به کی اشاره کردین که تو منطقه تون چه خبره؟!
من گلستان هستم. فکر کنم میخواستی سوال دوستمون رو جواب بدی نه؟ چرا مال منو نقل قول زدی؟!
من که در مورد رتبه بالاتر گیرنده دیجیتال میخوام بدونم کدوم یک برتره؟ و قیمت.
به کی اشاره کردین که تو منطقه تون چه خبره؟!
من گلستان هستم. فکر کنم میخواستی سوال دوستمون رو جواب بدی نه؟ چرا مال منو نقل قول زدی؟!
من که در مورد رتبه بالاتر گیرنده دیجیتال میخوام بدونم کدوم یک برتره؟ و قیمت.
آخ ببخش اشتباه شد!
البته گلستانم 8 کانال بیشتر فک نکنم افتتاح شده باشه!
انتن عوض کردم حل شد![]()
نه اینجوری نیست. تو مرکز همه کانال ها فعاله. بقیه جاهاش نه!کلا بیشتر جاها اینطوریه. هنوز به کل کامل نشده. این سال مثل اینکه میخواد کلی تر بشه.
چه جالبما که آنتن هم عوض کنیم فک نکنم بیشتر از اون بگیره. چون ظرفیتش اینه.
حالا شاید اون آنتن رو هوایی میکردی میگرفت. مثل اینکه شما رو میز گذاشته بودیش!![]()
این کار میتونه با پخش کنسرت ها حل بشه. همین الان روزی فکر کنم یک کنسرت توی برج میلاد هست. شهرستانا هم هست.بهترین آهنگهای ایرانی، داخل ایران تولید و منتشر میشن و خیلی هم طرفدار دارن، این در حالی هست که همه ی آهنگ هاشون صوتی هستن و تصویر ندارن. فکر کنید یه آهنگ از محسن چاووشی یا رامین بیباک رو با یه کلیپ تصویری پخش کنند. بعد ببینید چه استقبالی میشه از اون.
موافقم، پخش کنسرت راه حل خوب و کم خرجی هست.
فکر کنم اگه این شبکه راه بیوفته خواننده ها برای پخش کلیپ هاشون تو اون سر و دست بشکونن. ماشاالله خواننده هم که کم نداریم.
فکر کنم به زودی راه بیوفته.
عمرا اینا شبکه موسیقی راه اندازی کنن چه خوش خیالید
سلام
مثل اینکه میخواد شبکه موسیقی به نام "آوا و نوا" در پاییز امسال راه اندازی بشه.
موفق باشید.
بعید نیست راه بیوفته، ضمن اینکه صحبت راه اندازیش رو هم خودشون مطرح کردن. میبینیم که توی برنامه های مناسبتی هم از خوانندگان دعوت میشه و میخونن، پس فکر کنم مشکلی از لحاظ مجوز و مجاز بودن پخش موسیقی وجود نداشته باشه.
فقط شب عید هست که فضا رو باز نگه میدارن و موسیقی محوریت برنامه ها میشه مثل برنامه امسال شبکه دو که احسان علیخانی ترکوند با برنامش و موسیقی رو خیلی خوب تو برنامش محوریت قرار داد این شبکه هم اگرم راه بیفته که بعیده 90 درصدش اهنگای سنتی پخش میکنن از اسمش که میگن : اوا و نوا مشخصه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)