به پست بالاییتون مراجعه کنید !
به پست بالاییتون مراجعه کنید !
این پچ با کرک Razor کار میکنه ؟؟؟
این پچ رو بعد از دانلود کجا باید بریزیم ؟
طبق لینک IGN باید در مسیر نصب Unpack کنید !
من با راپید مشکل دارم میشه لینک کرک Fed0r رو از یه سایت دیگه بدید
عزیزم لازم نیست همچین کاری بکنی خودش مسیر رو نشون میده!
یعنی میزنی روی install بعدش تموم!!!!
خودش مسیر بازی رو پیدا می کنه راستی من الان رفتم تو سایت gta دیدم اون ها هم زیاد راضی نیستن و همش دارن به این راک استار فش میدن!!!!
یکی میگه مشکل سایه ها هنوز درست نشده باز یکی دیگه یه چیزی میگه همشونم آخرشون میگن ----... !!!!
مثل اینکه این پچ بازم مشکلاتی از قبیل سایه ها و افت فریم رو خوب حل نکرده من فقط وقتی نصب کردم 50فریم میده و قبلا 45 تا میداد البته با تنظیمات بالا ولی بازم زیاد افزایش پیدا نکرده و سایه ها هم که تغییری نکرده و بعضی ها هنوز با این مشکل دست و پنجه نرم می کنن.
کلا باید راک استار یک فکر اساسی بکنه این آخر کاری ها بازی های pc خوب از کار در نیومده ولی خوب ببینیم چی میشه راستی چقدر حجمش کم بود من فکر میکردم بالای 100 مگ!!!
نمیدونم اینو کسی میدونه یه نه ولی میگم شاید بدردتون بخوره :
اگه میخواین آهنگای خودتونو گوش بدید بعد از کپی کردن mp3 هاتون تو user musics کافیه برید تو بازی قسمت Audio و Deep Scan رو بزنید ... بعد بازی فایلای شما رو میخونه .... وقتی خونده شد . سوار ماشین بشید و برید رو کانال رادیو "Independence Radio" آهنگاتون پلی میشه با NوB هم ترک عوض کنید ....
من چهار روزه که سفارش دادم اما هنوز وقتی پيگيری ميکنم ميگه اماده ارسال.چيکار کنم
پچه ها من بازی رو از سایت خدومون گرفتم با 4 DVD و نصبشم کردم ولی حالا نمیتونم کرکش کنم ؟!!!
هی یه صفحه مربوط به email و password میاره ؟!!!
اینترنتم هم dail up هستش .
البته اونجا کسی جوابم رو نداد بازم اومدم اینجا !!!!!
بچه ها از شما کسی پچ رو دانلود کرده و نصب کنه ؟
این پچ به درد میخوره یا نه ؟
اگه به درد میخوره بگید تا دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)