گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند. شماره ی آخر این بازی اصلاً ترسناک نبود.هر چی بود ترسناک نبود.این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:
سری Resident Evil
گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند. شماره ی آخر این بازی اصلاً ترسناک نبود.هر چی بود ترسناک نبود.این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:
سری Resident Evil
resident جدید run&gun بود نه معما داشت نه ترس به نظرم اسمشو میزاشتن هجوم زامبی ها بهتر بود![]()
نه یعنی منظورم اینه که واقعا شبیه ساز باشهمنظورت چیه دوست عزیز ؟!
شما همراه خودتون کلاچ دارید ؟!![]()
مثلا اگه با دکمه ی C کلاچ بگیره تو C رو نزنی دنده رو عوض نکنه و کلا شبیه ساز بشاه
resident جدید run&gun بود نه معما داشت نه ترس به نظرم اسمشو میزاشتن هجوم زامبی ها بهتر بود
بابا منم نگفتم که فقط RE 5 گفتم سری resident evil چرا دقت نکردید؟؟؟اینم پستم:گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند. شماره ی آخر این بازی اصلاً ترسناک نبود.هر چی بود ترسناک نبود.
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:
سری Resident Evil
خوب منم جواب شما رو دادم:بابا منم نگفتم که فقط RE 5 گفتم سری resident evil چرا دقت نکردید؟؟؟اینم پستم:
انگار شما دقت نکردید!گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند
ضمناً توقع ندارید که الان بروند رزیدنت 2 و 3 رو بازی کنند! دارید!؟
Last edited by molaali; 30-01-2011 at 15:57.
L.A.Noire اصلا قرار نیست برای pc بیاد ؟ منو بگو دل خوش کرده بودم دوباره تو این تابستون یه بازی تو سبک مافیا میاد
بچه ها بازی Mirror's Edge بازی قشنگیه؟!
ارزش بازی داره؟!
سلام دوستان میتونید یه سایتی معرفی کنید جامع که تاریخ دقیق اومدن تمام بازیهارو نوشته باشه
ممنون![]()
یکی به ما کمک کنه!!!!![]()
چی شد پس؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)