سلوم به همه یه سوال اگه ps3 خاموش باشه و دسته با usb به دستگاه وصل بشه دسته شارژ میشه و چه قدر طول می کشه تا شارژ بشه .آخه من هر موقه دستگاه خاموش باشه دسترو که می زنم به مدت 3 ساعت انگار نه انگار که شارژ میشه![]()
سلوم به همه یه سوال اگه ps3 خاموش باشه و دسته با usb به دستگاه وصل بشه دسته شارژ میشه و چه قدر طول می کشه تا شارژ بشه .آخه من هر موقه دستگاه خاموش باشه دسترو که می زنم به مدت 3 ساعت انگار نه انگار که شارژ میشه![]()
نه عزیز باید حتما دستگاهت روشن باشه تا شارژ بشه تقریبا هم برای یه شارژ کامل 3ساعت طول میکشه
وقتی هم که دستگاه روشنه برای اینکه متوجه بشی داره شارژ میشه دکمه PS که اون وسطه به مدت 3ثانیه نگه دار یه صفحه مشکی میاد که اون پایین سمت چپ بهت نشون میده چقد شارژ شده
Last edited by armenak; 27-07-2010 at 23:07.
سه ساعت کجا بود بابا من که همیشه دسته هام تهش یه ساعت و نیمه شارژ می شه موقع شارژم چراغش هی چشمک می زنه شارژش کامل بشه چراغش ثابت می شه ، یا می تونید همون کاری رو که دوستمون فرمودن بکنید که نشون می ده ...
من که هرچی ور رفتم نشد . دوستان نظری دارن بفرمایندراستی چجوری میشه از بلوتوثش استفاده کرد؟مثلا از طریق موبایل آهنگ یا شو بلوتوث کرد یا برعکس
من شنیدم میشه ولی ترفند داره
میثم جان این کار نیاز به Bluetooth Explorer داره که متاصفانه فعلا تو Update های عرضه شده ندیدیم !
ولی اگه سیستم ه..ک این کنسول راه بیوفته مطمئنا یکی از HomeBrew هایی که خواهد آمد همین است.
دوستان تو انلاين mgs4 وقتي game id خودم رو ميزنم اين ارور مياد:
090B:00000001
به نظر شما مشكل از چيه...؟؟؟
مشکل از Server MGS هست . نگران نباش .
.آخرین اخبار از انجمن تعویض کنندگان بازی PS3 .
دوستانی که می خواهند به ما بپیوندند :
تعویض بازی GOWIII توسط کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در خواست Heavy rain توسط کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش تیکن 6 توسط کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خواست بازی Pes 2010 از طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خواست بازی از طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش Killzone از طرف کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خواست بازی Infamous توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش Uncharted 2 و Devil may cry 4 توسط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خواست Resistance 1 & 2 توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
, . . .
کلی بازی دیگه هم در خواست شده برای تعویض یا فروش .
تو انجمن کاربر ها سعی می کنند تا جایی که می تونند بازی رو ارزون به شما بدن . پس به انجمن بپیوندید .
تعداد اعضا 10 نفر تنها در طی یک هفته .
ازهمه دوستانی که به سئوالات من جواب دادن ممنونم!(دکمه تشکر یادم نرفت)
کنسولم که پرسیده بودن fat80 هستش!
بلوتوثش که با هیچ وسیله دیگه ای پیدا نمیشه،چه جوری headset & remote بهش وص میشن؟!
راستی تو این ورژن قرار بود تو بازی بشه آهنگ گوش داد؟
ریموت و هد ست همونجوری که دسته بهش وصل می شه احتمالا وصل می شه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)