مشکل ما هماهنگى بود مهدوىکيا: از اينکه کاپيتان شدم خوشحالم
تيمملى ايران در روزى به مصاف سوريه رفت که ديگر از على دايى در صف اول بازيکنان با آن شماره 10 معروفش خبرى نبود، بلکه کاپيتان جديد بازيکنى بود به نام «مهدى مهدوىکيا» در سن 29 سالگى در نودوسومين بازى ملي. او بازى خوبى در اين ديدار انجام داد اما سرمربى تيمملى تصميم گرفت در دقيقه شصتونه، کاپيتان را از زمين بيرون بکشد هرچند کيا تعويض بازيکن را حق مربى مىداند. او پس از بازى با سوريه گفتگويى انجام داده که گزيدهاى از آن را در زير مىخوانيد:
* شروع چندان خوبى نبود. تساوى در خانه نمىتواند نتيجه خوبى باشد هرچند که زمان زيادى از بازى را در اختيار داشتيم اما نتوانستيم به نتيجهاى بهتر از تساوى دست پيدا کنيم و اين دلخواه ما نبود.
* مشکل اصلى تيمملى عدم هماهنگى بازيکنان بود اما باور دارم که تمرينات بيشتر مىتواند تيم را به هماهنگى بهتر برساند. ما در بازى با سوريه موقعيتهاى فراوان گلزنى را به دست آورديم اما به غير از يکي، باقى فرصتها با بىدقتى از دست رفت.
* مشکل خاصى نبود، اين نظر سرمربى بود که من را تعويض کند و من هم آن را به راحتى پذيرفتم. از اين که بيرون آمدنم با گل همراه شد، خوشحال شدم.
* کاپيتانى تيمملى افتخار بسيار بزرگى است من نيز از اين مسئله بسيار خوشحالم.
* مطمئنم بازى برگشت ما برنده خواهيم شد هرچند که سوريه در اين چند سال اخير هميشه ما را اذيت کرده است.