اینا رو به دستگاه مختلف همزمان میشه نصب کرد.
بردش هم 10 متره. ولی اگه فقط برای اسپیکر میخای یه چیز بهتر بگیر. مثلا هدفون بی سیم. باهاش میتونی تلویزیون و هر چیز صوتی دیگه رو گوش کنی. قیمتش از 14 تومن هست تا 50 تومن. که من یه 14 تومنی دارم خیلی خوبه.
اینا رو به دستگاه مختلف همزمان میشه نصب کرد.
بردش هم 10 متره. ولی اگه فقط برای اسپیکر میخای یه چیز بهتر بگیر. مثلا هدفون بی سیم. باهاش میتونی تلویزیون و هر چیز صوتی دیگه رو گوش کنی. قیمتش از 14 تومن هست تا 50 تومن. که من یه 14 تومنی دارم خیلی خوبه.
Last edited by vahid_civil; 17-02-2008 at 12:20.
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟
هر چند من نمي دونم . ولي مي گم كه بهتره ببريش بيرون واست اين كار رو بكنن . چون هر جور دوستان راهنماييت كنن باز ممكنه يه جوري خرابكاري بشه كه بيشتر به ضررت تموم مي شه .
واسه پی 990 همینجا هست . چرا میخای 6000 تومن پول بدی ؟
مثلا علایدین فونت فارسی پی 990 رو میداد ده هزار تومن!!!!
بعضیا ...
ّاید ببریش آرایشگاه.
vahid_civilجان ممنون.![]()
عزیز جان پی 910 نه 990
ممنون.ولی اگه به من بگن به گرگ بیابون اعتماد بکن میکنم ولی به این تعمیراتی ها نمیتونم اعتماد کنم.
شما نمیدونی چند میگیرن این کار رو واسه آدم انجام بدن؟
بازم ممنون.![]()
نه دوست من . راستش تو نور فلش من هم يه چيزي رفته ولي چون معلوم نيست و تأثيري هم نداره منم كاريش ندارم . ولي اگه يه اشنا داشتي يه بار واست بازش مي كرد . ديگه مي تونستي ياد بگيري و هر وقت گير اين جور مسائل شدي ازش استفاده كني . ببين مي توني يه آشناي تعميرات يا موبايل فروش پيدا كني . اينجوري بهتره .
Last edited by J.Damon; 18-02-2008 at 13:33.
داداش اگه آشنا داشتم که دست به دامن شما و برو بچ گل این تاپیکنمیشدم.
شما اگه یه آشنای مورد اعتماد سراغ داری آدرس بده ، یه نشونی هم بده وقتی میرم پیشش بهش بگم که دامون عزیز ما رو فرستاده خدمتتون.
ممنون.![]()
حالا اينقدر به اين امضاي ما سر نزدين تا من مجبور شدم اين نرم افزار رو اينجا بذارم .
نرم افزار sms فارسی
سونی اریکسون : P900 , P910 , P990 , P1
روي اين گوشي ها تست شده است
از اينجا دانلود كنيد كاملا" تست شده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J.Damon; 19-02-2008 at 01:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)