تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4326 از 4428 اولاول ... 33263826422642764316432243234324432543264327432843294330433643764426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,251 به 43,260 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

جالبه :
    میخ‌چی درباره اعتراض بسیاری از کاربران پس از اجرایی شدن این طرح گفت:

اکر کاربران ساعاتی از شب را که سرویس اینترنت به شکل رایگان در دسترس است، برای دانلود فیلم و سریال‌ اختصاص می‌دهند و فقط از ساعت مشخص شده، کامپیوتر خود را روشن می‌کنند، روی کلید دانلود فیلم و سریال یا برنامه مورد نظرشان کلیک کرده و تا ساعت مشخصی این کار ادامه پیدا می‌کند، بدون اینکه کسی پشت این سیستم نشسته باشد.

پ.نه په میخوای تا صبح بشینیم پشت سیستم

وووووووو

متن کامل :

در هیچ جای دنیا افزایش رضایتمندی کاربران با کاهش کیفیت خدمات ارائه شده، مخصوصا اگر تحت عنوان هدیه داده شده باشد، همراه نیست یا اینکه کاربران گزینه سرویس رایگان شبانه را یکی از ملاک‌های اصلی خود در این تصمیم می‌دانند و شایسته نیست پس از عقد قرارداد و پرداخت هزینه به‌صورت یک‌طرفه کیفیت خدمات مشترکان را کم کرده و یا کاهش داد. خوشبختانه برخی از سرویس‌دهنده‌ها، حذف اینترنت شبانه را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کاربران قدیمی همچون گذشته می‌توانند از اینترنت رایگان نیمه شب استفاده کنند.اگر یکی از مشترکانی باشید که شب هنگام را برای دانلود فیلم و سریال‌های مورد نظرتان انتخاب می‌کنید، حتما شما هم در زمره معترضان خواهید بود، اما پرداختن به این قضیه هم حایز اهمیت است که بسیاری از کاربران ساعاتی از شب را برای انجام کارهای تحقیقاتی و وبگردی در اینترنت اختصاص می‌‌دهند.همه می‌دانیم که ساختار اینترنت ADSL نه تنها در ایران، بلکه در سایر نقاط دنیا، بین تعدادی کاربر مشترک است و استفاده نادرست برخی از کاربران در هر زمانی موجب اختلال در کار و فعالیت سایرین می‌شود. در واقع سرویس‌های ADSL اساسا، نوعی سرویس اشتراکی هستند که پهنای مشخصی بین تعداد معینی کاربر به اشتراک گذاشته می‌شود حال اگر برخی از کاربران مصرف دیتای بیشتری داشته باشند، ظرفیت بسیار کمی برای دیگران باقی می‌ماند و اینترنت آن‌ها یا بسیار کند می‌شود یا بطور کامل از دسترس خارج می‌شود.از سویی از شرکتی همانند پارس‌آنلاین که قرار است سرویس رایگان شبانه را حذف کند، خواسته شده که اگر این شرکت واقعا به‌دنبال کسب رضایتمندی مشتریان خود است، باید چنانچه در ارائه این سرویس بنا به سواستفاده برخی کاربران در دانلود بی‌رویه، دچار اختلال شده است، کیفیت و کمیت خدمات خود را بالا ببرد و نهایتا همانند سایر شرکت‌های مشابه محدودیت‌هایی را برای آن‌دسته از کاربران ذکر شده، لحاظ کند، نه آن که کلا در جهت عکس عمل کرده و به‌شیوه سنتی ترافیک شبانه را باز پس گیرد.برای پیگیری بهتر ماجرا با شرکت پارس آنلاین تماس گرفتیم، خدایان میخ‌چی، مدیر امور مشتریان پارس‌آنلاین، درباره حذف بخشی از سرویس رایگان شبانه‌ی این شرکت به زومیت گفت:
    شرکت پارس آنلاین از دهم آذر ماه جاری برای آن دسته از کاربرانی که به تازگی مشترک سرویس این شرکت شده، یا اشتراک خود را تغییر داده‌اند، قانونی اعمال کرده که در ساعات 2 تا 7 بامداد، یک‌سوم هزینه‌ای که پیشتر به شکل رایگان در اختیار مشترکان قرار داشت را پرداخت خواهند کرد. البته در راستای احترام به مشتریان، کسانی که تا قبل از تاریخ تعیین شده، مشترک پارس آنلاین شده یا قرارداد مدت‌دار دارند، مشمول این قانون نمی‌شوند. پارس آنلاین آخرین شرکت ISP است که اقدام به حذف بخشی از سرویس رایگان شبانه خود کرده و پیشتر سایر شرکت‌های ارائه دهنده سرویس اینترنت چنین طرحی را ارائه کرده‌اند.خدایان میخ‌چی، مدیر امور مشتریان پارس‌آنلاین

میخ‌چی درباره اعتراض بسیاری از کاربران پس از اجرایی شدن این طرح گفت:
    اکثر کاربران ساعاتی از شب را که سرویس اینترنت به شکل رایگان در دسترس است، برای دانلود فیلم و سریال‌ اختصاص می‌دهند و فقط از ساعت مشخص شده، کامپیوتر خود را روشن می‌کنند، روی کلید دانلود فیلم و سریال یا برنامه مورد نظرشان کلیک کرده و تا ساعت مشخصی این کار ادامه پیدا می‌کند، بدون اینکه کسی پشت این سیستم نشسته باشد.
    وی در ادامه به سرعت اینترنت در روز و شب اشاره کرد:

معمولا روز سرعت اینترنت مقبول‌تر است و شب هنگام ترافیک اینترنت به اوج خود می‌رسد و سرعت آنقدر کند می‌شود که کار را برای بسیاری از افراد که در آن ساعت از شب نیاز به دسترسی وب دارند، دشوار می‌کند، بنابراین این اقدام در راستای احترام به آن دسته از مشتریانی که ساعاتی از شب را به کارهای ضروری یا تحقیقاتی خود می‌پردازند، صورت گرفته است.

در نهایت این طرح به سود افرادی است که قصد دارند شب هنگام به استفاده از اینترنت برای وب گردی، مطالعه و امور جدی بپردازند و به ضرر علاقمندان فیلم و سریال که در بعضی اوقات حتی فرصت نمی‌کنند فیلم‌های دانلود شده را تماشا کنند. شما جزو کدام دسته از کاربران هستید؟ افرادی که از کندی سرعت اینترنت در ساعات دانلود رایگان گله دارند یا جزو طرفداران فایل‌های تورنت و دانلود‌های شبانه؟
    این مرتیکه دهن ادمو باز میکنه یکی نیست بگه اخه ادم عوضی من خودم رتبه 60 کنکور بودم الان 6 ساله صنعتی شریف دارم درس میخونم هنوز یه شب نشده از خوابم بزنم برا درس خوندن اونوقت کاربرا میخوان مطالعه کنن نصف شب واسه همین نت مارو قطع کردی .... اضافه نخور
    اصلا فلسفه تایم شب این بوده که همه خوابن کسی کاری نداره بدین کسی که دانلود داره کارشو بکنه مگه نه اینه
    Last edited by sdfssdfs; 30-11-2014 at 16:47.

2. 5 کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

منم تو روزهای آتی خلاص میشم ... خوبی بدی دیدید ما رو حلال کنید !

4. 6 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مثل اینکه های وب هم میخواد برداره ترافیک شبانه رو ! تاپیکش رو یه نگاه بکنین

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من تا حالا فکر می کردم مردم شبا می خوابن ولی نگو همه شبا تحقیق میکنن!!!!

این مطلب مهم رو فکر کنم همون کارشناسایی که با ماشین زمان رفته بودن عصر دایناسورها کشف کردن!!!!
    د لامصبا اگه ما اینقد محقق داشتیم پراید نمیدادیم دست ملت سوار شن

8. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

به هر حال برخی از مردم، شب ها به "تحقیقات جدی" میپردازن که پارس آنلاین احتمالاً در راستای کمک به افزایش جمعیت و رضایت این محققان حرفه ای، این کار رو کرده طبق گفته ی ایشون.

10. 9 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][INDENT]کار را برای بسیاری از افراد که در آن ساعت از شب نیاز به دسترسی وب دارند،[/FONT]
    خبر زومیت خوندم کفرم دراومدآخه قرم ساق تو اون بسیاری به من نیشان بده

12. 2 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بچه ها راست میگه دیگه من کلی از تحقیقاتمو شبا از ساعت 1 به بعد انجام میدم.خخخخخ

14. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خبر زومیت خوندم کفرم دراومدآخه قرم ساق تو اون بسیاری به من نیشان بده
    یکی بره آدرس این تاپیک پارس رو برای ادمین زومیت بفرسته بفهمه تعداد محققینو

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بچه ها چی کار کنیم حالا ، به من از پارس زنگ زدن موضوع تمدید رو گفتن
    گفت این موضوع همگانی هست و بقیه ای اس پس ها هم اعمال میکنن
    من دیگه مخم نمیکشه ، اینجارم تخلیه کنم برم فن اوا اونم برداره کلی ضد حاله
    هایوب هم اون 3 ساعت برداشت
    مگر اینکه برم مخابرات ... از اسیاتک هم خوشم نمیاد چون اقوام گرفتن پولش زیاده سرعت کم...

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بچه ها چی کار کنیم حالا ، به من از پارس زنگ زدن موضوع تمدید رو گفتن
    گفت این موضوع همگانی هست و بقیه ای اس پس ها هم اعمال میکنن
    من دیگه مخم نمیکشه ، اینجارم تخلیه کنم برم فن اوا اونم برداره کلی ضد حاله
    هایوب هم اون 3 ساعت برداشت
    مگر اینکه برم مخابرات ... از اسیاتک هم خوشم نمیاد چون اقوام گرفتن پولش زیاده سرعت کم...
    برو سراغ آی اس پی هایی که از قبل انجام دادن مث داتک و آسیاتک و شاتل
    البته توصیه من همچنان مخابراته
    و اینکه پشتیبانی اونجا شروور زیاد میگه(نمونش تو این فروم هست یه چند صفحه قبلتر)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •