تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 522 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا ممنون از جوابتون من با سیم ایرانسل خاستم با ک 800 به اینترنت وصل شم هر چی کدو می فرستم جواب میاد تنظیمات در شبکه موجوئ نمی باشد مشکله گوشیه یا نه و در ضمن راجع به مشکل باتری که شما بالا جواب دادین یکی از دوستان گفت ممکنه گوشیت برق می دزده من نفهمیدم میشه راجع به این موضوعم کمی توضیح بدین ممنونم به خدا از شما
    Last edited by aminkohan; 12-09-2008 at 19:50.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا ممنون از جوابتون من با سیم ایرانسل خاستم با ک 800 به اینترنت وصل شم هر چی کدو می فرستم جواب میاد تنظیمات در شبکه موجوئ نمی باشد مشکله گوشیه یا نه و در ضمن راجع به مشکل باتری که شما بالا جواب دادین یکی از دوستان گفت ممکنه گوشیت برق می دزده من نفهمیدم میشه راجع به این موضوعم کمی توضیح بدین ممنونم به خدا از شما
    نه اين روزا ايرانسل قاط زده از گوشيت نيست

نه باطريتو تو 12 ساعت تو حالت خاموش ميذاشتي تو شارژ هيچ مشكلي پيش نميومد گوشي اون قدرت رو نداره برق بدزده موتور ماشين كه نيست كوئل دلكو داشته باشه. گوشيه داراي آي سي هاي ظريف هست و آي سي هاي پر مصرف طبيعي هست كه K800 زياد انرژي مصرف ميكنه اين به خاطر سيستم گوشيه ولي با يه بطري اصل و رعايت نكات شارژ كردن مي توني تا ميزان زيادي اين مشكل رو تعديل بدي

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه اين روزا ايرانسل قاط زده از گوشيت نيست

نه باطريتو تو 12 ساعت تو حالت خاموش ميذاشتي تو شارژ هيچ مشكلي پيش نميومد گوشي اون قدرت رو نداره برق بدزده موتور ماشين كه نيست كوئل دلكو داشته باشه. گوشيه داراي آي سي هاي ظريف هست و آي سي هاي پر مصرف طبيعي هست كه K800 زياد انرژي مصرف ميكنه اين به خاطر سيستم گوشيه ولي با يه بطري اصل و رعايت نكات شارژ كردن مي توني تا ميزان زيادي اين مشكل رو تعديل بدي
    k800 من هم زیاد برق میسوزه ...هر دو روز شارژش میکنم ...اما اصلا ناراضی نیستم ...چون میدونم خالی شدن شارژش به خاطر قابلیت هاییه که از اون بیچاره بیش از حد استفاده میکنم...اونو به هیچ نوکیایی عوض نمیکنم

داره خودمونی میشه Ghiyamat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان ممنونم. واقعا پست هاتون مفیده. مخصوصا کاربر krauser

عزیزان قیمت گوشی k800 الان چنده؟

6. این کاربر از Ghiyamat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

6

k800 من هم زیاد برق میسوزه ...هر دو روز شارژش میکنم ...اما اصلا ناراضی نیستم ...چون میدونم خالی شدن شارژش به خاطر قابلیت هاییه که از اون بیچاره بیش از حد استفاده میکنم...اونو به هیچ نوکیایی عوض نمیکنم
    عزیز می خام بدونم موقع شارژ گوشیت گرمم میشه یا نه thank
    Last edited by aminkohan; 13-09-2008 at 07:57.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیزم، این مشکل شما فقط و فقط، میتونه دو تا عامل داشته باشه.
    1- باتری تون خرابه.
    2- گوشیتون مشکل برق داره (برق رو می دزده)
    خراب بودن باتری به نو یا کهنه بودن اون ربطی نداره. شما میتونید با امانت گرفتن یه باتری از یکی از دوستانتون این مورد رو امتحان کنید.
    اگه دیدید که با یک باتری دیگه، باز هم این مشکل برطرف نشد، باید گوشی رو ببرید پیش یک تعمیر کار ماهر. معمولا اگه یک گوشی سونی اریکسون، برق بدزده، تقریبا هزینه تعمیرش میشه 7 تومن (حداقل 7 تومن).
    موفق باشید
    ویرایش: یک مورد در مورد باتری هم یادآور بشم. هیچ وقت باتری رو نذارید بیش از اندازه در شارژ بمونه. یک باتری سالم سونی اریکسون حداکثر در عرض 2 ساعت به طور کامل شارژ میشه.
    یک شرکتی به نام 3G Power اقدام به تولید باتری های سونی اریکسون کرده. لازم به ذکر هست که این باتری ها، حتی بهتر از باتری های آکبندی هستند که توسط خود سونی اریکسون تولید میشه.
    در این باتری ها یک سیستمی پیاده کردند و اون هم اینه که هنگامی که شارژ باتری کامل میشه، گوشی یک پیغام میده: "شارژ کردن را متوقف کنید" . اینطوری به گوشی و باتری هم آسیبی نمیرسه.
    موفق باشید این جوابی بود که دوستان محترم دادن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

یک مورد در مورد باتری هم یادآور بشم. هیچ وقت باتری رو نذارید بیش از اندازه در شارژ بمونه. یک باتری سالم سونی اریکسون حداکثر در عرض 2 ساعت به طور کامل شارژ میشه.
    یک شرکتی به نام 3G Power اقدام به تولید باتری های سونی اریکسون کرده. لازم به ذکر هست که این باتری ها، حتی بهتر از باتری های آکبندی هستند که توسط خود سونی اریکسون تولید میشه.
    در این باتری ها یک سیستمی پیاده کردند و اون هم اینه که هنگامی که شارژ باتری کامل میشه، گوشی یک پیغام میده: "شارژ کردن را متوقف کنید" . اینطوری به گوشی و باتری هم آسیبی نمیرسه.
    موفق باشید این جوابی بود که دوستان محترم دادن
    عزيز اين ربطي به باطري نداره
    گوشي خوش وقتي باطري را شارژ كرد، جريان شارژ را قطع ميكنه
    واسه همين اگه يه هفته هم بزاري شارژ موردي نداره
    ولي بهتره همون 2 ساعت شارژ بمونه

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزيز اين ربطي به باطري نداره
    گوشي خوش وقتي باطري را شارژ كرد، جريان شارژ را قطع ميكنه
    واسه همين اگه يه هفته هم بزاري شارژ موردي نداره
    ولي بهتره همون 2 ساعت شارژ بمونه
    100% تاييد ميشه چطوري Golmohamadi جان كم پيدايي پسر
    راستي در مورد قيمت K800 هم بهت خبر دادم خواستي من در خدمتم دوستان هم بدونن K800 اينجا بدون باطري 165 تومنه فقط يه باطري 14 15 تومني بندازيد روش مثله گلوله براتون كار ميكنه.
    قيامت خان شما لطف داري بنده خدمتگذار شما و بقيه هستم

داره خودمونی میشه Ghiyamat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها من رفتم موبایل فروشیه دوستم! گفت قیمت k800 افزایش یافته و شده 190 تومن. من شهر قم هستم.

حالا شانس ما N73 هم که میخوایم رد کنیم قیمتش 40-50 تومن اومد پایین شده 270!!! شانسو ببین تورو خدا!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها من رفتم موبایل فروشیه دوستم! گفت قیمت k800 افزایش یافته و شده 190 تومن. من شهر قم هستم.

حالا شانس ما N73 هم که میخوایم رد کنیم قیمتش 40-50 تومن اومد پایین شده 270!!! شانسو ببین تورو خدا!!
    فعلا دست نگه دار البته شايدم مي خوان سيا كاري كنن فهميدن ميخواي 73 رو رد كني و K800 بخري دارن ير به ير ميكنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •