تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4327 از 4428 اولاول ... 33273827422742774317432343244325432643274328432943304331433743774427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,261 به 43,270 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش پول زیادی توش نیست... شما همون انقلاب دانلود شبانه رو رهبری کن صرفش بیشتره برات! البته مثکه انقلابتون دو سه تا رهبر دیگه هم داره! فقط امیدوارم بعد از پیروزی انقلاب سر هم دیگه رو یه وقت زیر آب نکنید!!!
    من که مثل شما نیستم که واسه شبانه رایگان هرکاری کنم ، بنده خیلی شیک 2مگ نامحدود گرفتم و دانلودمو میکنم. ( دانلودهام هم فیلم و سریال نیستند خوشبختانه)
    دیروز هم همصدایی بود با دیگران که صداشون شنیده بشه و به پاس زحمات امثال بنده بود که شنیده شد و متاسفانه به کام شمای قدرنشناس شد
    دانلود شبانه مال شماست از این به بعد که میخواین فیلم و سریال ایرانی دانلود کنید.
    فقط موندم این فیلم و سریال چه به سر دوستان اورده که بعضا حاضرند هر حرف و هر کاری بخاطرش بکنند. تقصیری هم ندارند اثر محدودیته زیاده

من توی 3روز 110گیگ پر کردم شما هم به شبی 7-8گیگ راضی هستی. هر کس ظرفیتی دارد.
    قابل توجه شما بنده اینترنت 100مگابیت هم دیدم و استفاده هم کردم چندترابایت (Coreمخابرات) اینترنت ندیده نیستیم این 1-2مگ هم اینترنت نیست که بخواهم مثل شما این بحث بی سرو ته و بی فایده رو ادامه بدم.

خوش باشی
    Last edited by Alone-Star; 30-11-2014 at 17:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من که مثل شما نیستم که واسه شبانه رایگان هرکاری کنم ، بنده خیلی شیک 2مگ نامحدود گرفتم و دانلودمو میکنم. ( دانلودهام هم فیلم و سریال نیستند خوشبختانه)
    دیروز هم همصدایی بود با دیگران که صداشون شنیده بشه و پاس زحمات امثال بنده بود که شنیده شد و متاسفانه به کام شمای قدرنشناس شد
    دانلود شبانه مال شماست از این به بعد که میخواین فیلم و سریال ایرانی دانلود کنید.
    فقط موندم این فیلم و سریال چه به سر دوستان اورده که بعضا حاضرند هر حرف و هر کاری بخاطرش بکنند. تقصیری هم ندارند اثر محدودیته زیاده

من توی 3روز 110گیگ پر کردم شما هم به شبی 7-8گیگ راضی هستی. هر کس ظرفیتی دارد.
    قابل توجه شما بنده اینترنت 100مگابیت هم دیدم و استفاده هم کردم چندترابایت (Coreمخابرات) اینترنت ندیده نیستیم این 1-2مگ هم اینترنت نیست که بخواهم مثل شما این بحث بی سرو ته و بی فایده رو ادامه بدم.

خوش باشی
    پول زیاد چیزی نیست که آدم بهش بنازه

3. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من پست ها رو که مطالعه میکردم بچها گفتند نه دروغه امکان داره یعنی چی آخه یه سری دیگه بچه ها هم گفتند سرویس اینترانت هست نه اینترنت

درباره مورد اول اینو عرض کنم که چه سودی برای من داره بیام حجم رو دستکاری کنم؟! جایزه میدن به من؟ پس این حرف منطقی نیست
    مورد دوم هم اینکه اون داستان سرور داخلی محدود نمیشدی این داستانها برای 2سال پیش بود نه الان....

من اگر نیازم باشه که تست هم کردم تا ماهی 395گیگ هم دانلود داشتم واقعا! چون شما یه بازی میگیری 40گیگ میشه فقط حجم زیادی نیست برای افرادی که واقعا استفاده میکنند و معقوله
    منم وارد پنل سهند شدم ولی ذکر این نکته ضروریه که ایشون چند ماه پیش تخلیه کردن و دیگه این روش در 99 درصد جواب نمیده

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این مرتیکه دهن ادمو باز میکنه یکی نیست بگه اخه ادم عوضی من خودم رتبه 60 کنکور بودم الان 6 ساله صنعتی شریف دارم درس میخونم هنوز یه شب نشده از خوابم بزنم برا درس خوندن اونوقت کاربرا میخوان مطالعه کنن نصف شب واسه همین نت مارو قطع کردی .... اضافه نخور اصلا فلسفه تایم شب این بوده که همه خوابن کسی کاری نداره بدین کسی که دانلود داره کارشو بکنه مگه نه اینه
    مقاله اش خیلی یک طرفه هست به قول شما کی اون وقت شب کار تحقیقاتی میکنه
    حالا نظرات پایینش باحالتره برید اونا رو بخونید

6. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پول زیاد چیزی نیست که آدم بهش بنازه
    نه کسی بهش نمی نازه.
    شما که پست های ایشون رو دنبال نمیکنی نمیدونم چطور الان نظر دادی استاد.
    ایشون گفته بودن بنده و امثال بنده که معترض بودیم به پارس رهبر انقلابی مستضعفین شبانه هستیم (فکر میکنم همچین چیزی)

گفتم بدونه من اصلا شبانه استفاده ای ندارم من نامحدود گرفتم.

فایل هام هم چون مهم هست نامحدود گرفتم و نه بخاطر پز دادن. چون بحث های ایشون بجای باریک کشید مطرح کردم چون دوستمون توهم توطئه دارند ظاهرا واسه خودش میدوزه میره جلو اگر پست هاشو دنبال کرده باشی منم حوصله و وقتشو ندارم راستش آب پاکی رو ریختم گفتم ما مستضعف شبانه نیستیم ظرفیتمون بالاست فقط.
    پست منو کامل نخونده reply کردی کامل مشخصه.
    Last edited by Alone-Star; 30-11-2014 at 17:32.

8. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم وارد پنل سهند شدم ولی ذکر این نکته ضروریه که ایشون چند ماه پیش تخلیه کردن و دیگه این روش در 99 درصد جواب نمیده
    بله منم گفتم خدمتون که سرور داخلی این داستانها تعطیل شده کلا ولی برای یه برنامه نویس همیشه راهی هست

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نه کسی بهش نمی نازه.
    شما که پست های ایشون رو دنبال نمیکنی نمیدونم چطور الان نظر دادی استاد.
    ایشون گفته بودن بنده و امثال بنده که معترض بودیم به پارس رهبر انقلابی مستضعفین شبانه هستیم (فکر میکنم همچین چیزی)

گفتم بدونه من اصلا شبانه استفاده ای ندارم من نامحدود گرفتم.

فایل هام هم چون مهم هست نامحدود گرفتم و نه بخاطر پز دادن. چون بحث های ایشون بجای باریک کشید مطرح کردم چون دوستمون توهم توطئه دارند ظاهرا واسه خودش میدوزه میره جلو اگر پست هاشو دنبال کرده باشی منم حوصله و وقتشو ندارم راستش آب پاکی رو ریختم گفتم ما مستضعف شبانه نیستیم ظرفیتمون بالاست فقط.
    پست منو کامل نخونده reply کردی کامل مشخصه.
    داداش فکر نکنم ادامه بحث فایده داشته باشه بهتر اینجا دیگه تموم بشه نه کسی اینجا رهبر مستضعفین هست نه کسی رهبر شکم سیر ها (من تعجب میکنم ایشون خودش میگفت نباید به مخالفینمون برچسب بزنیم)
    به نظرم ادامه بحث به جاهای خوبی منتهی نمی شه پیشنهاد من این که این بحث همینجا تموم بشه

11. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه باحال این میخ چی تو خونه همه سرک کشیده دیده کسی پشت سیستم نیست فقط کم مونده بگه میخوابید کنتور برق هم قطع کنید .... طرز تفکر که این باشه معلوم قراره به کجا برسه و حدس زدن درباره این داستان تمدید قبل از 10آذر هم کار سختی نیست...
    نرود میخ آهنی برسنگ....

13. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش فکر نکنم ادامه بحث فایده داشته باشه بهتر اینجا دیگه تموم بشه نه کسی اینجا رهبر مستضعفین هست نه کسی رهبر شکم سیر ها (من تعجب میکنم ایشون خودش میگفت نباید به مخالفینمون برچسب بزنیم)
    به نظرم ادامه بحث به جاهای خوبی منتهی نمی شه پیشنهاد من این که این بحث همینجا تموم بشه
    بله من هم همینکارو کردم به احترام دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دیدیم که ایشون آتیشش خیلی تنده و ادامه دادند.
    قبلا هم ذکر کردم من بحثی با این دوستمون ندارم نمیدونم چرا مداوم به قول خودشون میخوان گیر بدن و بحث کنند.
    اینبار هم به احترام شما بنده ادامه نمیدم دیگه و موضوع رو همینجا چال میکنیم. امیدوارم ایشون آتش بس بدن.

از شما هم ممنون.
    چاکریم
    Last edited by Alone-Star; 30-11-2014 at 17:52.

15. 4 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سرویس شبانه حذف کردن اعصاب خیلی یا خط خطی شده چرا به خودت گیر میدی

بعد نکته جالب اینه طرف اومده اینجا پست گذاشته میگه از پشتیبانی پارس به من زنگ زدن گفتند چیکار میخوای بکنی؟! بقیه شرکتها ها هم این قانون 1/3 رو اجرا می کنند هاااااا چیکاره ای کلااااا

به خدا من بعضی این پست ها می بینم خندم میگیره , از پشتیبانی پارس زنگ زدن آره بقیه هم قراره این قانون اجرا کنند
    Last edited by dj77; 30-11-2014 at 17:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •