تاعصرخوبن.بعدش شروع میشه.پشتیبانی هم میگه هیچ مشکلی ندارن.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تاعصرخوبن.بعدش شروع میشه.پشتیبانی هم میگه هیچ مشکلی ندارن.
انقدر نگین سرویسم محدود شد بابا .
چند شبه که دارم خواب میبینم محدود شده سرویسم و بخاطر همین از خواب پا میشم IDM رو چک میکنم ببینم رو چنده![]()
مال من همین مشکل رو چندین هفته داشت آخر هم یکجا خوندم که باید Time Zone سیستم رو تغییر بدی.
Date and Time > Internet Time >change setting
حالا روی گزینه آپدیت کلیک کنید.ساعت سیستمنون به همراه تاریخ تغییر میکنه.و و در زمان ارسال بسته های Https زمان درستی رو برای سرویس گیرنده ارسال می کنه.
من را در جریان حل مشکل بزارید.
موفق باشید.
نه مشکل از اینا نیست
ماله من درسته درسته !
ولی خب مشکل از شاتله یعنی مشکل من بگر نگیر داره!
مثلا شب ها کریو کانکت میشه ولی هیچ سایتی بالا نمیاد
ولی تو روز مشکلی نیست
فک کنم زیر ساخت داره یک کاری میکنه!
دقیقامنم همین مشکل دارم.ازسیسیکم که استفاده میکنم.صبح هاخوبه .از8شب به بعد دیگه وصل نمیشه.ولی از pc کریوراshareمیکنم بعدش راحت کانکت میشه
با استعانت از پروردگار بزرگ در بزرگترین شب سال،شاتل محدودیت شبانه را برداشت
از همین جا به شاتل قول خواهم داد که دیگر از هیچ روشی برای دور زدن استفاده نکنم![]()
آقا من پینگم افتضاح شده چند روزه.. پشتیبانی میگه اگه میخوای درخواست کارشناس بده .. کسی نمیدونه کارشناس بیاد حضوری چیا رو میخواد چک کنه که خودم نمیتونم؟ من که میدونم آخرشم معلوم میشه مشکل از خودشونه... یارو میگه اگه معلوم شد مشکل از طرف شاتل هست ما بدون دریافت هزینه ی کارشناس مشکل رو پیگیری میکنیم. خوب فلان فلان شده ها چرا وقت آدم رو میگیرید.. همون اول پیگیری کنید دیگه
لطفا یه نفر که کارشناس برای عیب یابی رفته خونشون تجربشو به ما هم بگه
هر کی یه نیاز پینگ داره . من برای شیرینگ نیاز به 200 تا 250 دارم که خدا را شکر همینه که الحمدلله شیرینگ بدون فریز دارم . اما بازی های آنلاین مثل اینکه به پینگ کم نیاز داره .آقا من پینگم افتضاح شده چند روزه.. پشتیبانی میگه اگه میخوای درخواست کارشناس بده .. کسی نمیدونه کارشناس بیاد حضوری چیا رو میخواد چک کنه که خودم نمیتونم؟ من که میدونم آخرشم معلوم میشه مشکل از خودشونه... یارو میگه اگه معلوم شد مشکل از طرف شاتل هست ما بدون دریافت هزینه ی کارشناس مشکل رو پیگیری میکنیم. خوب فلان فلان شده ها چرا وقت آدم رو میگیرید.. همون اول پیگیری کنید دیگه
لطفا یه نفر که کارشناس برای عیب یابی رفته خونشون تجربشو به ما هم بگه
تنها راه کاهش هم سرویس Game هست اونجور که دوستان میگن .
Last edited by befermatooo; 22-12-2013 at 23:10.
دوستان
من اینترنت اکو 2 مگ دارم !!میخواستم بدونم طرح شبانه (رایگان)داره این سرویس یا نه ?!
ممنون
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)