تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 507 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام خوب تجربیاتم درمورد بیمارستان هابگم
    هیچ وقت بیمارستان های خصوصی نرید چون هیچ چیز جز دوشیدن وکشتن کاره دیگه ای بلد نیستن مخصوصا بااون اسم های مسخرشون
    که هی میگن بیمارستان خصوصی خوبه همش الکیه ماعمو رو بردیم یکی ازهمین بیمارستان ها صحیح وسالم بود فقط از نردبون افتاده بود میخواستیم ببریمش بیمارستان دولتی ولی یکی ازفامیلامون گفت نه دولتی خوب نیست ببریدش خصوصی بردن همانا بادفترچه شبی 3ملیون یه روز گفتن دست وپاش شکسته یه روز گفتن حالش خوبه یه روز گفتن کلیه هاش ازکارافتاده هی پیچوندن هی پیچوندن شد 2ماه بستری اخرگفتن سکته کرده فوت شد روزقبلش اونجابودیم وعمو بیهوش بود برایکی دیگه این اتفاق افتاده بود یه زنه دادو فریاد که چرا مادرم رو انقدر بستری کردید چرا این جوری شد که یکی ازپرستاراگفت مادرشما سرمایه بیمارستانه مانمیتونیم به همی راحتی ترخیصش کنیم ........این شد داستان ما بااین بیمارستان خصوصی ....حدود4بار این اشتباه در خانواده ما صورت گرفته که تاماباشیم بریم بیمارستان دولتی

2. 3 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض روش صحیح استفاده از چسب یک دو سه

سلام دوستان

قبلاً در همین تاپیک خدمتتون عرض کردم که وقتی چیزی میخرین کاتالوگش و دستورالعملش رو با دقت بخونین . و نوشتم که خودم چند بار نخوندم و ضرر کردم
    چند مدت پیش خونه ی یکی از دوستان بودم و میخواست با چسب یک دو سه یک تکه چوب رو بچسبونه به دیوار .
    گفت چسبش آشغاله و هر چی میچسبوندش دوباره کنده میشه . (ترکیه ای بود)
    میدونین چطوری میچسبوند ؟ . چسب رو میزنه به چوب و میچسبونه به دیوار و روی چوب اسپری میزنه !!!!! و میگه روشش همینه !!!!
    بنده توی عمرم با چسب یک دو سه کار نکرده بودم اما دیدم با عقل جور در نمیاد که چسب بزنه به چوب وبچسبونه به دیوار و بعدش اسپری بزنه روی چوب !!!!!
    روی قوطیش رو خوندم دیدم نوشته :
    اول هر دو قطعه رو تمیز کنین تا کثیف و چرب و خیس و مرطوب نباشه

بعدش چسب رو بزنین به یکی از دو قطعه و اسپری رو بزنین به قطعه ی دیگه و فوراً دو قطعه رو بذارین روی همدیگه و چند ثانیه فشار بدین
    دیوار و چوب رو تمیز کردیم و طبق دستورالعمل چسبوندیمش . الان چند هفته گذشته و میگه لامصب دیگه کنده شدنی نیست مگر اینکه دیوار رو خراب کنیم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-06-2017 at 13:49. دليل: تصحیح

4. 10 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

تجربه ی بنده با باتری قابل شارژ
    قبلاً از شارژرهایی استفاده میکردم که شارژ شدنِ باتری رو نشون نمیداد و معلوم نبود چقدر شارژ شده و از روی حدس و گمان, نیم ساعت یا یکی دو ساعت باتریها رو میذاشتم زیر شارژ و وقتی کمی گرم میشد فکر میکردم به اندازه ی کافی شارژ شده
    اما این بار که رفتم بازار 4 تا باتری قابل شارژ بخرم دیدم شرکت energizer یک باتری شارژر داره که وقتی باتری کاملاً شارژ میشه چراغش چشمک میزنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2 تا باتری ریموت کنترل رســـیــــــور رو باهاش شارژ کردم . 5 ساعت طول کشید تا شروع کرد چشمک زدن
    2 ساعتِ اول, باتریها نسبتاً سرد بود اما بعدش کم کم شروع کرد به گرم شدن (حدود 40 درجه)
    وقتی باتریها رو گذاشتم توی ریموت کنترل دیدم ریموت اونقدر قوی شده که حتی اگر ریموت سمتِ دستگاه هم نباشه کار میکنه در حالیکه قبلاً باید روبروی دستگاه میگرفتمش
    نتیجه:

1- باتری قابل شارژ باکیفیت ارزانتر از باتری یک بار مصرف درمیاد چون تا چند سال قابل استفاده هست .
    2- اگر شارژری دارید که شارژ شدن رو نشون نمیده بدونین که وقتی باتری شروع میکنه به گرم شدن, این علامتِ شارژ بودنش نیست بلکه علامتِ اینه که باید حداقل یکی دو ساعت دیگه هم زیر شارژ باشه
    3- بهتره باتریهای قابل شارژ معروف و شارژر مخصوص باتریهای قلمی و نیم قلم با چراغ نشان دهنده ی شارژ بگیرین . پولش درمیاد چون تا سالهای سال از خرید باتری بی نیاز میشین و همیشه هم باتریهای قوی استفاده میکنید.
    بهترینها energizer و duracell هست

6. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان...جاده های دو طرفه رانندگی میگنید شیشه سمت خودتون رو بدید بالا...چند روز پیش ی ماشین از کنارم رد شد اینه بغلش خورد به اینه من با سرعت زیاد..اینه خورد شد شیشه خورد به صورتم و گردنم خونین شدم شانس اوردم به چشمم اسیب نزد...شیشه بالا بود اینطور نمیشد

8. 14 کاربر از alipencia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadi-sh00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

تاپیک جالبیه.خیلی میتونه مفید باشه.دمت گرم

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداشای گلم هر محصولی از سونی خریدین سعی کنید آپدیت نرم افزاری نکنید.
    این رو بعد از خرید تلوزیون اندروید و گوشی Z5 سونی خدممتون عرض میکنم.
    من همیشه به آپدیت نرم افزاری محصولات الکترونیکی علاقه داشتم و از این یه برند تجربه خوبی ندارم.
    سونی بر خلاف کیفیت ساخت و سخت افزاری فوق العاده متاسفانه پشتیبانی نرم افزاری خوبی نداره. هر چند شاید در ظاهر آپدیت های سریع تری میده.

در مورد تی وی مثلا آپدیت که میده هم سیستم عامل سنگین تر میشه هم اینکه یه جاییشو میزنه خراب میکنه.

در مورد گوشی که دو بار آپدیت کردم هر بار زد یه جایی شو خراب کرد.

یعنی انگاری آپدیت زوری میده بیرون. درسته که با آپدیت مثلا 10 درصد امکانات یا اصلاحات میاد ولی 90 درصد هم خرابکاری هست. یعنی شک نکنید که بعد از آپدیت حسرت ورژن قبلی رو میخورید.

گوشی زد 5 اول کار با اندروید 5 اومده بود بیرون که واقعا امکانات بهینه و عالی داشت. بعد از آپدیت به اندروید 6 و 7 تازه مشکلات خودشونو نشون داده. مشکلات آن چنان حادی هم نیست ولی خیلی رو مخ هستن.

در کل پیشنهاد میکنم به ورژن فعلی بسنده کنید یا نهایتا اینکه خیلی محتاطانه جلو برید یعنی تا تحقیق و بررسی نکردید که این آپدیت ایرادی نداره، اقدام نکنید.

11. 7 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

۱.سمت سامسونگ و سونی نرید.
    ۲.اگر سمت ایسوس رفتی ایسوس نگرفتی،دنیا رو گرفتی!
    این دوتا توصیه های من.

Sent from my K00E using Tapatalk

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داداشای گلم هر محصولی از سونی خریدین سعی کنید آپدیت نرم افزاری نکنید.
    این رو بعد از خرید تلوزیون اندروید و گوشی Z5 سونی خدممتون عرض میکنم.
    من همیشه به آپدیت نرم افزاری محصولات الکترونیکی علاقه داشتم و از این یه برند تجربه خوبی ندارم.
    سونی بر خلاف کیفیت ساخت و سخت افزاری فوق العاده متاسفانه پشتیبانی نرم افزاری خوبی نداره. هر چند شاید در ظاهر آپدیت های سریع تری میده.

در مورد تی وی مثلا آپدیت که میده هم سیستم عامل سنگین تر میشه هم اینکه یه جاییشو میزنه خراب میکنه.

در مورد گوشی که دو بار آپدیت کردم هر بار زد یه جایی شو خراب کرد.

یعنی انگاری آپدیت زوری میده بیرون. درسته که با آپدیت مثلا 10 درصد امکانات یا اصلاحات میاد ولی 90 درصد هم خرابکاری هست. یعنی شک نکنید که بعد از آپدیت حسرت ورژن قبلی رو میخورید.

گوشی زد 5 اول کار با اندروید 5 اومده بود بیرون که واقعا امکانات بهینه و عالی داشت. بعد از آپدیت به اندروید 6 و 7 تازه مشکلات خودشونو نشون داده. مشکلات آن چنان حادی هم نیست ولی خیلی رو مخ هستن.

در کل پیشنهاد میکنم به ورژن فعلی بسنده کنید یا نهایتا اینکه خیلی محتاطانه جلو برید یعنی تا تحقیق و بررسی نکردید که این آپدیت ایرادی نداره، اقدام نکنید.
    دقیقا و فقط هم راجع به سونی نیست. من در مورد گوشی که لااقل سه تجربه عینی دارم یکی xperia mini بود و اونیکی htc m8. سامسونگ مادرمم در اثر آپدیت به شدت کند شده بود..
    فقطم آپدیت ورژن سیستم عامل منظورم نیست، حتی آپدیت های معمول روزمره هم تاثیر دارن و کلا بدون خواست شما بی جهت دیتا وارد فضای گوشی میکنن
    الانم من یه سامسونگ دارم که تمام آپدیت هاش رو بستم. همه ش رو! چند جا هست از جمله play store، my galaxy،.. اپ bazar هم اگه ریختید.. باید تو همه اینجاها تک تک برید و auto update خاموش کنید! تحت هر شرایطی (وای فای یا دیتا)
    جز اینها توی setting خود گوشی برید و کلمه آپدیت رو سرچ کنید. یکی هم اونجا هست که باید خاموش کنید! البته یکی دیگه هم اونجا داره که جهت سکیوریتی نوشته اون رو من فقط روشن باقی گذاشتم..
    خودمم به صورت دستی هیچ نیازی نمی بینم که اپ هام رو آپدیت کنم مگر اونایی که واقعا باهاشون کار دارم و نه n تا اپ دیگه که خودش داره و ممکنه هیچ استفاده ای هم نداشته باشم..
    خلاصه که الان چند ماهه که این گوشیم رو دارم واقعا هیچ مشکلی نداشتم! هنگ هم بسیار بسیار به ندرت داشته.. خیلی خوشحالم که از روز اول اجازه هیچ آپدیتی رو بطور خودکار ندادم

حالا اینکه چرا واقعا این اتفاق داره میفته از نظر من که قدری با دیده منفی نگاه میکنم به این موضوع اینه که کلا میخوان شما رو وادار کنن گوشی رو عوض کنید! و سال به سال محصولات جدید که میدن رو بخرید
    همیشه برای من سوال بوده که چرا یه نوکیایی که بیشتر از ۱۵ سال پیش تولید شده الان هم مثل ساعت کار میکنه اما یه گوشی گرون قیمت امروزی با هزاران برابر cpu قوی تر بعد از یک سال کند میشه!..
    در واقع فقط اپله که اینطوری نیست اونم عملا پولش رو داره میگیره.. برای محصول جدیدی که اپل ارائه میکنه باید حداقل دو سه برابر پول بدی...

14. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها یادتون باشه وقتی کسی بهتون تیکه انداخت، از روی عمد یا غیرعمد مسخره تون کرد یا هرچیزی که ناراحتتون کرد واکنش نشون بدید و نادیده نگیرید! به خصوص توی جمع
    منظورم از واکنش اصلا این نیست که مقابله به مثل کنید، اما کاری کنید که طرف مقابل فقط بفهمه که حواستون هست.. ساده ترینش اینه که همونجا برگردی بپرسی منظورت چی بود؟
    یا مثلا بگی 'مشکلی پیش اومده..؟' بدون هیچ گونه بی ادبی یا رفتار انفعالی. افراد به سرعت متوجه میشن و خودشون رو تو موقعیت مناسبی نمی بینن
    اگر واکنش نشون ندید رفتار اون آدم میتونه در آینده بارها و بارهام ادامه پیدا کنه و به یه چیز عادی تبدیل شه و اون وقته که نه تنها آزارتون میده،‌احترامتون رو توی جمع نابود میکنه. انگار که تیکه انداختن به شما یه چیز عادیه.. با واکنش نشون ندادن، فرد خودش رو کاملا آزاد می بینه که ادامه بده و هیچ فشاری روی خودش نمی بینه! شما هم نباید از دیگران انتظار داشته باشید از شما دفاع کنن وقتی خودتون مراقب خودتون نیستید و اهمیتی برای احترام خودتون قائل نیستید..
    اما با واکنش نشون دادن همون بار اول طوری که فرد بفهمه که شما متوجه هستید و دارید او رو مورد پرسش قرار میدید، اگر مودب باشه دیگه ادامه نمیده و حتی بعد معذرت میخواد. اگرم مودب نباشه باز ادامه دادنش بعیده چون در موقعیت نامناسبی قرار میگیره. ادامه بده هم خودش رو در واقع در جمع خراب میکنه..
    Last edited by Nocturne; 29-06-2017 at 01:43.

16. 8 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

۱.سمت سامسونگ و سونی نرید.
    ۲.اگر سمت ایسوس رفتی ایسوس نگرفتی،دنیا رو گرفتی!
    این دوتا توصیه های من.

Sent from my K00E using Tapatalk
    حیفم اومد نخندم واسه این تعصب

18. 5 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •