سلام نه سرویش که گرفتن 16 هست نه چیز دیگه
من همون آخری رو احتمال می دم ولی می گن مرکز مخابراتی همه چیزش قدیمیه نمی شه بیشتر از این خط رو بست می گم چرا جوابی ندارن
سلام نه سرویش که گرفتن 16 هست نه چیز دیگه
من همون آخری رو احتمال می دم ولی می گن مرکز مخابراتی همه چیزش قدیمیه نمی شه بیشتر از این خط رو بست می گم چرا جوابی ندارن
خب پس با این حساب باید پولتونو پس بدن
از طرفی تجهیزات قدیمی باشه خب پس چرا سرویس 16 مگ میفروشند برای اون مرکز؟باید از همون اول بگن سرویس 4 مگ برای این مرکز میفروشند
به نظرم یه شکایتی به 195 بکنید
دوست عزیز
مدولاسیون یا مدی که الآن مودمتون نشون میده چیه؟ G.dmt یا ADSL2 یا ADSL2Plus؟
شاید تجهیزات مرکز مخابراتی شما برای تکنولوژی قدیمیتر ADSL باشه نه ADSL2+. البته با این تکنولوژی قدیمی هم بسته به فاصلهتون از مرکز مخابراتی حداکثر تا 8مگابیت میتونین پهنای باند داشته باشین. درستتر بگم تا فاصله حدود 1.5 کیلومتر (طول کابلکشی از مودم تا مرکز مخابراتی) میشه تا 8مگابیت پهنای باند داشت و بعد از اون حداکثر پهنای باند (کشش خط) شروع به کم شدن میکنه.
سلام رو g.dmt تنظیم کردم و t1.412 بله خط تا 12 هم می کشه ولی نمی دونم واقعا مشکل دارن یا می خوان منو بپیچونن.
در حالت عادی دلیلی نداره که بخوان زیرحرفشون بزنن. اگه تبلیغ تا یه سرعت خاصی میکنن و جاهای دیگه هم پهنای باند رو بالا میبندن، این که دارن این محدودیت رو برای شما اعمال میکنن دو تا علت ممکنه داشته باشه:
یا واقعن تجهیزات مرکز مخابراتی (تجهیزات خودشون تو اون مرکز یا کلن زیرساخت مرکز مخابراتی) قدیمیه و اجازه سرعتهای بالاتر رو نمیده.
یا مشکل دیگهای مثل کمبود پهنای باند دارن که میخوان با بهانه قدیمی بودن تجهیزات سرعت بالاتر ندن و برای خودشون دردسر کمتری ایجاد کنن.
-----------------
چون من بحث شما رو از میانه دنبال کردم، این سؤالها برام پیش اومده: شما کدوم شهر هستین؟ از چه شرکتی سرویس گرفتین؟ از نمایندگی یا از خود شرکت اصلی؟ آیا با پشتیبانی فنی تهران تماس گرفتین؟
سلام کرمان پیشگامان که البته از نمایندگیشون دیده بن تت سرویس ویژه یکساله 50گیگ 16 مگ با آنتی ویروس 60 تومن رو دارم بله با تهران صحبت کردم که اوضاع بهتر شده
قبلا حتی سرعت از سرور های داخلی زیر صد بود الان اومده صدو پنجاه
البته این بحث خارج از موضوع این تاپیکه. اما بهتره تو سامانه 195 به دلیل کمفروشی ازشون شکایت کنین. چون به هر حال سرعت تا 16مگ رو براتون تبلیغ کردن و اگه مرکز مخابراتی به هر دلیل توان فنی این سرعت رو نداشته باید به شما اطلاع میدادن.
--------------
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شهر کرمان خود شرکت مهندسی دیدهبان نت هم وجود داره تو لیست که به نظرم باید شکایت اول رو از اونجا بکنین.
Last edited by bilmazlar; 09-01-2016 at 16:44.
سرعت نتم خیلی داغونه چیکار کنم
![]()
خطت اوضاش داغون
قطع و وصلی داری؟
snr زیر 6
این صفخه رو بخون و در پی رفع نویز باشید
اما قبلش چندتاشو بگم
سیم تلفنی که از جعبه میاد پوسیدگی نداشته باشه،از کنار کابلای برق و کنتور برق رد نشه
پریز تلفن خراب نباشه و..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)