تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4328 از 4751 اولاول ... 33283828422842784318432443254326432743284329433043314332433843784428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,271 به 43,280 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان الان توی منطقه ما ( شهید لطیفی ) خط من فیبر نوری هستش...هیچکدوم از شرکتا اینجا adsl نمیدن...فقط مخابرات میده...
    از پشتیبانی آنلاین شاتل بعد از کلی انتظار هم پرسیدم گفتش که بهت adsl میدیم...منم باز پرسیدم که مطمئن هستین ؟ فیبر نوری میدین یعنی؟ که دیگه جواب نداد و رفت!!
    حالا خواستم اول از دوستان دیگه بپرسم که آیا شاتل توی منطقه شهید لطیفی فیبر نوری adsl میده ؟ و بعدش اینکه توی این منطقه بین مخابرات و شاتل کدوم رو پیشنهاد می کنین؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

سلام
    دوستان شاتلی ، شاتل از چند گیگ به بعد شبانه رو محدود میکنه؟

داره خودمونی میشه alip300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فرقی هم داره ؟!

پيش فرض

آرت 128...
    ممنون، حالا یعنی آرت رو نمیدونستید؟
    دوستااااااااااااااااااان اگه میدونید بگید لطفا که آرت بعد از محدود شدن سرعتش سرماه که تمدید میکنی محدودیتش هم برداشته میشه یانه
    فدای دستتون بگید منو از خماری در اوردید
    آره...تا اونجایی که من می دونم...
    فلسفه محدودیت آرت با اکو فرق داره...تو آرت این جوریه که 22-23 گیگ اول سرعتش زیاده بعد میاد به قول خودشون روی سرعت واقعیش..
    وقتی که سرویس و تمدید کنی انگار بازم پول چند گیگ سرعت بالا رو هم میدی...
    البته منم تازه آرت 128 گرفتم،هنوز تمدیدش نکردم ببینم برداشته می شه یانه...ولی به احتمال 99% همین جوریه...پارس آنلاینم همینجوری بود.
    حالا که شما محدود شدی..برو از سرورای داخلی مثل(پی سی دانلود و سایتای ایرانی...) کلی مستند و بازی با سرعت بالا دانلود کن...سرورای داخلی محدود نمی شن یا حداقل فعلا محدود نشدن واسه من...

4. 2 کاربر از alip300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان.

من از آسیاتک میخوام بیام شاتل تا ماهی 35 تومن هم میتونم هزینه کنم. کدوم سرویسش بهتره به نطرتون؟ واسه دانلود میخوام!

چند صفحه این تاپیک رو خوندم. مثل اینکه بعد از یه مدت محدود میشه سرعت. میخواستم ببینم تا چه حد محدود میشه؟ واسه سرور های داخلی هم محدوده؟

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بابا یکی به من بگه سرویس 128 شاتل شبانش رو 64 فیکسه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرور داخلی هم محدود میشه .

من 30 گیگ تو 3 شب دانلود کردم که سرعت شبانم رو رسوندن به 6 !

8. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما از کجا میدونید که من اطلاع ندارم یا مطمئن نیستم؟! بهتره این توصیه رو به خودتون بکنید

من 256 داشتم محدود شدم سرویسم رو به 128 عرض کردم از محدودیت خارج شدم!
    شما اومدی از زبون همه داری میگی که "وقتی سرویس رو عوض کنی، کنتور شاتل صفر میشه"!!
    این میشه بی اطلاعی کامل مثل این میمونه که داخل یک شهر فقط یک نفر زندگی میکنه و اونم شمائید
    بهتره شما خودتو مثال بزنی نه اینکه بیای یکی دیگه رو گمراه کنی!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرور داخلی هم محدود میشه .

من 30 گیگ تو 3 شب دانلود کردم که سرعت شبانم رو رسوندن به 6 !
    شما کدوم سرویس رو داشتید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

شبانه70 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستانی که شاتل در سرور داخلی هم محدودشون کرده دوست داشتن اکانت اسمشو نبرشون
    iDownload
    رو بفروشن یا به اشتراک بگذارند

من نفر اول پذیرنده یا خریدارم
    جیگر، این روش از کار افتاد و فروشنده این اکانت هم داره سرورش رو جمع میکنه
    متاسفانه محدودیت داخلی در دستور کار شاتل قرار گرفته و دیر یا زود، همه دوستانی که از سرور داخلی دانلود میکنند (چه با اکانت و چه بی اکانت) محدود خواهند شد مثل سرور خارجی

دوستان الان توی منطقه ما ( شهید لطیفی ) خط من فیبر نوری هستش...هیچکدوم از شرکتا اینجا adsl نمیدن...فقط مخابرات میده...
    از پشتیبانی آنلاین شاتل بعد از کلی انتظار هم پرسیدم گفتش که بهت adsl میدیم...منم باز پرسیدم که مطمئن هستین ؟ فیبر نوری میدین یعنی؟ که دیگه جواب نداد و رفت!!
    حالا خواستم اول از دوستان دیگه بپرسم که آیا شاتل توی منطقه شهید لطیفی فیبر نوری adsl میده ؟ و بعدش اینکه توی این منطقه بین مخابرات و شاتل کدوم رو پیشنهاد می کنین؟

ممنون
    شما به بخش فروش تهران زنگ بزن و ازشون بپرس تا مطمئن بشی.
    یه سر هم به مخابرات بزن و ببین وضعیت یوزرهای شاتل اونجا چه طوری هست. اگه نسبتا پر و شلوغ بود، از همون مخابرات بگیر اما اگر خلوت بود (نهایتا تا 5 یوزر) از شاتل بگیر.
    پیشنهاد من این هست که اگر برای وب گردی میخوای و دانلود به اون صورت نداری از شاتل تهیه کن در غیر این صورت اگر دانلودت زیاد هست، از مخابرات بگیر.

سلام
    دوستان شاتلی ، شاتل از چند گیگ به بعد شبانه رو محدود میکنه؟
    مقدار مشخصی نداره و هر چی هم هست، همش حدس و گمانه واسه سرورهای محدود. البته سرویس های Art با Eco و ... میزان محدود شدنش با هم فرق داره
    شاتل بیشتر روی این حساس هست که هر شب چه مقدار دانلود داشته باشی و اگر شبی حدودا 1 گیگ دانلود کنی به طور مداوم، محدود میشی اما اگه مثلا شبی 500 مگ بگیری، احتمالش هست که محدود نشی
    کلا کارشون حساب کتاب نداره به خصوص این آخری ها هم زدند سرور داخلی رو مثل سرور خارجی محدود کردند و عملا دانلود شبانه شاتل بی فایده شده

سلام دوستان.

من از آسیاتک میخوام بیام شاتل تا ماهی 35 تومن هم میتونم هزینه کنم. کدوم سرویسش بهتره به نطرتون؟ واسه دانلود میخوام!

چند صفحه این تاپیک رو خوندم. مثل اینکه بعد از یه مدت محدود میشه سرعت. میخواستم ببینم تا چه حد محدود میشه؟ واسه سرور های داخلی هم محدوده؟
    واسه دانلود که سرویس 8 مگ Eco تا 1 مگ بهت سرعت دانلود میده و مشخصا از همه بهتر هست.
    اما یه مقدار کوچیک اگه دانلودت زیاد بشه، سرعتت محدود میشه روی 7 و از محدودیت دراومدنت هم با خداست
    شاید شاتل تا دو سه هفته پیش برای دانلود کاملا ایده آل به نظر میرسید اما از وقتی شروع به محدود کردن سرور داخلی کردند، دیگه به درد نمی خوره.

دو سه شب اول، بله!
    اما چند شب که دانلود مداوم و حجیم داشته باشید، سرعتتون روی 7 فیکس میشه (چه داخلی و چه خارجی)

13. 7 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •