تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 754 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نگاه کنید سرویستون چنده؟یعنی عین پارس شما رفتید مثلا یه سرویس 2 مگ خریدید و خطتونو روی 16 بستند یا نه کلا پول سرویس 16 مگ دادید؟

اگر گفتند خطتون نمیکشه به نظرم التبه حدس میزنم باید اتینیشن یا همون میرایی مودم هم تغییر کنه
    تغییر کرده عددش؟
    کلا الان به نسبت گذشته وضعیت استاتوس مودم تغییر کرده یا نه همونه؟
    شاید مخابرات اونا رو مجبور کرده که سرویس بالای 4 مگ به کسی نده؟
    سلام نه سرویش که گرفتن 16 هست نه چیز دیگه
    من همون آخری رو احتمال می دم ولی می گن مرکز مخابراتی همه چیزش قدیمیه نمی شه بیشتر از این خط رو بست می گم چرا جوابی ندارن

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من همون آخری رو احتمال می دم ولی می گن مرکز مخابراتی همه چیزش قدیمیه نمی شه بیشتر از این خط رو بست می گم چرا جوابی ندارن
    خب پس با این حساب باید پولتونو پس بدن
    از طرفی تجهیزات قدیمی باشه خب پس چرا سرویس 16 مگ میفروشند برای اون مرکز؟باید از همون اول بگن سرویس 4 مگ برای این مرکز میفروشند
    به نظرم یه شکایتی به 195 بکنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز

مدولاسیون یا مدی که الآن مودمتون نشون می‌ده چیه؟ G.dmt یا ADSL2 یا ADSL2Plus؟

شاید تجهیزات مرکز مخابراتی شما برای تکنولوژی قدیمی‌تر ADSL باشه نه ADSL2+. البته با این تکنولوژی قدیمی هم بسته به فاصله‌تون از مرکز مخابراتی حداکثر تا 8مگابیت می‌تونین پهنای باند داشته باشین. درست‌تر بگم تا فاصله حدود 1.5 کیلومتر (طول کابل‌کشی از مودم تا مرکز مخابراتی) می‌شه تا 8مگابیت پهنای باند داشت و بعد از اون حداکثر پهنای باند (کشش خط) شروع به کم شدن می‌کنه.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز

مدولاسیون یا مدی که الآن مودمتون نشون می‌ده چیه؟ G.dmt یا ADSL2 یا ADSL2Plus؟

شاید تجهیزات مرکز مخابراتی شما برای تکنولوژی قدیمی‌تر ADSL باشه نه ADSL2+. البته با این تکنولوژی قدیمی هم بسته به فاصله‌تون از مرکز مخابراتی حداکثر تا 8مگابیت می‌تونین پهنای باند داشته باشین. درست‌تر بگم تا فاصله حدود 1.5 کیلومتر (طول کابل‌کشی از مودم تا مرکز مخابراتی) می‌شه تا 8مگابیت پهنای باند داشت و بعد از اون حداکثر پهنای باند (کشش خط) شروع به کم شدن می‌کنه.
    سلام رو g.dmt تنظیم کردم و t1.412 بله خط تا 12 هم می کشه ولی نمی دونم واقعا مشکل دارن یا می خوان منو بپیچونن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام رو g.dmt تنظیم کردم و t1.412 بله خط تا 12 هم می کشه ولی نمی دونم واقعا مشکل دارن یا می خوان منو بپیچونن.
    در حالت عادی دلیلی نداره که بخوان زیرحرفشون بزنن. اگه تبلیغ تا یه سرعت خاصی می‌کنن و جاهای دیگه هم پهنای باند رو بالا می‌بندن، این که دارن این محدودیت رو برای شما اعمال می‌کنن دو تا علت ممکنه داشته باشه:

یا واقعن تجهیزات مرکز مخابراتی (تجهیزات خودشون تو اون مرکز یا کلن زیرساخت مرکز مخابراتی) قدیمیه و اجازه سرعت‌های بالاتر رو نمی‌ده.
    یا مشکل دیگه‌ای مثل کمبود پهنای باند دارن که می‌خوان با بهانه قدیمی بودن تجهیزات سرعت بالاتر ندن و برای خودشون دردسر کمتری ایجاد کنن.

-----------------

چون من بحث شما رو از میانه دنبال کردم، این سؤال‌ها برام پیش اومده: شما کدوم شهر هستین؟ از چه شرکتی سرویس گرفتین؟ از نمایندگی یا از خود شرکت اصلی؟ آیا با پشتیبانی فنی تهران تماس گرفتین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در حالت عادی دلیلی نداره که بخوان زیرحرفشون بزنن. اگه تبلیغ تا یه سرعت خاصی می‌کنن و جاهای دیگه هم پهنای باند رو بالا می‌بندن، این که دارن این محدودیت رو برای شما اعمال می‌کنن دو تا علت ممکنه داشته باشه:

یا واقعن تجهیزات مرکز مخابراتی (تجهیزات خودشون تو اون مرکز یا کلن زیرساخت مرکز مخابراتی) قدیمیه و اجازه سرعت‌های بالاتر رو نمی‌ده.
    یا مشکل دیگه‌ای مثل کمبود پهنای باند دارن که می‌خوان با بهانه قدیمی بودن تجهیزات سرعت بالاتر ندن و برای خودشون دردسر کمتری ایجاد کنن.

-----------------

چون من بحث شما رو از میانه دنبال کردم، این سؤال‌ها برام پیش اومده: شما کدوم شهر هستین؟ از چه شرکتی سرویس گرفتین؟ از نمایندگی یا از خود شرکت اصلی؟ آیا با پشتیبانی فنی تهران تماس گرفتین؟
    سلام کرمان پیشگامان که البته از نمایندگیشون دیده بن تت سرویس ویژه یکساله 50گیگ 16 مگ با آنتی ویروس 60 تومن رو دارم بله با تهران صحبت کردم که اوضاع بهتر شده

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام کرمان پیشگامان که البته از نمایندگیشون دیده بن تت سرویس ویژه یکساله 50گیگ 16 مگ با آنتی ویروس 60 تومن رو دارم بله با تهران صحبت کردم که اوضاع بهتر شده
    قبلا حتی سرعت از سرور های داخلی زیر صد بود الان اومده صدو پنجاه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قبلا حتی سرعت از سرور های داخلی زیر صد بود الان اومده صدو پنجاه
    البته این بحث خارج از موضوع این تاپیکه. اما بهتره تو سامانه 195 به دلیل کم‌فروشی ازشون شکایت کنین. چون به هر حال سرعت تا 16مگ رو براتون تبلیغ کردن و اگه مرکز مخابراتی به هر دلیل توان فنی این سرعت رو نداشته باید به شما اطلاع می‌دادن.

--------------
    تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شهر کرمان خود شرکت مهندسی دیده‌بان نت هم وجود داره تو لیست که به نظرم باید شکایت اول رو از اونجا بکنین.
    Last edited by bilmazlar; 09-01-2016 at 16:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت نتم خیلی داغونه چیکار کنم

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سرعت نتم خیلی داغونه چیکار کنم

خطت اوضاش داغون
    قطع و وصلی داری؟
    snr زیر 6
    این صفخه رو بخون و در پی رفع نویز باشید

اما قبلش چندتاشو بگم
    سیم تلفنی که از جعبه میاد پوسیدگی نداشته باشه،از کنار کابلای برق و کنتور برق رد نشه
    پریز تلفن خراب نباشه و..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •