سلام
دوستان شاتل طرح شبانه دانلود رایگان داره ?!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستان شاتل طرح شبانه دانلود رایگان داره ?!
بله داره
Sent from my HTC One X using Tapatalk
ممنون از جوابت دوست عزیز. والا یکی از دوستای من هم تو تهران شاتل داره. میگه پشتیبانی یه پروفایل مخصوص Game براش گذاشته که پینگش خیلی عالیه. ولی اینجا تو رشت پشتیبانی میگه چیزی به اسم پروفایل Game نداریم.. میشه یه راهکاری بگی که چجوری ازشون اعتراف بگیریم.. یعنی ندارن واقعا یا دروغ میگن؟
سلام
ایا شاتل سرویس 64 نامحدود داره ؟؟ من فقط تو تعرفه های نمایندگی دیدم
قبلا داشت الان دیگه نداره
Sent from my HTC One X using Tapatalk
اینترنتی از طریق سایت شاتل اقدام کن...
فقط یه سوالی...پینگش با کجا خوب شده؟
سلام. ببخشید من جواب میدم
طبق چیزی که پرسیدم از پشتیبانی دفتر مرکزی تهران گفتند اگر از پینگ ناراضی باشید براتون سرویس گیم فعال میکنن
و تاثیر بسیار زیادی داره توی پینگ و اینم پرسیدم فقط برای تهرانه یا هر شهر دیگه باشه میشه گیم گذاشت که جواب مثبت بود
و گفتند فرقی نداره چه شهری باشید ما براتون سرویس گیم ست میکنیم. من خودم به امید خدا چند روز دیگه میرم به سمتش.
اینم بگم طبق نظر دوستی که قبل از من کامنت گذاشتند از طریق ایمیل هم میشه انگار درخواس داد. بهترین راه اینه که با پشتیبانی مرکزی تهران صحبت کنی برات ردیف میکنن.
یکی از دوستان من که براش سرویس گیم فعال شده براش تست کردم فقط پینگ داخلیش واقعا پایین اومده بود....
پینگ خارجیش فرق چندانی نداشت...چون تا وقتی که شاتل مسیر های اینترنتش بد باشه پینگ خارجیش خوب نیست!
سرعت دالود شبانه eco2048 چنده؟
من الان سرویس گیم شاتل دارم و یکی از اولین افرادی بودم که این سرویسو گرفتم(توی تابستان درخواست دادم)ولی عملا هیچ فایده ای نداشته چون فقط پینگ داخلیم کاهش پیدا کرده و پینگ خارج افتضاح(به معنای واقعی)هست
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)