سلام من نیری انتظامی هستم
اموزشی مشکلی نداری ولی یگان که بری سخت ترین نوع خدمت رو داری
هر روز اماده باش هست هرروز دردسر و.....
خلاصه اینکه بایدخودتو برای یه دوران سخت اماده کنی
سلام من نیری انتظامی هستم
اموزشی مشکلی نداری ولی یگان که بری سخت ترین نوع خدمت رو داری
هر روز اماده باش هست هرروز دردسر و.....
خلاصه اینکه بایدخودتو برای یه دوران سخت اماده کنی
ببینید الان واسه یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس آبان خیلی وقته پر شده.شاید از خرداد واسه آبان پر شده.به نظر من دی ماه هم پر شده.اگه شمارو مثل یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس در نظر بگیرن مطمئنا در بهترین حالت اعزامتون میفته اسفند.ولی اینکه میگید هیئت علمی اینا منو به شک میندازه که نکنه اینا آموزشیون جداگانه باشه.اگر آموزشی هیئت علمی ها جدا باشه که اطلاعی ندارم ولی اگر با بقیه باشید که تا اسفند نوبتت نمیرسه.![]()
تو اين سايت موضوعي نوشتن كه اگر دوستان اطلاعاتي دارن ممنون ميشم بيان كنن كه آيا حقيقت داره يا نه
اينكه اعزامي هاي شهريور سپاه رو امكان داره براي عمليات به كردستان ببرن گفته كه تير ماهي ها رو هم فرستادن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعزام های مربوط به هیئت علمی مرداد ماه هر سال انجام میشه و کلاً دوره اشون جدا است.
اما این که آیا ایشون باید تا مرداد ماه صبر کنند یا اینکه خدمتشون شروع میشه بعد که مرداد شد میرن دوره آموزشی یا نه رو دقیق اطلاع ندارم.
بازم سلام
بسیار ممنونم از لطفتون و پاسخی که دادید. بله ممکنه ظرفیت ها پر شده باشه اما این را هم باید در نظر گرفت که بنده جزء پزشکی حساب میشم. ممکنه آبان ماه برای غیرپزشکی ها پر شده باشه و برای پزشکی ها جا باشه.
به شما درست می فرمایید اما در صورتی که فرد برگه سبزش رو به جای که هئیت علمی شده تحویل بده و اونا خودشون با نظام وظیفه مکاتبه کنند. بنابراین فرد خوش نمیتونه دست نگه داره مگر اینکه سازمان مربوطه بانظام وظیفه مکاتبه کنه.
دوستان شیرازی آدرس دقیق سپاه فجر رو میخواستم؟
نه بابا ، آموزشیم مالک اشتر اراک بودم . بیشتر بچه های تهران توی خود تهران و استان تهران تقسیم شدن ولی یه تعدادی از اونایی که مستثنیات نداشتن مثل من رو مازندران تقسیم کردن . فکر کنم 30 نفر هم بیشتر بودیم . احتمالا به خاطر مسافرت های شهریوره .پس بگو چرا واسه ما جهنم بود ، آخه ما نه بسیج داشتیم و نه پارتی
راست میگی ، روز آخر به یکی که ازش تو آموزشی گوشی گرفته بودن ستوان سومی دادن و به یه بدبخت که کارنامش خیلی خوب بود و منظبط بود استواری دادن . سپاه که میفتی باید خودتو سر این مسائل به بیخیالی بزنی ...
آموزشیت مرزن آباد بوده ؟ یا تو مازندران تقسیم شدی ؟
شما برو پلیس + 10 بهت میگند کجا افتادی ..
در مورد برگه سفیدنیرویی که توش باید دروه آموزشیت رو بگذرونی اعلام شده و همینطور محل آموزشت و اینکه ساعت فلان در فلان جا باید حضور داشته باشید وگرنه غیبت میخوریدیه سری تذکرات از جمله نیاوردن موبایل و همینطور زدن موی سر با نمره 4 و ....
اینکه اول شهریور میخوای کوتاه کنی یا نه بسته به خودته .. اما دوستان میگند داخل پادگان از لحاظ بهداشتی زیاد جالب نیست مورو کوتاه کنید . پس بهتره خودمون کوتاه کنیم
سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی سپاه گذروندم لیسانس هم هستم
منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)