تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 581 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من 2تا سوال داشتم.اول اینکه بخام نقل و قول کسی رو تو پستم بزارم و بهش جواب بدم باید کدوم گزینه که کنار پست طرف نوشته تشکر رو انتخاب کنم؟دوم اینکه وقتی موقع نوشتن پست نمایش همه شکلک ها رو میزنم اصلا صفحه مربوط به شکلک ها باز میشه شکلک ها رو نشون نمیده؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

من 2تا سوال داشتم.اول اینکه بخام نقل و قول کسی رو تو پستم بزارم و بهش جواب بدم باید کدوم گزینه که کنار پست طرف نوشته تشکر رو انتخاب کنم؟دوم اینکه وقتی موقع نوشتن پست نمایش همه شکلک ها رو میزنم اصلا صفحه مربوط به شکلک ها باز میشه شکلک ها رو نشون نمیده؟
    با سلام
    دکمه ی Quote که نوشته رو باید بزنید تا پستی رو بتونید نقل قول کنید مثل الان که من هم زدم.
    اما در مورد لود نشدن شکلک ها هم احتمالا سایت واستون کامل لود نمیشه که نمیتونید باز کنیدش. بذارید سایت کاملا لود شه بعد اقدام کنید.

موفق باشید.

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من می خوام از پستی تشکر کنم اما نمی شه و می ره توی این صفحه : دو روزی هم هست کلا سایت سنگین شده واسه من ، و خوب لود نمی شه !!!
    سلام ...

همون پستی که میخای تشکر کنی رو بزار اینجا تا ببینیم برای بقیه چجوریه ...

اصلا صفحه واسه من خوب لود نمی شه . بین هر خط فاصله می دم اما اجرا نمی شه . از قابلیت هایی مثل نقل قول و قرار دادن عکس و ... اصلا نمی تونم استفاده کنم . لود نمی شه . پی سی ورلد از وقتی امکان هایپر لینک رو راه انداخته اینجوری شده مثل اینکه . برای شما هم همینطوریه ؟؟؟
    برای من هم امروز سرعتش پایینه ...
    این که میگین از نقل قول ، صفحه ی مربوط به شکلک ها و ... نمیشه استفاده کرد رو من در صورتی تجربه داشتم که قبل از لود شدن کامل، روی گزینه ی stop مرورگر کلیک کنید ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

یه سوال.اگه کسی رو به جمع دوستان اشتباهی یا به درست اضافه کرده باشیم چگونه میشه طرف رو حذف کرد؟چون من چیزی به نام حذف دوست ندیدم!

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

یه سوال.اگه کسی رو به جمع دوستان اشتباهی یا به درست اضافه کرده باشیم چگونه میشه طرف رو حذف کرد؟چون من چیزی به نام حذف دوست ندیدم!
    میانبرش اینه که در لینک زیر، به جای عددی که پررنگ کردم، شماره‌ی کاربری طرف رو بنویسید و در آدرس بار Paste and go کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00000&r=1

شماره‌ی کاربری رو هم که حتماً می‌دونید، در لینک پروفایل هر کاربر، با عبارت u=00000 مشخصه ... (به جای صفرها شماره کاربری طرفه، مثلاً شماره کاربری من 78413 هست)

راه اصلیش هم اینه که صفحه‌ی ویرایش لیست دوستان رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کنید و تیک‌های هر کاربری رو که می‌خواید حذفش کنید، بردارید.
    در آخر هم save کنید.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا در تاپیک های اون انجمن نظرسنجی،در نظرسنجی های که ایجاد شدند، آبکون هر برنامه هم کنار اسمش دیده میشه .

این کار رو من هم چطوری میتونم در یک نظرسنجی که بخوام ایجاد کنم انجام بدم ؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

1

آقا در تاپیک های اون انجمن نظرسنجی،در نظرسنجی های که ایجاد شدند، آبکون هر برنامه هم کنار اسمش دیده میشه .

این کار رو من هم چطوری میتونم در یک نظرسنجی که بخوام ایجاد کنم انجام بدم ؟
    فکر میکنم این کار رو مدیران بتونند بکنند ...

با مدیر اون بخش هماهنگ کنید ...

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر میکنم این کار رو مدیران بتونند بکنند ...

با مدیر اون بخش هماهنگ کنید ...
    نه، تو اون انجمن نمیخوام ایجاد کنم.

کلا هر تو هر بخش دیگه خواستیم به نظر سنجی ایحاد کنیم، میخواستم بدونم خودمون هم میتونیم یا نه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که تو 4شیرد عضوم و میخام عکس اپلود شده خودمو بزارم تو سایت.البته میدونم برای اینکار باید تب وارد نمودن عکس رو باید بزنم.تا دفه اولمه موندم توش

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که تو 4شیرد عضوم و میخام عکس اپلود شده خودمو بزارم تو سایت.البته میدونم برای اینکار باید تب وارد نمودن عکس رو باید بزنم.تا دفه اولمه موندم توش
    سلام

برای وارد کردن عکس، باید لینک مستقیم (با پسوند jpg. و امثالهم) رو به بدید
    که خب چون 4shared لینک مستقیم نمیده، و لینک‌های مستقیمی که ازش گرفته میشه، پایدار نیست، لینکایی که از این سایت قرار میدید، نشون داده نمیشه ...

دو سایت آپلود عکس پیشنهادی که لینک مستقیم میدن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از آپلود، لینکی رو باید بردارید که با Http شروع و با پسوند عکس (مثلاً jpg) به پایان می‌رسه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •