سلام.به تازگی لپ تاپ خریدم و بی تجربه.یکی از دوستان به من پیشنهاد داد که هنگامی که در خانه هستم باطری لپ تاپ رو در بیارم و بدون باطری و از طریق برق به تماشای فیلم بشینم و کارام رو انجام بدم آیا این روش به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟پیشاپیش ممنون
سلام.به تازگی لپ تاپ خریدم و بی تجربه.یکی از دوستان به من پیشنهاد داد که هنگامی که در خانه هستم باطری لپ تاپ رو در بیارم و بدون باطری و از طریق برق به تماشای فیلم بشینم و کارام رو انجام بدم آیا این روش به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟پیشاپیش ممنون
1. سعی کن اینکارو نکنی و باطری رو همیشه در لپ تاپ بگذاری
2. لپ تاپ دی وی دیلیر نیست بهتره باهاش فیلم نبینی چون ظلمه بزرگی در حقش می کنی
1.صرفا جهت بالا رفتن اطلاعاتمه.مشکلی که براش پیش میاد چیه؟چون شارژ خالی میشه و مجددا باید بزنی شارژ اینطوری که باطری دائم در حال شارژ میشه اگر بدون باطری باشه که بهتر به نظر میرسه
2.حتما به روی چشم![]()
آقا من در کار با یاهو مسنجر به مشکلی برخوردیم که کرسر موس خودبخود جابجا میشد گفتند که برای تاچ هست حساسیتش بالاست با کمترین تماس تاثیر میزاره
حالات چون طرف خانم هست و میخواد که همه چیز تغییر کنه الا خودش چطور میتونم حساسیت تاچ رو کم کنم؟
کسی گفت باید درایور دوباره نصب کنی درست میشه!
سونی هم هست
عزیز باتری شما جوری طراحی شده که به محضه اینکه شارژ کامل شه از مدار خارج میشه
و اما چه مشکلی که باش پیش میاد اینکه زملانی ک برق به امکان هست لپ تاپ شما صدمه ببینه حتی بایوس خالی کنه چولپ مثل pc نیست
یعنی باطری لپ تاپ همیشه روش باشه حتی اگر دایم از برق استفاده میشه؟
برا باطری بد نیست پر باشه و استفاده نشه؟
سلام - یه سه چهار ماهی میشه لپتاپ خریدم
اکثر مواقع می بینیم صدایی شبیه رگبار ( tetetetetetete ) از داخلش میاد و شروع میکنه به هنگیدن
از دو سه روز پیش که اطلاعات هاردمو پاک کردم و منتقل کردم به جای دیگه ، دیگه اون صدا نمیاد و هنگ هم نمی کنه
آیا لازمه بدمش گارانتی ؟ باید چیکار کنم
نیست کسی ما را یاری کند؟
نیازمندیم
سلام
من يه سوني مدل EA16FG میخوام بگیرم چنتا سوال داشتم ..
اول اينكه ،ميخوام بدونم صفحه نمایشش خوبه یا نه؟ودوما آياممكنه مشكل داشته باشه باتوجه به اینکه
کارت گرافیک 5650 داره منظورم اینه که مشکل گرمایی نداره؟
و سوما صداش چجوریه؟
وسوال آخرم .. کسایی که این لپتاپو گرفتن ازش راضی هستند؟
دوستان ممنون ميشم زودتر جواب بدين
![]()
کسی به درد دل من گوش نمیده کس نیست جواب بده ایها الناس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)