تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 1404 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    sweden

پيش فرض

salam man 1 mah pish ye version jadid psp to sweden kharidam.hala 2ta soal daram.1 man vaghti bazimo tosh mizaram vaghti mikhad load beshe seda mide albateferestadam sony shayad yek dige bedan.2 psp man bazi downlaed shode nemikhone chi karesh konanam ta bekhoneh?

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب سادست.باید تبدیلش کنی که البته بعدش گارانتیت "Void" میشه.اول مطمئن شو سالمه بعد با Pandota Battery تبدیلش کن.

میگم Paradise_Human،تو هم نهایی داری؟خوشوقتم!الآن اگه بگم هنوز رو قواعد نگاه نکردم چی میگی؟(ساعت 7:44،ساعت انجمن مثل اینکه 1 ساعت عقبه...)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نچچچ.CPU ی PSP سی و دو بیتیه،ولی مال PS2 صد و بیست و هشت بیتیه.خییییلی فرقشه.
    سی پی یو ps2 رو نمیدونم ولی gpu اش 128 بیتیه . مال پی اس پی 256 بیتی. فرق گرافیک بازی تو بیتیج گرافیکشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وقتی دکمه select رو میزنی umd video باید روی کدوم گزینه باشه؟و یه سوال دیگه دارم که وقتی فوتبال بازی میکردم وسط بازی گیر میکرد بردم پیش کسی که ازش خریده بودم سر 10 ثانیه براو درست کرد میخواستم بدونم چی کار کرده؟ضمنا مدل pspمن slim .و اخرین formware چیه؟واسه من 3.9 .شاید به خاطر همین باشه سر بازیکنارو تو فوتبال سفید نشون میده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی دکمه select رو میزنی umd video باید روی کدوم گزینه باشه؟و یه سوال دیگه دارم که وقتی فوتبال بازی میکردم وسط بازی گیر میکرد بردم پیش کسی که ازش خریده بودم سر 10 ثانیه براو درست کرد میخواستم بدونم چی کار کرده؟ضمنا مدل pspمن slim .و اخرین formware چیه؟واسه من 3.9 .شاید به خاطر همین باشه سر بازیکنارو تو فوتبال سفید نشون میده؟
    Iso Video Mount که ماله من فقط None داره! اگه منظورت همینه
    اون مشکل گیر کردن رو هم شاید کلاک سیستم رو دستکاری کرده بودی، برات دیفالتش کرده... شاید USB ISO MODE رو برات رو NP9660 گزاشته... این دو تا احتمال وجود داره خلاصه. و فرم ویرت هم تا الآن که جدیدترین فرم ویره. اون مشکل سر بازیکنا رو هم که ازت یه سوال پرسیدم جواب ندادی! گفتم تو همین یه بازی اینجوریه فقط؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

Iso Video Mount که ماله من فقط None داره! اگه منظورت همینه
    اون مشکل گیر کردن رو هم شاید کلاک سیستم رو دستکاری کرده بودی، برات دیفالتش کرده... شاید USB ISO MODE رو برات رو NP9660 گزاشته... این دو تا احتمال وجود داره خلاصه. و فرم ویرت هم تا الآن که جدیدترین فرم ویره. اون مشکل سر بازیکنا رو هم که ازت یه سوال پرسیدم جواب ندادی! گفتم تو همین یه بازی اینجوریه فقط؟
    اون ويدئو اگه فايل ويدئويي ايزو مال PSP داشته باشيد بريزيدش تو پوشه ISO/Video مي تونيد ازش استفاده كنيد .. من چندتا بازي ويدئويي دارم ! بازي هاي ساده اي معمولا !

جاوید جان شما دیگه چرا؟ ps2 یه کنسول خونگیه. گرافیکش هم به این خاطر بالاتره که روی تلویزیون بازی میکنید باهاش. از نظر سخت افزاری psp یک مقدار کمی بالاتر از ps2 هست. البته اصلا اگه قرار باشه گرافیک یه کنسول دستی رو با یه کنسول خونگی مقایسه کنیم... به نظرم باید با رقیب مستقیمش یعنی DS مقایسه بشه. که از نظر گرافیک همون مقایسه نشه بهتره!!
    من كه كلا با مقايسه مخالفم اينجوري گفتم كه يكم گرافيك دستشون بياد !

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی... اون مقایسه صوتی که گفتم رو انجام دادم. توی این مقایسه یه Motorola Z6 یه Motorola V3x یه N73 و خود پی اس پی شرکت دارن. یک بار با Z6 صدای سه تای بقیه رو ضبط کردم. یک بار هم با N73 صدای سه تای دیگه رو ضبط کردم. مجموعه ی این مقایسات 6 فایل شد. که از اسم فایلها میتونید قضیه رو متوجه بشید. مثلا اگه اسم فایل psp by Z6.amr باشه، یعنی صدای پی اس پی که با Z6 ضبط شده. در همه ی موارد هم آهنگ Le Disko از Shiny Toy Guns با بیت ریت 128 رو پخش کردم.
    از اینجا میتونید دانلودشون کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نظر خودم:
    از نظر حجم صدا به ترتیب:
    1- n73
    2- MOTO Z6
    3- PSP
    4- Moto V3x
    اما از نظر کیفیت به ترتیب:
    1- Moto Z6
    2- psp
    3- N73
    4- V3x
    حالا نقش V3x اینجا چی بود؟! اینکه یادتون بیافته حتی گوشی هایی هم هستن که با وجود اینکه فروش و محبوبیت بسیار بالایی دارن، صدای بسیار ضعیفی دارن (چه از نظر کیفیت و چه از نظر حجم) گو اینکه صدا یک فاکتور مهم در انتخاب گوشی است. ولی برای کنسول بازی اینچنین نیست!!
    این لفظ قلم آخرش هم به افتخار تولد آقا جاوید بود!! (ربطش چی بود، خدا میدونه!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه تنیس فقط با psp بازی کردم که این طوری نبود.کلاک سیستم هم روی 333/666 تنظیمه. usb iso mode هم روی sony نمیدونم چی چیه.یعنی میگی بزارم روی دیفالت؟راستی میتونی یه توضیح در مورد کلاک سیستم و usb iso mode میتونی برام بدی؟ دمت گرم!
    Last edited by farbradman; 01-06-2008 at 21:16.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه تنیس فقط با psp بازی کردم که این طوری نبود.کلاک سیستم هم روی 333/666 تنظیمه. usb iso mode هم روی sony نمیدونم چی چیه.یعنی میگی بزارم روی دیفالت؟راستی میتونی یه توضیح در مورد کلاک سیستم و usb iso mode میتونی برام بدی؟ دمت گرم!
    خوب امیدوارم ایراد فقط همون بازی ایراد داشته باشه و مشکلی برای بقیه ی بازیها نداشته باشید.
    کلاک رو روی دیفالت بزارید. اگه خواستید بترکونید بزارید رو 333/166 . حالا فکر کنم 666 رو اشتباه نوشتید دیگه! درسته؟! USB ISO MODE هم رو همون سونی نمیدونم چی بزارید باشه!
    کلاک سیستم هم همون فرکانس کاریه. مثلا سی پی یو های کامپیوتر رو دیدید که فرکانسش 3200 هست؟ خوب پی اس پی هم یه سیستم کامپیوتریه و پردازنده و رم و حافظه و غیره داره. فرکانس پردازنده، به تعداد دستوراتی میگن که اون پردازنده میتونه در واحد زمان انجام بده. این عدد هر چی بالاتر باشه، در حقیقت سریعتره. البته عوامل دیگه ای هم توی کارایی پردازنده تاثیر گذار هستن. مثلا سرعت انتقال داده ها در برد اصلی بین پردازنده و دیگر قسمتها که برای پردازنده ی psp این عدد فکر کنم 2.6 گیگ باشه. یه پردازنده دیگه هم تو سیستم های کامپیوتری هست به اسم GPU یعنی Graphic Proseccor Unit یا واحد پردازنده ی گرافیکی. مثل کارت گرافیک توی کامپیوتر. خوب پی اس پی هم یه همچین پردازنده ای داره. که کلاکش فکر کنم 166 باشه. پهنای باندش هم فکر کنم 5گیگ یا یه همچین چیزی بود.
    خوب psp رم هم داره. مدل فت 32 مگ و مدل اسلیم 64 مگ. که البته مقدار بیشتر چیز خاصی نیست و سونی هرگز اجازه نمیده بازی سازها از این مقدار استفاده کنن. این مقدار اضافی فقط وقتی بکار میآد که شما بخواید علاوه بر بازی، برنامه ی دیگه ای رو هم اجرا کنید. مثلا از محیط بازی فیلم یا اسکرین شات بگیرید. وگرنه تاثیر زیادی نداره.
    ولی usb iso mode زیاد نمیدونم چیه! و چرا بعضی بازی ها حتما باید با این گزینه اجرا شن. شاید نوع ایمیج گرفتن از UMD اصل باشه.
    نوکرم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه سی پی یو کلاک رو بذارم روی 166/333 باتری رو بیشتر مصرف میکنه؟کلا بهتره رو کدوم باشه؟یه چیز دیگه هم روی 166/333 تنظیمه یه توضیح هم راجع به اون میدی و باید رو چی باشه؟ اقایی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •