تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 444 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه rezahashtpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیو جدا با یه اسم دیگه داشته باش همیشه !
    فک نکنم بشه الان برگردوند اگه سیو نداشته باشی !

2. این کاربر از rezahashtpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اگه سیو نداری حداکثر جای که میتونی برگردی فکر کنم بازی قبلی باشه
    لود رو که میزنی اون سیوی که آخرش نوشته 3 رو بزن

4. این کاربر از mohamad7824 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 6774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام داداش من فیفا ورلد رو نصب کردم ولی کامل ازش سر در نمیارم میشه یکم توضیح بدین. چون پیچیده هستش و اینکه اگه ویندوزم رو عوض کنم آیا بازی هم حذف میشه یا نه چون پس از دانلود خود به خود نصب شد و نمیدونم کدوم قسمت نصب شده. بی زحمت نام کاربریت رو هم بده باهم بازی کنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام داداش واقعا ازت ممنونم . ولی خیلی پیچیده هستش سایتی داری برای راهنمایی .چطوری میشه دسته رو تنظیم کرد و یا دوربینش رو تغییر داد. و اینکه آیا میشه فیفا 14 رو آنلاین بازی کرد(بدون هزینه)

داره خودمونی میشه mehsan66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام داداش واقعا ازت ممنونم . ولی خیلی پیچیده هستش سایتی داری برای راهنمایی .چطوری میشه دسته رو تنظیم کرد و یا دوربینش رو تغییر داد. و اینکه آیا میشه فیفا 14 رو آنلاین بازی کرد(بدون هزینه)
    دسته رو که داخل سیتنگ بالای صفحه ؛شکل چرخ دنده ست؛ می تونی تنظیم کنی altarnate بذار مثل پلی استیشن می شه؛گرافیک بازی رو هم همونجا می تونی بیشتر کنی ؛تغییر دوربین جایی ندیدم فکر نکنم هم بشه
    توی قسمت اولتیمت تیمش با بقیه بازی می کنی بهت پول می ده می تونی بری قسمت ترانسفر متناسب با پولت بازیکن بخری البته یه جوری مثل مزایده ست یه قیمت پایه داره هر کی بیشتر داد بازیکن رو می بره،بعد می ری قسمت shop بازیکن رو می یاری توی ترکیبت؛علاوه بر اون با پول هات می تونی پک بخری که گلد داره و سیلور توی هر پک چیزای متفاوتی هست مثل مربی بدنساز،قرارداد و بازیکن ،توپ ،پیراهن ،ورزشگاه که دیگه بستگی به شانست داره گاهی بازیکن خوب گیرت می یاد گاهی بد؛ترکیبت هم که می بینی بازیکن ها با یخط به هم متصلن اون خط های ارتباطی اگه زرد و یا سبز بشه چیمستری تیمت می ره بالاتر و بهتر بازی می کنن ؛حالا چجوری زرد یا سبز می شه اگه بازیکن های که می خری توی یک لیگ باشن اون خط زرد می شه ولی اگه توی یک تیم باشن یا هموطن باشن اون خط سبز می شه و همچنین باز نسبت به ترکیبت بازیکن ها رو توی پست خودشون بذار چیمستری تیمت بالاتر می ره؛می تونی توی توزنمنت ها هم شرکت کنی که اگه اول بشی پول و یا پک بهت می ده؛بازی کنی دستت می یاد،من توی درایو ویندوز نصبش نکردم تا حالا هم ویندوز عوض نکردم ببینم می پره یا نه،سیوش رو هم فک نکنم پاک شه چون تو سرورش ذخیره ست البته حدس می زنم؛فیفا 14 رو هم خیر بدون خرید کد نمی تونی رایگان بازی کنی؛ در ضمن بازی توی اورجین قسمت Origin Games ذخیره شده یه بک آپ ازش بگیر ضرر نداره
    آی دی من هم اینه mehsan66
    Last edited by mehsan66; 09-08-2014 at 19:50.

8. این کاربر از mehsan66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنون داداش . دسته اش خرابه چون من قبلا ها پس (پی اس) بازی میکردم بعدش اومدم فیفا الان سبک بازی پی اس میخوام تنظیمات دسته باشه با کلاسیک و آلتنتر نمیتونم بازی کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اگه فیفا نصبه رو سیستمتون
    برید قسمت داکیومنت و پوشه fifa14 بعد یه فایل متنی هست فکر کنم توی اسمش button داشت،اونو کپی کنید و برگردید داکیومنت و فایلی که کپی کردید بریزید توی پوشه ی fifaworld
    اینطوری تنظیماتتون میشه مثل fifa14

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اگه فیفا نصبه رو سیستمتون
    برید قسمت داکیومنت و پوشه fifa14 بعد یه فایل متنی هست فکر کنم توی اسمش button داشت،اونو کپی کنید و برگردید داکیومنت و فایلی که کپی کردید بریزید توی پوشه ی fifaworld
    اینطوری تنظیماتتون میشه مثل fifa14
    انجام دادام نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این شوت کاد دار در زدن ضربات آزاد،به خصوص کرنر،من هر جا گشتم،گفته بودن با نگه داشتن شاک سمت چپ،در جهات چپ و راست،بعد از ضربه...
    اما من،1000 بار امتحان،کردم،نشد که نشد،مشکل چیه.(در ps4)
    ابن مراحل رو انجام میدم.
    1) انتخاب بازیکن چپ پا برای زدن ضربه کرنر از سمت راست دروازه،با قدرت crvبالای 80
    2) سانت
    3) گرفتن شاک سمت چپ( که باهاش میشه بازیکنان رو در زمین حرکت داد)، به سمت مثلا راست برای کاد توپ به سمت راست.
    اما هیچ اتفاقی نمیفته. :(

اساتید،کسی نیست که بدونه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اساتید،کسی نیست که بدونه؟
    فک نکنم بشه ولی شاید اینطوری کنی بشه:(ابتدا شوت رو بزن بعدش دکمه کات رو نگه دار)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •