یعنی ختما باید شماره حساب طرف رو بگیرم و با دونستن شماره کارتش نمی تونم براش پول بریزم؟ این که خیلی بده![]()
یعنی ختما باید شماره حساب طرف رو بگیرم و با دونستن شماره کارتش نمی تونم براش پول بریزم؟ این که خیلی بده![]()
سلام
ملت به ملت هم میشه هم از همراه بانک و هم اینترنت بانک کارت به کارت کرد
مشکلی نیست
اون گزینهای که شما مدنظرتون بوده (که قابلیت وارد کردن رمز دوم رو نداشته)، فقط با شماره حساب کار میکنه.
برای کارت به کارت میتونید به قسمت بین بانکی (سحاب) برید و اونجا شماره کارت رو وارد کنید و البته رمز دوم و cvv2 هم قابل وارد شدن خواهد بود.
من از همون بخش سحاب می رفتم دیگه. اطلاعات رو وارد می کردم بعد فیلد مربوط به پسورد و cvv2 قابل دسترسی نبود. حتی توی وبسایت اینترنت بانک هم همین صورته
شما باید از گزینه ملت به ملت استفاده کنی و ابتدا شماره حساب رو مشخص کنی بعد شماره کارت ملت رو بدی خودش شماره حسابسشو در میاره بهت میگه و اصلا نیازی به رمز دوم و .. نیست.
توی بانکداری اینترنتی هم گزینه حواله اینترنتی میشه نه سحاب
سلام. آیا به روش غیر حضوری میشه فهمید چک موجودی داره ؟ منظورم از طریق اینترنت بانک یا تلفن بانک یا ussd یا از عابر بانک؟
اونجوری که امروز خبر دادن سود روز شمار کلیه بانک های دولتی و خصوصی رو کردن 10 درصد
یعنی فاتحه بانک ها و جامعه با این کار خونده شد . ببینید کی گفتم بهتون .
نه دیگه به این شدت،حالا روزمار20%میدهند از چندوقت دیگه میتونی بگردی روزشمار18%پیداکنی..
اگه تا ابتدای ماه ، سپرده جدید باز کنیم کدوم بانک را پیشنهاد میدین ؟
سلام
طبق خبر شبکه TEHRAN
بانکها برای کاهش سود سپرده ی یکساله از 20% به حداکثر 18% به توافق رسیدند
سود سپرده ی 3 ماهه هم کمتر از 10% میشه اما نگفتند چند درصد میشه
درضمن سود اعلام شده باید علی الحساب باشه و آخر سال مابه التفاوت پرداخت بشه البته این مابه التفاوت معمولاً از نیم درصد بیشتر نیست
فعلاً معلوم نیست از کی اینها اجرائی بشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)