من یه گوشی elm/k970 دارم میخوام واسش رم 8 گیگ بخرم طرف گفت اگه 8 بندازی بعد gps ام نصب کنی گوشی درس کار نمیکنه راس میگه؟
من یه گوشی elm/k970 دارم میخوام واسش رم 8 گیگ بخرم طرف گفت اگه 8 بندازی بعد gps ام نصب کنی گوشی درس کار نمیکنه راس میگه؟
سلام
xperia x8 دارم ریست فکتوری کردم حالا دیگه رم رو نمیتونه بخونه رم رو هم فرمت کردم بازم نتونست بخونه کسی راه حلی داره؟
سلام؛
من يك گوشي Sony Ericsson Vivaz دارم. وقتي كه ميخام برم تو Installed app تا تم ها را حذف كنم Error ميده و مينويسه:
Application Manager: Memory full.End some running applications and try again.
ميخواستم ببينم مشكل از كجاست؟![]()
سونی اریکسون hazel ، یه چیزی روی بک گراند گوشی( display ) هست ، فکر میکنم مربوط به note یا calender میشه که اگر چیزی نوشتی یاداوری کنه . ولی نمیدونم چیه و هیچ جوری از بین نمیره . کسی میدونه چطوری حذف میشه ؟ بالاش نوشته today
چطور میشود عکسهای حذف شده Sonny ericsonG705 را برگرداند.
پس چی شد؟![]()
با سلام. من گوشي ويواز رو که روشن مي کنم تو بوت اسکرين گير مي کنهو بعد از چند لحظه خاموش ميشه
. من تو چند جا خوندم که بايد اول باتري رو شارژ کنم و بعد آپديت کنم تا درست شه ولي با برنامه Update service کل آپديتها رو دانلود کردم ولي تو نصب مشکل داره و تا نصف که ميره پيغام ميده installation failed. آيا راه ديگه اي بلديد که خودم بتونم درستش کنم؟ با تشکر.
من يك گوشي ويواز دارم كه وقتي ميخوام روشنش كنم خيلي طول ميكشه ولي وقتي كه رمش رو درميارم سريع روشن ميشه.
مشكل چيه؟
سلام کارت حافظه گوشی من غیرفعال شده اطلاعاتش رو لازم دارم چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)