تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4322 از 4428 اولاول ... 33223822422242724312431843194320432143224323432443254326433243724422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,211 به 43,220 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم بحثتون در مورد چیه ولی من کلا سرعتم فیکس روی 1 مگ هست و شبانه راحت بالای 15 گیگ دانلود دارم و راحت ماهیانه بالای 400 گیگ میگیرم اصلا هم محدود نشدم حالا کسی هم باور نمیکنه نکنه دلیلی نداره از پارس حمایت کنم
    _______________________-

دوستان لطفا جواب این سوال رو بدید مهمه
    اگه من سرویس 3 یا 6 ماهه بگیرم بعد از چند روز به هر دلیلی پشیمون بشم و بخوام تخلیه کنم دیگه کل پول میپره یا شرایط خاصی دارن ؟
    بسیار عالی ایشالله همیشه سرعت براتون stable باشه.
    من جواب دوستانی رو دارم که دیشب بعد از گذاشتن تصویر آمار مصرف شبانه رایگان شاتل گفتند fake هست.

-------------------------------
    دیروز هم این بحث بود اتفاقا بچه ها گفتند برمیگردونند هزینه ابقی مونده از دوره رو اگر وسط دوره قصد تخلیه داشته باشید #پارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم بحثتون در مورد چیه ولی من کلا سرعتم فیکس روی 1 مگ هست و شبانه راحت بالای 15 گیگ دانلود دارم و راحت ماهیانه بالای 400 گیگ میگیرم اصلا هم محدود نشدم حالا کسی هم باور نمیکنه نکنه دلیلی نداره از پارس حمایت کنم
    _______________________-

دوستان لطفا جواب این سوال رو بدید مهمه
    اگه من سرویس 3 یا 6 ماهه بگیرم بعد از چند روز به هر دلیلی پشیمون بشم و بخوام تخلیه کنم دیگه کل پول میپره یا شرایط خاصی دارن ؟
    کل پول میپره هیچی هم برنمیگرده

3. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پارس آنلاین و کاربران adsl قابل توجه همه !!!!!

زنگ زدم شاتل واسه خرید اینترنت (فقط میخواستم ببینم چهجوریه شاتل انقد میگن) کارشناس فروشش یه خانومه برداشت که کارشناس مثکه نبود میگم ping رو چقد وایمیسته میگه سرعتت بالاس!!!! پارس انلاین خداوکیلی کارشناسای خیلی مجرب تری داره بهم ثابت شده تو این 13 شاله که ازش سرویس میگیرم دوستان منم مثل شما مصرف کنندم منم دنباله سرویس خوبم بگذریم ... اصلا نمیدونست ping چیه منم فهمیدم نمیفهمه گفتم خانوم ادامه ندم موقعیت شغلیش خراب نشه چون صدا ضبط میشه به هر حال >>>> دانلود شبانه رایگان از 10 اذر برای تمامی isp ها 1 سوم قابل اجراست!!! بله درست خوندید همه <<< دیشب زنگ زدم با پشتیبانی پارس انلاین کارشناسش خیلی حرف زدم گفت از 10 اذر قابل اجرا برای تمامی isp هاست!!! اطلاعات کاملو از پارس باید گرفت اون خانومه شاتل تا بش گفت یعنی جا خورداااا صداش یه جوری شد خدا شاهده فقط میگفت بیا ارت 6 مو بخر گفت ما اصلا خبر نداریم بزا بپرسم بعد گفت ااا آره !!! قابل اجراس بخشنامش اومده×!× بعد گفت شما >>>پارس انلاین اینو پیگیری کن خواهشن ----- > گفت شما سرویسی که از ما میخریو بخر 3500 هزار تومن!!!!!!!!!!! اضافه بدی 2 تا 8 صبح مجانی میشه واست!!!!! یا خدا یعنی قانون تو مملکت ما نی؟؟؟!!!!! چه چیزایی هم از پهنای باندو اینا گفت که بماند. <<< سرویسهای پارس با شاتل مقیاسه نمیشه کرد مخصوصا تو کیفیت اما منم مثل همه شما انتقاد دارم خود پارس هم در جریانه چقد پست دادم که چرا دانلود شبانه رو برداشتین اما این قانون سراسری هست<<< امیدوارم پارس انلاین در جهت کیفیت و رقابتی کردن سرویسهاش خیلی بیشتر تلاش کنه نه اینکه محدود کنه در ضمن هنوزم خیلی ناراحتم حجم دانلود سرویس نامحدودو نصف کردن همون پولم میگیرن! به هر حال فقط خواستم اطلاع رسانی کنم همه در جریان باشین. (پارس انلاین یه اطلاع رسانی خشکو خالی تو سایتت و اینجا درباره اینکه دانلود شبانه برای تمامی isp ها قابل اجراست میکردی خیلی بهتر نبود؟ دید کاربران خراب نشه) به امید روزی که سرعت همه ی ما وو کیفیت 10 مگ واقعی به بالا باشه با قیمتهای رقابتی. والسلام
    والا الان 9م هست و فقط 3 تا شرکت شبانه رو تغییر دادن
    دوما هرکدوم هم یه سازی زدن و یکی 1/3 کرده یکی به صورت بسته شبانه
    اما شاید اقدام هماهنگ نتیجه جلسه صنفی شرکت ها باشه نه قانون کمیسیون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم دارم همین میگم دزدی به این روشنی نمیدونم چرا یک یوزر مصرف کننده باید از اینا دفاع بکنه
    کاربر bilmazlar ادم باسوادی هست و محترم ولی واقعا نمیتونم درک کنم چرا دارند دفاع میکنند
    من دارم میگم اگر حرف شما هست که گیگی 1100 برای این دزد ها میفته پس چرا ایرانسل داره هر گیگ رو 400 میده
    سوال خیلی مشخص هست
    khoodet جان. ممنونم بابت حسن ظنی که نسبت به من داری.

صبح هم تو یکی از پست‌هام نوشتم. بحث دفاع از شرکت‌های ISP نیست. من فقط دوست ندارم کسی یا شرکتی یا سازمانی رو همین طوری متهم کنم یا ازش دفاع کنم. الآن هم قصدم همینه.

به هر حال همه ما قبول داریم که اینترنت می‌تونست خیلی ارزون‌تر از این حرفا دست من و شمای مصرف‌کننده برسه. اما این رو هم می‌دونم که این شرکت‌ها هم با شرایط موجود کشور ایران دارند بیزینس می‌کنن. همه‌جا هم نمی‌شه محکومشون کرد. البته اینا هم مطمئناً امام‌زاده که نیستن، هر جا دستشون برسه دنبال سود بیشترن و زیرآبیشون رو می‌رن. مثل همین قضیه قاچاق که دوستان خبرش رو لینک کرده بودن.

مخلص کلام. ما فقط داریم با هم گفتگو می‌کنیم. خوب نظراتمون با هم متفاوته. واقعن قصد دیگه‌ای نیست. بقیه هم این مطالب رو می‌خونن. یه عده زیادی با شما هم‌عقیدن، یه عده کمی هم با من ممکنه موافق باشن.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

من جواب دوستانی رو دارم که دیشب بعد از گذاشتن تصویر آمار مصرف شبانه رایگان شاتل گفتند fake هست.

-------------------------------
    دیروز هم این بحث بود اتفاقا بچه ها گفتند برمیگردونند هزینه ابقی مونده از دوره رو اگر وسط دوره قصد تخلیه داشته باشید #پارس

آقا شما این روش دور زدن رو نگفتی به ما ...

خسته شدم از پارس . هرچند 3 متهه تمدید کردم اما اگه شاتل ردیف شه سه سوت تخلیه میکنم به سوی شاتل ...

یه دستی برسون داداش

8. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اوه 395 گیگ روی شاتل بود ؟!؟
    همینطوری معمولی سرعتت بالاست یا روشی چیزی زدی
    من چند ماهی شاتل داشتم سرویس دو مگ خطم روی 4 بسته شده بود و اولا سرعت 500 رو بهم میداد ولی بعدش محدود شدم
    هر کاری هم کردم بهتر نشد
    اینطور که من متوجه شدم روش های محدود کردن شاتل خیلی حرفه ای تره از پارس و دور زدنش اسون نیست

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به این سادگی‌ها نیست. شما فکر می‌کنی اگه شرکت‌ها بخوان روی هر لینک STM-1 فقط مشتری نامحدود بگیرن با ضریب اشتراک 1 به 3 حداکثر چندتا مشتری می‌تونن بگیرن؟ من بهت می‌گم. حداکثر 1500 تا مشتری اگه ترکیبی از سرعت‌های 128 تا 2مگ رو می‌خواستن به صورت نامحدود بفروشن.

در ضمن قیمت‌های فروش سرویس‌های نامحدود شرکت‌ها فرقی با هم نمی‌کنه. خیلی اختلاف جزئی داره. علتش هم اینه که باز سقف قیمت فروش نامحدود رو هم عملن سازمان تنظیم تعیین کرده و اگه شرکت‌ها می‌خواستن گرونتر از این سقف بفروشن باید حساب پس می‌دادن به جرم گرون‌فروشی. مخابرات هم که سرویس‌هاش ارزونتره یه دلیلش اینه که داره نامحدوداش رو با ضریب اشتراک 1 به 8 می‌فروشه و دلیل دیگه‌اش هم اینه که خود سازمان تنظیم هم قیمت فروش این شرکت رو یه درصدی زیر قیمت شرکت‌های دیگه در نظر گرفته.

علت این که نامحدود کمتر ازش استقبال می‌شه و شرکت‌ها هم دارن می‌رن به سمت این که عملن نامحدود زیر 1 مگ و 2 مگ نداشته باشن اینه که 1) قیمت نامحدودها به نسبت خیلی گرون می‌شه 2) با این کار تعداد کمتری پورت می‌تونن واگذار کنن. به هر حال اینا یه تعدادی پورت تو کل کشور اجاره کردن و بابتش هزینه می‌دن. اگه بتونن تمایل دارن که تعداد پورت بیشتری رو واگذار کنن. ضمن این که یکی از معیارهای ارزیابی این شرکت‌ها هم همین تعداد پورت‌های واگذار شده‌شونه. اما فقط سرویس نامحدود جوابگو نیست. واسه همینه که حتی مخابرات هم بعد از یه مدت نامحدود فروشی به این نتیجه رسید که باید سرویس‌های حجمی هم بفروشه.

شما به من بگو این گیگ‌های ارزون قیمت ایرانسل که می‌گی 400 تومن تو چه ساعتی داره می‌ده. اسمش روشه. بسته شبانه ساعت 2 تا 8 بامداد. یعنی همون ساعتی که از نظر ISP ها ساعت مرده به حساب می‌آد. در واقع ایرانسل داره مشتریاشو ترغیب می‌کنه تو همین ساعت‌هایی که در حالت عادی کسی استفاده چندانی نداره، یه مقدار استفاده کنن. این جوری یه بخشی از ترافیکش رو می‌کشه تو این ساعت‌ها و یه درآمدی در می‌آره. همین کاری که شرکت‌های صبانت و پارس‌آنلاین هم شروع به انجامش کردن.

اینا واقعیته. حالا شما چه قبولش کنی چه نکنی وجود دارن.
    bilmazlar جون چرا اینقدر میپیچونی
    ایها الناس شما قضاوت کنید
    1-ایشون داره میگه هر گیگ برای این دزد ها 1100 در میاد
    2-من دارم میگم ایرانسل شبانه خودش رو داره 400 میده

طبق حرف ایشون ایرانسل داره رو هر گیگ 700 تومن ضرر میده

حالا شما قضاوت کنید

به نظرم ادامه بحث فایده نداره و مطلب مشخصه/

در هر صورن دوستان کم نزارید همتون در راستای رضایت دزد آنلاین هم خودتون تخلیه کنید و هم اگر از آشناهاتون کسی پارس آنلاین داره ترغیبش کنید که تخلیه کنه

11. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

هیچ جای دنیا شما شبانه رو نباید هم قیمت روزانه بگیری
    (همین قبض برق رو هم bilmazlar عزیز نگاه کنه در میابه که قیمت ساعت های اوج گرونتره و قیمت ساعات غیر پیک حتی تخفیف هم خورده نسبت به تعرفه معمولی)
    خوب من که اطلاعات دقیق در این حد ندارم. سعی کردم فقط یه برآورد حدودی از متوسط قیمت در بیارم. اون قیمت 1000 تا 1100 تومن با اینه که گیگ‌های ساعت‌های شبانه تا این لحظه عملن فروخته نمی‌شدن. طبیعتاً با سیاست جدید شرکت‌ها، یه بخشی از این گیگ‌های شبانه به فروش می‌رسه و قیمت از این مقدار بالایی کمتر می‌شه.

بعد هم یه مفهومی هست به اسم عمده‌فروشی و خرده‌فروشی. شما اگه یک باکس سیگار رو بخری هر نخش یه قیمتی درمی‌آد. اگه بری مغازه 2 تا نخ سیگار بخری فقط، یه قیمت دیگه‌ای که معمولاً بالاتره. علت اینی که تا 40 گیگ اول حجم رو هم سازمان تنظیم به صورت پلکانی از 3600 تومن به 1600 تومن رسونده همینه.

البته، من خودم سیگاری نیستم ولی این مثال رو چون احتمال دادم برای اکثریت ملموس باشه زدم. سیگار کلن چیزی اخیه.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کلا اینجا شده چت روم. ول کنید دیگه پارس از امشب دیگه مجانی نیست تموم شد رفت

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

15. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان برای بعضی از دوستان شانسی هست من پیگیر شدم از پارس انلاین گفتن سیستم ما اینطوزی هست که در حالت عادی همه باید سرعت اسمی در ساعات رایگان داشته باشن اونایی هم که سرعت بالا دارند اشکال سیستمی هست اگه کارشناس های ما اون افراد رو شناسایی کنن اون ها هم محدود به سرعت اسمی میشن ( هر سیستمی خطایی داره ) - دیگه شانسه
    در رابطه با 1100 قیمت هر گیگ ! من نامحدود دارم ماهی 600 گیگ دانلود می کنم با ماهی 118 تومن ! پس ای اس پی من ماهانه 550000 تومن ضرر میکنه!
    برادر پورت نرخ داره نه گیگ/ هر 1 مگ 400 تومن تا 600 هزار تومن قیمتش هست ( طبق اون چیزی که من اطلاع دارم )

17. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •