تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 433 از 1635 اولاول ... 3333834234294304314324334344354364374434835339331433 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ببخشيد اينقدر سوال ميكنم

اگه كاربردمون از دوربين صرفا براي كارهاي شخصي و خانوادگي باشه ميشه 580 را بالاتر از zs1 گذاشت
    چون 580 كيفت ويديو HD داره و همينطور حالتهاي مشاهده و ويرايش تصاوير خيلي متنوعي داره و البته يه ذره از ZS1 گرونتره
    و همچنين براي كارهاي از اين قبيل (شخصي و خانوادگي ) زياد به تنظيمات دستي نيازي نيست. درسته؟

تنها برتري ZS1 نسبت به 580 همون زوم بيشترشه؟ يا فرقهاي ديگه اي هم دارند؟

من خ شيخ بهايي اصفهان از يه نمايندگي پرسيدم خيلي از اين 580 تعريف كرد و گفت بهترين طراحي سال را اين دورببن داشته
    و شايد همينطور باشه چونكه خيلي خوش دست و خوش قيافه است
    از نظر تنظیمات دستی که 580 از ZS1 بهتره. ولی ZS1 علاوه بر این که در حالت فیلمبرداری زوم داره محدوده ی دیافراگمش هم بهتر از 580 هست. با این که زومش خیلی از 580 بیشتره دیافراگمش در حداکثر زوم تله بازتر از 580 هست. ضمنا من حدس میزنم کیفیت عکس ZS1 یه مقدار بهتر باشه.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی برای انتخاب بین 5000 و 500 قیمت هم مهم میشه دوستان اگه قیمت معتبر دارن لطفا بزارن

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی برای انتخاب بین 5000 و 500 قیمت هم مهم میشه دوستان اگه قیمت معتبر دارن لطفا بزارن
    دوربين Canon D500 در حال حاضر 810000 تومان قيمت داره و Nikon D5000 هم تقريبا 790000 تومان .

5. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

D5000 Vs 500D
    کیفیت عگسD5000 بهتره, فیلمش ضعیف تره هم در زمان هم در کیفیت(یه کمی),LCD کوچکتر و با دقت کمتریه اما ثابت نیست, سرعتش بیشتره ,لوازمش گرون تره, باطریش بهتره ,در نویز عمل کرد بهتری داره, طراحیش به نظر من ظعیف تره هم بزرگ تره هم یوقور ,منو ها وکار باهاش هم یه کمی سخت تره, فلشش قوی تره,اما اینده نگریه بهتری نسبت به 500D داره
    تفاوت کلا کم هست
    من D5000 روکلا بهتر می دونم

این D3000 چند تا عکس تو letsgodigital دیدم که من رو به اشتباه انداخت این 4.74mb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که نگاه کنید اون پرنده ها رو نتونسه ثابت بگیره نمی دونم چرا این جوریه تو dpreview.com عکساش مثل ادمه
    Last edited by ELSIN; 15-12-2009 at 19:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام
    من دوربین کانن 960 داشتم و خیلی راضی بودم تا اینکه خراب شد و حالا کانن ایکسوس 120 گرفتم ظاهرا دوربین خوبیه ولی احساس میکنم کیفیت عکس 960 بهتر بود !! کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟ چه تفاوت خاصی دارن ؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    من دوربین کانن 960 داشتم و خیلی راضی بودم تا اینکه خراب شد و حالا کانن ایکسوس 120 گرفتم ظاهرا دوربین خوبیه ولی احساس میکنم کیفیت عکس 960 بهتر بود !! کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟ چه تفاوت خاصی دارن ؟
    اول مشخص کنید مدلی که داشتید SD960 بود یا Ixus 960

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام من يه دوربين باقيمت حداكثر 400 تومن مي خوام بخرم.
    مواردي كه برام مهمه
    1.طبيعتا كيفيت عكس درزمانهاي مختلف شبانه روز ازجمله شب
    2.حمل آسان
    3.ساخت خوب ومحكم
    4.قابليت فيلمبرداريHD
    5.داشتن پورت HDMI
    توبحثهايي كه دوستان داشتن وهمچنين مقايسه هاي خودم به اينا رسيدم
    1.ZS3
    2.SX200
    3.TS1
    من به خاطر ضعف اطلاعاتم وتحقيق كوتاه مدت به اينا رسيدماگرمدل ديگري مدنظرتون هست لطفا بگيد.
    ميشه راهنماييم كنيد؟
    درضمن تا چندروز ديگه ميخوام برم دبي احتمالا از اونجا تهيه ميكنم.
    اصلا به نظرتون از تهران تهيه كنم يا دبي؟
    باتشكر
    Last edited by farzadmaham; 16-12-2009 at 13:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

منم بلاخره ixus 120 خریدم . شب آخر بین ixus 120 و 200 گیر کرده بودم
    راستش سایر مشخصات 200 به هیچ درد من نمی خورد جز برد بیشتر فلاشش که بهرحال برای من مهم شده بود یکجورایی
    اما به تمام نمایندگی های کانن که سرزدم 100% شون گفتند هیچ تفاوتی در فلاش و کیفیت عکس این دو دوربین نیست . راستش من توی سایت خود کانن و چند سایت معتبر دیگه هم چنین تفاوتی رو پیدا نکردم ولی چند تا سایت ایرانی این مطلب رو ذکر کرده بودند . خلاصه من همون ixus 120 رو خریدم که از قیافه اش خیلی خوشم می اومد

زیاد باهاش کار نکردم که بتونم چیزی در موردش بگم جز اینکه

1- تقریبا 100% آقایونی که دوربین رو دستشون گرفتند گفتند دکمه هاش و باریکیش باعث میشه نتونن باهاش راحت باشن ولی خب من راضی هستم و کلا فکر کنم خانمها زیاد مشکلی باهاش نداشته باشند

2- کیفیت رنگ عکساش خیلی خوب . گرم و خوب . کلی هم کنترل داره که می تونی کم و زیادش کنی

3- توی نور کم عکسهای قابل قبولی می گیره

اما

4- بنظر من همه عکساش نویز دارند . حالا در نور خوب این نویز کم میشه اما در نور کم نویز کامل مشخصه . منظورم از نویز دون دون های ریزی هست که توی عکس معلومه . نمی دونم این همون نویز هست یا نه . iso رو روی 80 و 100 میذارم اوضاع اندکی بهتر میشه اما عکس بدون نویز نگرفته تاحالا
    در این مورد میشه کمکی بکنید ؟

با تشکر

11. 2 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

منم بلاخره ixus 120 خریدم . شب آخر بین ixus 120 و 200 گیر کرده بودم
    راستش سایر مشخصات 200 به هیچ درد من نمی خورد جز برد بیشتر فلاشش که بهرحال برای من مهم شده بود یکجورایی
    اما به تمام نمایندگی های کانن که سرزدم 100% شون گفتند هیچ تفاوتی در فلاش و کیفیت عکس این دو دوربین نیست . راستش من توی سایت خود کانن و چند سایت معتبر دیگه هم چنین تفاوتی رو پیدا نکردم ولی چند تا سایت ایرانی این مطلب رو ذکر کرده بودند . خلاصه من همون ixus 120 رو خریدم که از قیافه اش خیلی خوشم می اومد

زیاد باهاش کار نکردم که بتونم چیزی در موردش بگم جز اینکه

1- تقریبا 100% آقایونی که دوربین رو دستشون گرفتند گفتند دکمه هاش و باریکیش باعث میشه نتونن باهاش راحت باشن ولی خب من راضی هستم و کلا فکر کنم خانمها زیاد مشکلی باهاش نداشته باشند

2- کیفیت رنگ عکساش خیلی خوب . گرم و خوب . کلی هم کنترل داره که می تونی کم و زیادش کنی

3- توی نور کم عکسهای قابل قبولی می گیره

اما

4- بنظر من همه عکساش نویز دارند . حالا در نور خوب این نویز کم میشه اما در نور کم نویز کامل مشخصه . منظورم از نویز دون دون های ریزی هست که توی عکس معلومه . نمی دونم این همون نویز هست یا نه . iso رو روی 80 و 100 میذارم اوضاع اندکی بهتر میشه اما عکس بدون نویز نگرفته تاحالا
    در این مورد میشه کمکی بکنید ؟

با تشکر
    اولاً که مبارکه ... ثانیا که کاشکی یه نمونه عکس (از اونایی که میگی نویز داره - با ذکر مشخصات) میذاشتی .. ثالثاً از اینجا به بعد از حیطه این تاپیک خارج میشه ؛ لطفا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک ادامه بده .. مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

اول مشخص کنید مدلی که داشتید SD960 بود یا Ixus 960
    Ixus 960 بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •