تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 433 از 722 اولاول ... 333383423429430431432433434435436437443483533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,321 به 4,330 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بنا به خواسته ی آقای علیرضا این سوالات رو جواب میدم :

(فقط من یه سوال دارم؛ اگر شما از این آلبوم چاووشی نا امید شدین، میشه بگین تو این چند مدت اخیر به کار کی امیدوار شدین و پسندیدینش؟ میشه معرفی کنین من هم گوش بدم؟
    حالا اینجا هم اگه نمیشه توی پیغام خصوصی بگین.
    جدی جدی یه دنیا ازتون ممنون میشم اگه بگین.)
    دوستمون از شما خواست بهش خواننده و آهنگ معرفی کنین اما شما انگار نه انگار...
    اینم جواب شما بود که هیچ معرفی توش نیست

نمونه ی آهنگ غیر معمولی زیاده ! فکر کنم از این آهنگها رو میدن که آلبوم یکجوری فقط پر شه ! آهنگی که روش دقت نشه و همینجوری خونده شه اونم برای کسی که اینهمه طرفدار داره واقعاً توهینی به شعور طرفداراش هست ! در مورد اون سوال هم باید بگم که وقتی شما فقط چهارتا محسن یگانه و ... اینها رو گوش میدین دیگه معلومه به نظر شما کسی کار خوبی ارئه نکرده ! بهتره یه ذره دیدتون رو بازتر کنین ! راستی اصلاً اینکه کسی کار خوبی انجام نداده چه ربطی داره به کسی که اینهمه طرفدار داره باید کار ضعیف ارائه بده ؟

چرا از معرفی کردن فراری هستید؟

منم از شما میخوام آهنگ ها و گروههای خوب بهم معرفی کنین و دیدم رو نسبت به موسیقی بازتر کنید ..
    ما همه مشتاقیم برترین ها رو از زبان شما بشنویم ...
    Last edited by Alireza_SA; 07-10-2011 at 15:41.

2. 5 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

خیلی جالبه مدیر این انجمن تا ما حرفی بزنیم یا دفاعی کنیم میاد پستامون پاک میشه ولی اگه کسی حرفی بزنه حتی اگه برای دعوا راه انداختن هم باشه اصلا خیالی نیست حتی نباید جواب بدی بهش
    سلام...

این طور نیست دوست من، اگر کسی قصدش توهین ،دعوا یا ایجاد تحریک باشه، پستش پاک میشه.
    به همین دلیل هست که تا الان هم پست های زیادی از طرفداران و هم پست های زیادی از منتقدین پاک شده...

این در مورد تاپیک اختصاصی همه ی خواننده ها صادق هست.

با تشکر مهران...

4. 6 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام...

این طور نیست دوست من، اگر کسی قصدش توهین ،دعوا یا ایجاد تحریک باشه، پستش پاک میشه.
    به همین دلیل هست که تا الان هم پست های زیادی از طرفداران و هم پست های زیادی از منتقدین پاک شده...

این در مورد تاپیک اختصاصی همه ی خواننده صادق هست.

با تشکر مهران...
    سلام مهران عزیز البته منظورم بیشتر رو مدیر دیگه این بخش بود
    البته فکر نمیکنم این استاد موسیقی که الان دارن یکی یکی با همه کل میندازن قصد برپایی دوستی و محبت داشتن باشن

6. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام مهران عزیز البته منظورم بیشتر رو مدیر دیگه این بخش بود
    البته فکر نمیکنم این استاد موسیقی که الان دارن یکی یکی با همه کل میندازن قصد برپایی دوستی و محبت داشتن باشن
    من و کوروش یکسان برخورد میکنیم، اگه پستی رو کوروش پاک کرده، 99.9% اگه من هم بودم اون پست رو پاک میکردم و برعکس...

بی خیال بابا ! اینجا جای معرفی اثر نیست !
    فقط اینو بگم که پی سی ورد مزخرفترین فرومی بود که تا حالا دیدم !(قابل توجه اون کسی که هی فرت و فرت پست منو پاک میکنه!)
    فرومی که بحثاش (در همه ی زمینه ها) یه طرفه باشه و نشه با آزادی بیان حرف زد بدرد لای جرز میخوره !
    بدرود !
    این نظر شماست، کسی شما رو مجبور نکرده که بیاید توی این فروم و به طور خاص این انجمن پست بدید.
    میتوید در جایی فعالیت کنید که آزادی بیان دارن...

تاپیک داره منحرف میشه، انتقادی از تیم مدیریت یا انجمن موسیقی ویا P30World اگر هست در بخش ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید مطرح کنید، درخدمتیم.

با تشکر مهران...

8. 10 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا نکنین این کار رو. مهران جون نکن خواهشا! این دوستمون قرار بود چند تا آهنگ قوی و دارای تنظیم خوب به من معرفی کنه!

ببین آقا رضا، کسی که با شما خصومت نداره که عزیزم.
    شما اومدی گفتی امروز (این امروزی که شما ازش صحبت میکنی یعنی یه چیزی بیشتر از 6 ماه بعد از عرضه آلبوم"حریص") آهنگ غیر معمولی رو گوش دادم، آلبوم خیلی ضعیف بود شلوغ بود و ناامید شدم و این حرفها.
    خب شمایی که میگی شلوغ بود، شلوغ ترین ترک این آلبوم حریص هستش دیگه، همه موافقین؟
    حالا شما واسه من یه ثانیه از این آهنگ رو بگو که توی اینهمه شلوغی تنظیم >ضعیف< باشه.
    صدای محسن یا سازها سر جاشون نباشن.

ببینین، ما که فصد نداریم واسه خودمون بت درست کنیم که.
    مطمئنا محسن چاووشی کار ضعیف هم زیاد داره. اما چیزی که بیشتر از اون بهش ضربه میزنه هوادارهای متعصبش هستن!!!

مثال میزنم:
    چند وقت بیش توی همین تاپیک بحث بر سر آهنگ "ها" از آلبوم خاص بود.
    من گفتم تنظیمش و فراز فرودهاش به نظرم خیلی ضعیفه. یکی از دوستان اومد گفت که نه!
    این ناهماهنگیش از قشنگی کار تنظیم کنندش هست و نمیدونم ایشون کل "سروان خسروی رو خوابونده و در آخر هم اینکه توی تنظیم این آهنگ یه صدایی شبیه به زنگ هست که بد قلقه و فلان!

خب من رفتم باز این آهنگ رو گوش دادم، دیدم والا این صدایی که ایشون ازش حرف زده کلا 2 بار توی ترک هست:
    یک بار اول آهنگ که هیچ صدا و ملودی نیست!
    یه بار دیگه هم وسطهای آهنگ که باز اونجا هم هیچ صدا و هیچ ریتم و چیز خاصی کنارش نیست!
    خب الان من نمیتونم درک کنم مثلا کجای این تنظیم شاهکاره؟

والا به خدا نه با کوبیدن بی دلیل میتونیم ازش واقعی کار کسی رو زیر سوال ببریم، نه با تعریف الکی و فن بازی به بهتر شدن کارهاش کمک میکنیم!
    انقدر بی انصاف نباشین!
    انقدر متعصب نباشین!
    اونوقت همه حرف همدیگه رو میفهمن، دعوا هم نمیشه!
    من هم جدا ازتون تقاضا میکنم آقا رضا، استدعا میکنم آهنگهای قشنگی که میگین رو معرفی کنیم من هم گوش بدم.
    خواهش میکنم.

10. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوستان بيخيال،ما طرفداراي چاوشي كه ديگه عادت كرديم به اواع توهين ها. كور،كر،تعصبي و ..
    بذاريد هرچقدر ميخوان انتقاد سازنده كنن!! فعلا مد اينه كه گير بدن به اجراي زنده. حالا محسن كنسرت هم بذاره بعد گير ميدن به چيز ديگه. خلاصه هميشه سوژه براي كوبيدن هست

من فقط جواب يه حرفشون رو ميدم

به نظر من باید با تنظیم کنندگان و شاعرهای بهتری کار کنه مثلاً توی سبک الکترونیک از افرادی مثل سیروان خسروی کمک بگیره یا از تنظیم کنندگان برجسته ای مثل بهروز صفاریان استفاده کنه
    طبق اين حرفاتون،بهروز صفاريان رو قبول داريد ديگه؟؟
    1. همين ايشون تو برنامه شب شيشه اي (يا مثلث شيشه اي) گفتن pop از popular مياد.يعني هر كسي آهنگاش بيشتر طرفدار داشت اون بهترين خواننده پاپه.
    2.چاوشي 3 تا آلبوم مجاز در 3 سال متوالي داد و هر 3تا شد پرفروشترين آلبوم سال. در 90% انواع و اقسام نظرسنجي ها هم بين خواننده هاي داخلي اول ميشه.

از اين 2 مورد طبق گفته هاي همين بهروز صفاريان كه شما اين همه قبولش داريد؛نتيجه اين ميشه كه محسن چاوشي بهترين خواننده داخليه ايرانه

تمام

12. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

آقا نکنین این کار رو. مهران جون نکن خواهشا! این دوستمون قرار بود چند تا آهنگ قوی و دارای تنظیم خوب به من معرفی کنه!

ببین آقا رضا، کسی که با شما خصومت نداره که عزیزم.
    شما اومدی گفتی امروز (این امروزی که شما ازش صحبت میکنی یعنی یه چیزی بیشتر از 6 ماه بعد از عرضه آلبوم"حریص") آهنگ غیر معمولی رو گوش دادم، آلبوم خیلی ضعیف بود شلوغ بود و ناامید شدم و این حرفها.
    خب شمایی که میگی شلوغ بود، شلوغ ترین ترک این آلبوم حریص هستش دیگه، همه موافقین؟
    حالا شما واسه من یه ثانیه از این آهنگ رو بگو که توی اینهمه شلوغی تنظیم >ضعیف< باشه.
    صدای محسن یا سازها سر جاشون نباشن.

ببینین، ما که فصد نداریم واسه خودمون بت درست کنیم که.
    مطمئنا محسن چاووشی کار ضعیف هم زیاد داره. اما چیزی که بیشتر از اون بهش ضربه میزنه هوادارهای متعصبش هستن!!!

مثال میزنم:
    چند وقت بیش توی همین تاپیک بحث بر سر آهنگ "ها" از آلبوم خاص بود.
    من گفتم تنظیمش و فراز فرودهاش به نظرم خیلی ضعیفه. یکی از دوستان اومد گفت که نه!
    این ناهماهنگیش از قشنگی کار تنظیم کنندش هست و نمیدونم ایشون کل "سروان خسروی رو خوابونده و در آخر هم اینکه توی تنظیم این آهنگ یه صدایی شبیه به زنگ هست که بد قلقه و فلان!

خب من رفتم باز این آهنگ رو گوش دادم، دیدم والا این صدایی که ایشون ازش حرف زده کلا 2 بار توی ترک هست:
    یک بار اول آهنگ که هیچ صدا و ملودی نیست!
    یه بار دیگه هم وسطهای آهنگ که باز اونجا هم هیچ صدا و هیچ ریتم و چیز خاصی کنارش نیست!
    خب الان من نمیتونم درک کنم مثلا کجای این تنظیم شاهکاره؟

والا به خدا نه با کوبیدن بی دلیل میتونیم ازش واقعی کار کسی رو زیر سوال ببریم، نه با تعریف الکی و فن بازی به بهتر شدن کارهاش کمک میکنیم!
    انقدر بی انصاف نباشین!
    انقدر متعصب نباشین!
    اونوقت همه حرف همدیگه رو میفهمن، دعوا هم نمیشه!
    من هم جدا ازتون تقاضا میکنم آقا رضا، استدعا میکنم آهنگهای قشنگی که میگین رو معرفی کنیم من هم گوش بدم.
    خواهش میکنم.
    چه عجب یه نفر پیدا شد از طرفدارای ایشون که منطقی حرف بزنه ! واقعاً خوشحالم از این بابت !

ببینید دیروز خواستم بعد از مدتها ببینم چاوشی که اینهمه ازش تعریف میکنن توی این تاپیک و 500 صفحه اینجا فقط تعریف و تمجید ازش کردند و ایشون رو بهترین خواننده ی داخلی و حتی خارجی میدونن ! و خوندم که حتی ایشون رو در دانشگاههای معروف خارج از کشور ، موسیقی ایشون رو ! حتی با بزرگانی چون شوپن ، بتهوون ، فرانتز لیست و از این قبیل مقایسه کردن !! !!! ، خب کنجکاو شدم ببینم کارشو ! شما هم حق بدین آخه خواننده ای که اینقدر بزرگه حتماً باید با کمپانی های بزرگی هم قرارداد ببنده واقعاً به نظرم حیفه اینجا داره استعداد ایشون با تنظیم کنندگانی مثل کوشان حداد ( که صنایع غذایی خونده!) هدر میره ! حیفه واقعاً !
    من همه ی دردم اینه !
    لا اقل به خاطر هوادار هاش بیاد یه کنسرت بذاره واینهمه شایعات پیرامونش رو خاتمه بده ....
    من میگم حس کردم صداش به طرز عجیبی دستکاری شده ، دوستمون میاد میگه خدایا خودت شاهدی چه تهمت هایی به محسن میزنن و از این گریه زاری ها ! خب یه حرف منطقی بزنین ! اصلاً من بگم این حرفو چه لطمه ای به بزرگی ایشون میزنه ؟

به هر حال موفق باشید همگی با این اسطوره ی قرن بیست و یکم ...

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه عجب یه نفر پیدا شد از طرفدارای ایشون که منطقی حرف بزنه ! واقعاً خوشحالم از این بابت !

ببینید دیروز خواستم بعد از مدتها ببینم چاوشی که اینهمه ازش تعریف میکنن توی این تاپیک و 500 صفحه اینجا فقط تعریف و تمجید ازش کردند و ایشون رو بهترین خواننده ی داخلی و حتی خارجی میدونن ! و خوندم که حتی ایشون رو در دانشگاههای معروف خارج از کشور ، موسیقی ایشون رو ! حتی با بزرگانی چون شوپن ، بتهوون ، فرانتز لیست و از این قبیل مقایسه کردن !! !!! ، خب کنجکاو شدم ببینم کارشو ! شما هم حق بدین آخه خواننده ای که اینقدر بزرگه حتماً باید با کمپانی های بزرگی هم قرارداد ببنده واقعاً به نظرم حیفه اینجا داره استعداد ایشون با تنظیم کنندگانی مثل کوشان حداد ( که صنایع غذایی خونده!) هدر میره ! حیفه واقعاً !
    من همه ی دردم اینه !
    لا اقل به خاطر هوادار هاش بیاد یه کنسرت بذاره واینهمه شایعات پیرامونش رو خاتمه بده ....
    من میگم حس کردم صداش به طرز عجیبی دستکاری شده ، دوستمون میاد میگه خدایا خودت شاهدی چه تهمت هایی به محسن میزنن و از این گریه زاری ها ! خب یه حرف منطقی بزنین ! اصلاً من بگم این حرفو چه لطمه ای به بزرگی ایشون میزنه ؟

به هر حال موفق باشید همگی با این اسطوره ی قرن بیست و یکم ...
    آقا رضا دستت درد نکنه که پست من رو نقل قول کردی.
    اما به جان خودم به هیچ کدوم از سوالاتم جواب ندادی...
    این جواب شما بیشتر به این سوال میخوره که من پرسیده باشم:
    "چی شد که شما دیروز محسن چاووشی گوش کردی؟"
    یا مثلا:
    "چرا چاووشی کنسرت نذاشته به نظرتون؟"
    حالا اینکه به این سوال هم جواب دادین لطف کردین.
    ولی سوالات دیگه ای هم پرسیدم خب. اگه میشه لطفا به اونها هم جواب بدین. ممنون

15. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا رضا دستت درد نکنه که پست من رو نقل قول کردی.
    اما به جان خودم به هیچ کدوم از سوالاتم جواب ندادی...
    این جواب شما بیشتر به این سوال میخوره که من پرسیده باشم:
    "چی شد که شما دیروز محسن چاووشی گوش کردی؟"
    یا مثلا:
    "چرا چاووشی کنسرت نذاشته به نظرتون؟"
    حالا اینکه به این سوال هم جواب دادین لطف کردین.
    ولی سوالات دیگه ای هم پرسیدم خب. اگه میشه لطفا به اونها هم جواب بدین. ممنون
    خواهش میکنم یوسف جان !
    من به شخصه معتقدم وضعیت موسیقی ایران در حال حاضر زیاد جالب نیست واسه همین هم ترک یا آلبوم خاصی الان مد نظرم نیست ! هدفم بیشتر اینه که اونایی که به خواننده ای پر و بال میدن و میگن تنظیم خوبه خب خواننده ای هم مثل چاوشی توی همین حال و هوا میمونه !
    من آلبوم حریص رو تقریباً گوش دادم همشو و هیچ نو آوری ای توی تنظیم و هیچ چیز متفاوتی ندیدم ! آقا اینکه یه آهنگ با نرم افزار بسازی و حالا یه گیتار الکتریک (شاید هم گیتار آکوستیک) هم بعنوان آکورد هی توش بزنی که نشد آهنگسازی و تنظیم که ! صدای خواننده بعضی جاها واقعاً گم میشه بدبختی اینه که میکس و مستر درست حسابی هم بلد نیستن !!! لا اقل شما که نمی تونین تنظیم کنین الکی شلوغش نکنین آهنگو که آدم سرگیجه بگیره ! اینها مربوط میشه به اینکه متاسفانه تنظیم کنندگان ما بیشترشون نمیرن دنبال علم آهنگسازی و به شکل اصولی یاد بگیرن ...
    اینها نکاتی هست که هوادارای یه خواننده کمتر بهش توجه میکنن و دلشون فقط به صدای طرف و یا شعرش خوشه !
    حالا جداً چند نفر از هوادارها میان به این چیزها توجه کنن ؟ همین که صدای خواننده رو بشنون واسشون کافیه ! خواننده به انتقاد هم نیاز داره مسلماً ....

17. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

خواهش میکنم یوسف جان !
    من به شخصه معتقدم وضعیت موسیقی ایران در حال حاضر زیاد جالب نیست واسه همین هم ترک یا آلبوم خاصی الان مد نظرم نیست ! هدفم بیشتر اینه که اونایی که به خواننده ای پر و بال میدن و میگن تنظیم خوبه خب خواننده ای هم مثل چاوشی توی همین حال و هوا میمونه !
    اگه انقدر وضعی که شما می گی بده،پس اصلا شما حق نداری محسن چاووشی رو زیر سوال ببری.چون وضع موسیقی که اصلا جالب نیست،هیچ کسی هم تنظیم و میکس و مسترینگ بلد نیست،طرفدارای محسن هم که همه ببخشید یه مشت گوسفنداً احتمالا چون صدای محسن رو می پسندن.اصلا تمام این چیزایی که شما می گی درست،الان یه سوالی هست اینجا:
    اگه الان وضع موسیقی ایران جالب نیست،بالاخره به طور نسبی یه نفر هست که از بقیه ی این آدم های ناموسیقی دان! نسبتاً بهتره،به نظر شما این شخص کیه؟

19. 2 کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •