تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4321 از 4428 اولاول ... 33213821422142714311431743184319432043214322432343244325433143714421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,201 به 43,210 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارس آنلاین و کاربران adsl قابل توجه همه !!!!!

زنگ زدم شاتل واسه خرید اینترنت (فقط میخواستم ببینم چهجوریه شاتل انقد میگن) کارشناس فروشش یه خانومه برداشت که کارشناس مثکه نبود میگم ping رو چقد وایمیسته میگه سرعتت بالاس!!!! پارس انلاین خداوکیلی کارشناسای خیلی مجرب تری داره بهم ثابت شده تو این 13 شاله که ازش سرویس میگیرم دوستان منم مثل شما مصرف کنندم منم دنباله سرویس خوبم بگذریم ... اصلا نمیدونست ping چیه منم فهمیدم نمیفهمه گفتم خانوم ادامه ندم موقعیت شغلیش خراب نشه چون صدا ضبط میشه به هر حال >>>> دانلود شبانه رایگان از 10 اذر برای تمامی isp ها 1 سوم قابل اجراست!!! بله درست خوندید همه <<< دیشب زنگ زدم با پشتیبانی پارس انلاین کارشناسش خیلی حرف زدم گفت از 10 اذر قابل اجرا برای تمامی isp هاست!!! اطلاعات کاملو از پارس باید گرفت اون خانومه شاتل تا بش گفت یعنی جا خورداااا صداش یه جوری شد خدا شاهده فقط میگفت بیا ارت 6 مو بخر گفت ما اصلا خبر نداریم بزا بپرسم بعد گفت ااا آره !!! قابل اجراس بخشنامش اومده×!× بعد گفت شما >>>پارس انلاین اینو پیگیری کن خواهشن ----- > گفت شما سرویسی که از ما میخریو بخر 3500 هزار تومن!!!!!!!!!!! اضافه بدی 2 تا 8 صبح مجانی میشه واست!!!!! یا خدا یعنی قانون تو مملکت ما نی؟؟؟!!!!! چه چیزایی هم از پهنای باندو اینا گفت که بماند. <<< سرویسهای پارس با شاتل مقیاسه نمیشه کرد مخصوصا تو کیفیت اما منم مثل همه شما انتقاد دارم خود پارس هم در جریانه چقد پست دادم که چرا دانلود شبانه رو برداشتین اما این قانون سراسری هست<<< امیدوارم پارس انلاین در جهت کیفیت و رقابتی کردن سرویسهاش خیلی بیشتر تلاش کنه نه اینکه محدود کنه در ضمن هنوزم خیلی ناراحتم حجم دانلود سرویس نامحدودو نصف کردن همون پولم میگیرن! به هر حال فقط خواستم اطلاع رسانی کنم همه در جریان باشین. (پارس انلاین یه اطلاع رسانی خشکو خالی تو سایتت و اینجا درباره اینکه دانلود شبانه برای تمامی isp ها قابل اجراست میکردی خیلی بهتر نبود؟ دید کاربران خراب نشه) به امید روزی که سرعت همه ی ما وو کیفیت 10 مگ واقعی به بالا باشه با قیمتهای رقابتی. والسلام

من درباره خطهای میانی صحبتت حرف دارم
    بخشنامه اومده که قابل اجراست از 10آذر ok حرف شما قبول
    -امروز چند آذره؟
    -به سایت شاتل سر زدید و قانون جدید مطالعه کردید؟
    -آیا در این قانون اشاره ای به 1/3حجم دانلود شبانه شده؟

چرا ما همیشه می خواییم با کلمات بازی کنیم و جوری وانمود کنیم که همه دارند این کارو می کنند فقط پارس نیست که دولت گفت بخشنامست!...
    متاسفم واقعا.

در ضمن صحبت پینگ شد شاتل داره سرویس GAME ارایه میده باری افرادی که پینگ براشون مهمه.
    Last edited by dj77; 30-11-2014 at 13:44.

2. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

پارس آنلاین و کاربران adsl قابل توجه همه !!!!!

زنگ زدم شاتل واسه خرید اینترنت (فقط میخواستم ببینم چهجوریه شاتل انقد میگن) کارشناس فروشش یه خانومه برداشت که کارشناس مثکه نبود میگم ping رو چقد وایمیسته میگه سرعتت بالاس!!!! پارس انلاین خداوکیلی کارشناسای خیلی مجرب تری داره بهم ثابت شده تو این 13 شاله که ازش سرویس میگیرم دوستان منم مثل شما مصرف کنندم منم دنباله سرویس خوبم بگذریم ... اصلا نمیدونست ping چیه منم فهمیدم نمیفهمه گفتم خانوم ادامه ندم موقعیت شغلیش خراب نشه چون صدا ضبط میشه به هر حال >>>> دانلود شبانه رایگان از 10 اذر برای تمامی isp ها 1 سوم قابل اجراست!!! بله درست خوندید همه <<< دیشب زنگ زدم با پشتیبانی پارس انلاین کارشناسش خیلی حرف زدم گفت از 10 اذر قابل اجرا برای تمامی isp هاست!!! اطلاعات کاملو از پارس باید گرفت اون خانومه شاتل تا بش گفت یعنی جا خورداااا صداش یه جوری شد خدا شاهده فقط میگفت بیا ارت 6 مو بخر گفت ما اصلا خبر نداریم بزا بپرسم بعد گفت ااا آره !!! قابل اجراس بخشنامش اومده×!× بعد گفت شما >>>پارس انلاین اینو پیگیری کن خواهشن ----- > گفت شما سرویسی که از ما میخریو بخر 3500 هزار تومن!!!!!!!!!!! اضافه بدی 2 تا 8 صبح مجانی میشه واست!!!!! یا خدا یعنی قانون تو مملکت ما نی؟؟؟!!!!! چه چیزایی هم از پهنای باندو اینا گفت که بماند. <<< سرویسهای پارس با شاتل مقیاسه نمیشه کرد مخصوصا تو کیفیت اما منم مثل همه شما انتقاد دارم خود پارس هم در جریانه چقد پست دادم که چرا دانلود شبانه رو برداشتین اما این قانون سراسری هست<<< امیدوارم پارس انلاین در جهت کیفیت و رقابتی کردن سرویسهاش خیلی بیشتر تلاش کنه نه اینکه محدود کنه در ضمن هنوزم خیلی ناراحتم حجم دانلود سرویس نامحدودو نصف کردن همون پولم میگیرن! به هر حال فقط خواستم اطلاع رسانی کنم همه در جریان باشین. (پارس انلاین یه اطلاع رسانی خشکو خالی تو سایتت و اینجا درباره اینکه دانلود شبانه برای تمامی isp ها قابل اجراست میکردی خیلی بهتر نبود؟ دید کاربران خراب نشه) به امید روزی که سرعت همه ی ما وو کیفیت 10 مگ واقعی به بالا باشه با قیمتهای رقابتی. والسلام
    خوب یه کم فونتتو بزرگتر کن
    پارس هم بستگی به کارشناسش داره من 4 بار زنگ زدم 3 بارش نسبتا! یه چیزایی حالیشون بود اما اون یکی نمیدونست snr و adsl2plus و gdmt و t1 چی هست اصلا
    شاتل هم اینجوری که از دوستانم پرسیدم (حدود دو ماه پیش) تو سایت زده برای سرویس 8 مگ شبانه سرعتش رو 300-400 هست ولی دوستم با یک مگ فیکس دانلود میکرد
    آی اس پی هم که فکر میکنم از نظر پینگ تو این 6 ماه بهتون ثابت شده که هرجایی از پارس بهتره

4. 4 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی قاچاق ترافیک؟؟؟؟ من چیزی دستگیرم نشد!!!!!!!!
    منم مثل شما بی اطلاعم اینو باید از شرکتهای دزد پرسید که دارید چیکار می کنن پهنای باندی رو که کشور درش با کمبود شدید مواجهه...

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منم دارم همین میگم دزدی به این روشنی نمیدونم چرا یک یوزر مصرف کننده باید از اینا دفاع بکنه
    کاربر bilmazlar ادم باسوادی هست و محترم ولی واقعا نمیتونم درک کنم چرا دارند دفاع میکنند
    من دارم میگم اگر حرف شما هست که گیگی 1100 برای این دزد ها میفته پس چرا ایرانسل داره هر گیگ رو 400 میده
    سوال خیلی مشخص هست
    هیچ جای دنیا شما شبانه رو نباید هم قیمت روزانه بگیری
    (همین قبض برق رو هم bilmazlar عزیز نگاه کنه در میابه که قیمت ساعت های اوج گرونتره و قیمت ساعات غیر پیک حتی تخفیف هم خورده نسبت به تعرفه معمولی)

8. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ساعت خواب!
    اون پاراگراق از صبح تو سایته!

داداش الکی جو نده.... کلا اینجا 100 تا بازدید کننده داره... اونوقت شما میخوای انقلاب دانلود شبانه کنی؟
    ===============
    هر کسی بر مبنای منفعت خودش تصمیم گیری کنه... ببینه چی براش بهتره! والسلام!
    100 نفر؟ بعد اونم "کلا"؟
    مثه اینکه با معروفترین انجمن فارسی زبان دنیا یعنی p30world آشنا نیستی! سریع به alexa بزن...
    من تازه ثبت نام کردم اما سالهاست فقط مرور میکنم...

فقط در همین لحظه:
    هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (23 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

10. 2 کاربر از nope بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

منم مثل شما بی اطلاعم اینو باید از شرکتهای دزد پرسید که دارید چیکار می کنن پهنای باندی رو که کشور درش با کمبود شدید مواجهه...

من احتمال میدم اینا یه سری پهنای باندو که از دولت میگیرن به اسم توسعه شبکه اینترنت کاربران میان یه مقداریش رو اختصاص میدن به سروراشون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما میگی نمی تونند بفروشند دلیلش چیه
    فکر نمیکنی دلیلش حرص و طمع این شرکت ها باشه خوب اگه نامحدود رو ارزونتر میفروختند میتونستند تموم پهنا باندشون بفروشند
    یعنی حرص پول بیشتر این شرکت های دزد باید من کاربر بدم
    الان همین ایرانسل داره هر گیگی رو 400 حساب میکنه تو بگو داره 200 سود میبره یعنی هر گیگی براش 200 در میاد
    ولی طبق محاسبه شما 1100 داره براش درمیاد و داره 400 میفروشه
    به نظرم بحث دیگه مشخص شد و معلوم شد دزدی این شرکت ها
    حالا شما دوست داری به اسم منطقی و روشن فکر بودند از این دزد ها دفاع کنی به خودتون مربوطه
    به این سادگی‌ها نیست. شما فکر می‌کنی اگه شرکت‌ها بخوان روی هر لینک STM-1 فقط مشتری نامحدود بگیرن با ضریب اشتراک 1 به 3 حداکثر چندتا مشتری می‌تونن بگیرن؟ من بهت می‌گم. حداکثر 1500 تا مشتری اگه ترکیبی از سرعت‌های 128 تا 2مگ رو می‌خواستن به صورت نامحدود بفروشن.

در ضمن قیمت‌های فروش سرویس‌های نامحدود شرکت‌ها فرقی با هم نمی‌کنه. خیلی اختلاف جزئی داره. علتش هم اینه که باز سقف قیمت فروش نامحدود رو هم عملن سازمان تنظیم تعیین کرده و اگه شرکت‌ها می‌خواستن گرونتر از این سقف بفروشن باید حساب پس می‌دادن به جرم گرون‌فروشی. مخابرات هم که سرویس‌هاش ارزونتره یه دلیلش اینه که داره نامحدوداش رو با ضریب اشتراک 1 به 8 می‌فروشه و دلیل دیگه‌اش هم اینه که خود سازمان تنظیم هم قیمت فروش این شرکت رو یه درصدی زیر قیمت شرکت‌های دیگه در نظر گرفته.

علت این که نامحدود کمتر ازش استقبال می‌شه و شرکت‌ها هم دارن می‌رن به سمت این که عملن نامحدود زیر 1 مگ و 2 مگ نداشته باشن اینه که 1) قیمت نامحدودها به نسبت خیلی گرون می‌شه 2) با این کار تعداد کمتری پورت می‌تونن واگذار کنن. به هر حال اینا یه تعدادی پورت تو کل کشور اجاره کردن و بابتش هزینه می‌دن. اگه بتونن تمایل دارن که تعداد پورت بیشتری رو واگذار کنن. ضمن این که یکی از معیارهای ارزیابی این شرکت‌ها هم همین تعداد پورت‌های واگذار شده‌شونه. اما فقط سرویس نامحدود جوابگو نیست. واسه همینه که حتی مخابرات هم بعد از یه مدت نامحدود فروشی به این نتیجه رسید که باید سرویس‌های حجمی هم بفروشه.

شما به من بگو این گیگ‌های ارزون قیمت ایرانسل که می‌گی 400 تومن تو چه ساعتی داره می‌ده. اسمش روشه. بسته شبانه ساعت 2 تا 8 بامداد. یعنی همون ساعتی که از نظر ISP ها ساعت مرده به حساب می‌آد. در واقع ایرانسل داره مشتریاشو ترغیب می‌کنه تو همین ساعت‌هایی که در حالت عادی کسی استفاده چندانی نداره، یه مقدار استفاده کنن. این جوری یه بخشی از ترافیکش رو می‌کشه تو این ساعت‌ها و یه درآمدی در می‌آره. همین کاری که شرکت‌های صبانت و پارس‌آنلاین هم شروع به انجامش کردن.

اینا واقعیته. حالا شما چه قبولش کنی چه نکنی وجود دارن.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و این رتبه سایت و انجمن تخصصی که کلاًًً 100نفر بازدید کننده داره

نگید به خدا بهتون میخندن....

رتبه 94ایران

14. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من احتمال میدم اینا یه سری پهنای باندو که از دولت میگیرن به اسم توسعه شبکه اینترنت کاربران میان یه مقداریش رو اختصاص میدن به سروراشون
    آخه نسبت به سرویسهای جهانی اصلا ایران تولید محتوایی نداره واقعاً ! یا شبکه اجتماعی بزرگی که بگی به پهنای باند زیاد نیاز داشته باشه.... مشخص نیست چیکار کردن وزیر صداش در اومده

باید از خودش بپرسیم چیه داستان...

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من پست ها رو که مطالعه میکردم بچها گفتند نه دروغه امکان داره یعنی چی آخه یه سری دیگه بچه ها هم گفتند سرویس اینترانت هست نه اینترنت

درباره مورد اول اینو عرض کنم که چه سودی برای من داره بیام حجم رو دستکاری کنم؟! جایزه میدن به من؟ پس این حرف منطقی نیست
    مورد دوم هم اینکه اون داستان سرور داخلی محدود نمیشدی این داستانها برای 2سال پیش بود نه الان....

من اگر نیازم باشه که تست هم کردم تا ماهی 395گیگ هم دانلود داشتم واقعا! چون شما یه بازی میگیری 40گیگ میشه فقط حجم زیادی نیست برای افرادی که واقعا استفاده میکنند و معقوله
    من نمیدونم بحثتون در مورد چیه ولی من کلا سرعتم فیکس روی 1 مگ هست و شبانه راحت بالای 15 گیگ دانلود دارم و راحت ماهیانه بالای 400 گیگ میگیرم اصلا هم محدود نشدم حالا کسی هم باور نمیکنه نکنه دلیلی نداره از پارس حمایت کنم
    _______________________-

دوستان لطفا جواب این سوال رو بدید مهمه
    اگه من سرویس 3 یا 6 ماهه بگیرم بعد از چند روز به هر دلیلی پشیمون بشم و بخوام تخلیه کنم دیگه کل پول میپره یا شرایط خاصی دارن ؟

18. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •