تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4320 از 4428 اولاول ... 33203820422042704310431643174318431943204321432243234324433043704420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,191 به 43,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به حساب و کتابت کاری ندارم. چون اون 46 ترابایت یا حدود 49 هزار گیگابایتی که منم حساب کردم، فقط یه عدد تئوریه و در عمل اگه شرکت‌ها بتونن 50 تا 60 درصد اون رو بهره‌برداری کنن کلاشون رو می‌اندازن هوا. ضمن این که کل اون پهنای باند که به صورت سرویس حجمی فروخته نمی‌شه. بین 15 تا 20 درصدش رو به صورت سرویس‌های نامحدود می‌فروشن که از کل گیگ‌های قابل فروش کم می‌شه. بعد هم روی اون 80 تا 85 درصد باقیمانده هم تا همین امروز اکثر شرکت‌ها 5 یا 6 ساعت شبانه رایگان در نظر می‌گرفتن که بازم گیگاش قابل فروش نبود.

اما اون قیمت‌های 4500 تا 5000 تومن قبلی هم بر اساس مصوبه قدیمی سازمان تنظیم بود. قبلن شرکت زیرساخت هر لینک رو به قیمت 37 میلیون تومن می‌فروخت. بعد پارسال مصوبه داد که این قیمت رو فقط برای شرکت‌های ADSL با 35 درصد تخفیف بفروشه. شد 24 میلیون تومن. شرکت‌های دیگه مثل اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس اعتراض کردن، برای همه تخفیف 25 درصدی رو از اول آبان اعمال کرد. شد هر لینک STM-1 حدود 28 میلیون تومن. به همین نسبت قیمت هر گیگ حجم خرده‌فروشی رو هم 25 درصد تخفیف داد شد حدود 3600 تومن.
    شما میگی نمی تونند بفروشند دلیلش چیه
    فکر نمیکنی دلیلش حرص و طمع این شرکت ها باشه خوب اگه نامحدود رو ارزونتر میفروختند میتونستند تموم پهنا باندشون بفروشند
    یعنی حرص پول بیشتر این شرکت های دزد باید من کاربر بدم
    الان همین ایرانسل داره هر گیگی رو 400 حساب میکنه تو بگو داره 200 سود میبره یعنی هر گیگی براش 200 در میاد
    ولی طبق محاسبه شما 1100 داره براش درمیاد و داره 400 میفروشه
    به نظرم بحث دیگه مشخص شد و معلوم شد دزدی این شرکت ها
    حالا شما دوست داری به اسم منطقی و روشن فکر بودند از این دزد ها دفاع کنی به خودتون مربوطه
    Last edited by khoodet; 30-11-2014 at 13:29.

2. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اقا قضیه چیه میگن اگر قبل دهم تمدید کنی شبانه رایگان باقی میمونه؟
    من تماس گرفتم گفتن باید سرویست قبل دهم استارت بخوره یعنی سرویسی که الان داری رو بسوزونی و سرویس جدید بگیری

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اقا قضیه چیه میگن اگر قبل دهم تمدید کنی شبانه رایگان باقی میمونه؟ میخان شیره بمالن سر مردم که یعد از تمدید بگن قانون برا شما هم هست یا میشه بهشون اعتماد کرد؟!!
    به نظر من نمی شه بهشون اعتماد کرد ممکنه بعدا سرعت بیار پایین تا خودتون برید انصراف بدید

5. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

خیلی جالبه من الان توی صفحه وزیر ارتباطات بودم یکی کامنت گذاشته که ظاهرا دارن شرکتهای خصوصی پهنای باند خودشونو که باید در اختیار مردم بذارند قاچاق می کنند!

چه خبره پشت پرده این شرکتهای دزد که ما بی خبرانیم....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی چی قاچاق ترافیک؟؟؟؟ من چیزی دستگیرم نشد!!!!!!!!

7. 2 کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه magidp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اره با تمدید کنیم بعد بگن نمیشه شما هم مشمول قانون جدیدی... 5 روز از اکانتم مونده و 3000 امتیازی که بردم مصرف کنم بره نخواستیم .

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

اقا قضیه چیه میگن اگر قبل دهم تمدید کنی شبانه رایگان باقی میمونه؟ میخان شیره بمالن سر مردم که یعد از تمدید بگن قانون برا شما هم هست یا میشه بهشون اعتماد کرد؟!!

به نظرم میشه اعتماد کرد . من با ادمین فیس بوکشون صحبت میکردم
    گفت که سرعت هم پایین نمیاد شبانه ... دیگه چه برسه به اینکه بزنن زیر قولشون و 1/3 کم کنن

10. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما میگی نمی تونند بفروشند دلیلش چیه
    فکر نمیکنی دلیلش حرص و طمع این شرکت ها باشه خوب اگه نامحدود رو ارزونتر میفروختند میتونستند تموم پهنا باندشون بفروشند
    یعنی حرص پول بیشتر این شرکت های دزد باید من کاربر بدم
    الان همین ایرانسل داره هر گیگی رو 400 حساب میکنه تو بگو داره 200 سود میبره یعنی هر گیگی براش 200 در میاد
    به نظرم بحث دیگه مشخص شد و معلوم شد دزدی این شرکت ها
    حالا شما دوست داری به اسم منطقی و روشن فکر بودند از این دزد ها دفاع کنی به خودتون مربوطه
    این که کاملا روشنه دارن دزدی میکنن من یه برنامه اقتصادی میبینم با کارشناس های حرفه ای یه قسمتش در مورد اینترنت بود که نشون داد اینترنت از اولش که میخرن تا زمانی که به مشتری نهایی میرسه نرخش 25 برابر میشه که این وسط هر شرکت و نهادی یه مقدار سود میبره
    یه چیزم بگم اگه سود کل اینترنت فقط توی جیب سرویس دهنده میرفت دولت جلوش رو میگرفت ولی چون داره تو جیب همشون میره هیچ اتفاقی نمیافته

12. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به نظرم میشه اعتماد کرد . من با ادمین فیس بوکشون صحبت میکردم
    گفت که سرعت هم پایین نمیاد شبانه ... دیگه چه برسه به اینکه بزنن زیر قولشون و 1/3 کم کنن
    ادمین فیسبوکشون کاملا مث همین دوستانی هستن که میان اینجا طرفداریشونو میکنن حرفاشون خیلی تناقض داره ممکنه الان این حرفو بزنن ولی فردا بزنن زیرش

14. 3 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله مصرف رو دیدم حرفتون ثابت شد ... اما اگه پستم رو بخونید عرض کرده بودم فکر نمیکنم این دوستمون(ینی شما) دستکاری کرده باشه

بهر حال دانلود فوق العاده ایه . من هیچوقت ماهی 250 بیشتر نشده بگیرم تو پارس ...
    الان محدود شدین؟ چرا سرویستون قطعه؟
    من پست ها رو که مطالعه میکردم بچها گفتند نه دروغه امکان داره یعنی چی آخه یه سری دیگه بچه ها هم گفتند سرویس اینترانت هست نه اینترنت

درباره مورد اول اینو عرض کنم که چه سودی برای من داره بیام حجم رو دستکاری کنم؟! جایزه میدن به من؟ پس این حرف منطقی نیست
    مورد دوم هم اینکه اون داستان سرور داخلی محدود نمیشدی این داستانها برای 2سال پیش بود نه الان....

من اگر نیازم باشه که تست هم کردم تا ماهی 395گیگ هم دانلود داشتم واقعا! چون شما یه بازی میگیری 40گیگ میشه فقط حجم زیادی نیست برای افرادی که واقعا استفاده میکنند و معقوله

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این که کاملا روشنه دارن دزدی میکنن من یه برنامه اقتصادی میبینم با کارشناس های حرفه ای یه قسمتش در مورد اینترنت بود که نشون داد اینترنت از اولش که میخرن تا زمانی که به مشتری نهایی میرسه نرخش 25 برابر میشه که این وسط هر شرکت و نهادی یه مقدار سود میبره یه چیزم بگم اگه سود کل اینترنت فقط توی جیب سرویس دهنده میرفت دولت جلوش رو میگرفت ولی چون داره تو جیب همشون میره هیچ اتفاقی نمیافته
    منم دارم همین میگم دزدی به این روشنی نمیدونم چرا یک یوزر مصرف کننده باید از اینا دفاع بکنه
    کاربر bilmazlar ادم باسوادی هست و محترم ولی واقعا نمیتونم درک کنم چرا دارند دفاع میکنند
    من دارم میگم اگر حرف شما هست که گیگی 1100 برای این دزد ها میفته پس چرا ایرانسل داره هر گیگ رو 400 میده
    سوال خیلی مشخص هست

17. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •