تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 4105 اولاول ... 3323824224284294304314324334344354364424825329321432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض جواب

دستت درد نکنه ولی سپاه نیستم . من نیرو انتظامیم . در مورد نیرو انتظامی بگو . سپاه که هتل پارتی داراس ، جای نگرانی نداره .
    سلام من نیری انتظامی هستم
    اموزشی مشکلی نداری ولی یگان که بری سخت ترین نوع خدمت رو داری
    هر روز اماده باش هست هرروز دردسر و.....
    خلاصه اینکه بایدخودتو برای یه دوران سخت اماده کنی

2. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

با سلام دوست عزیز بنده رشته آموزش سلامت است. فقط ازتون یه سوال داشتم شما بر چه اساسی گفتید دی ماه به بعد تاریخ اعزام هستش؟ من تو این مرحله با بقیه دوستان تفاوتی ندارم تنها مدرک بالاتر دارم. ممکنه منو رو ابان ماه اعزام کنند؟ تمدید کردن شنیده بودم سخت شده اما انگار یکی از دوستان گفته بود متاهل ها رو راحت تر تمدید می کنند اما بازم خدا می دونه. مرسی از راهنماییتون
    ببینید الان واسه یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس آبان خیلی وقته پر شده.شاید از خرداد واسه آبان پر شده.به نظر من دی ماه هم پر شده.اگه شمارو مثل یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس در نظر بگیرن مطمئنا در بهترین حالت اعزامتون میفته اسفند.ولی اینکه میگید هیئت علمی اینا منو به شک میندازه که نکنه اینا آموزشیون جداگانه باشه.اگر آموزشی هیئت علمی ها جدا باشه که اطلاعی ندارم ولی اگر با بقیه باشید که تا اسفند نوبتت نمیرسه.

4. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تو اين سايت موضوعي نوشتن كه اگر دوستان اطلاعاتي دارن ممنون ميشم بيان كنن كه آيا حقيقت داره يا نه

اينكه اعزامي هاي شهريور سپاه رو امكان داره براي عمليات به كردستان ببرن گفته كه تير ماهي ها رو هم فرستادن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید الان واسه یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس آبان خیلی وقته پر شده.شاید از خرداد واسه آبان پر شده.به نظر من دی ماه هم پر شده.اگه شمارو مثل یه سرباز لیسانس و فوق لیسانس در نظر بگیرن مطمئنا در بهترین حالت اعزامتون میفته اسفند.ولی اینکه میگید هیئت علمی اینا منو به شک میندازه که نکنه اینا آموزشیون جداگانه باشه.اگر آموزشی هیئت علمی ها جدا باشه که اطلاعی ندارم ولی اگر با بقیه باشید که تا اسفند نوبتت نمیرسه.
    اعزام های مربوط به هیئت علمی مرداد ماه هر سال انجام میشه و کلاً دوره اشون جدا است.
    اما این که آیا ایشون باید تا مرداد ماه صبر کنند یا اینکه خدمتشون شروع میشه بعد که مرداد شد میرن دوره آموزشی یا نه رو دقیق اطلاع ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بازم سلام
    بسیار ممنونم از لطفتون و پاسخی که دادید. بله ممکنه ظرفیت ها پر شده باشه اما این را هم باید در نظر گرفت که بنده جزء پزشکی حساب میشم. ممکنه آبان ماه برای غیرپزشکی ها پر شده باشه و برای پزشکی ها جا باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اعزام های مربوط به هیئت علمی مرداد ماه هر سال انجام میشه و کلاً دوره اشون جدا است.
    اما این که آیا ایشون باید تا مرداد ماه صبر کنند یا اینکه خدمتشون شروع میشه بعد که مرداد شد میرن دوره آموزشی یا نه رو دقیق اطلاع ندارم.
    به شما درست می فرمایید اما در صورتی که فرد برگه سبزش رو به جای که هئیت علمی شده تحویل بده و اونا خودشون با نظام وظیفه مکاتبه کنند. بنابراین فرد خوش نمیتونه دست نگه داره مگر اینکه سازمان مربوطه بانظام وظیفه مکاتبه کنه.
    پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

دوستان شیرازی آدرس دقیق سپاه فجر رو میخواستم؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس بگو چرا واسه ما جهنم بود ، آخه ما نه بسیج داشتیم و نه پارتی
    راست میگی ، روز آخر به یکی که ازش تو آموزشی گوشی گرفته بودن ستوان سومی دادن و به یه بدبخت که کارنامش خیلی خوب بود و منظبط بود استواری دادن . سپاه که میفتی باید خودتو سر این مسائل به بیخیالی بزنی ...
    آموزشیت مرزن آباد بوده ؟ یا تو مازندران تقسیم شدی ؟
    نه بابا ، آموزشیم مالک اشتر اراک بودم . بیشتر بچه های تهران توی خود تهران و استان تهران تقسیم شدن ولی یه تعدادی از اونایی که مستثنیات نداشتن مثل من رو مازندران تقسیم کردن . فکر کنم 30 نفر هم بیشتر بودیم . احتمالا به خاطر مسافرت های شهریوره .

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    من میخوام اول شهریور اعزام بشم . به دلایلی برگه سفید برام نیومده . مهم نیست برام که کجا میفتم . فقط میخواستم بدونم واسه اول شهریور باید چه چیزهایی با خودم ببرم . یعنی تو اون برگه چی ها نوشته؟ بعدش هم واسه اول شهریور باید موها رو کوتاه کرد یا نمیخواد ؟
    ممنون میشم جواب بدین.
    شما برو پلیس + 10 بهت میگند کجا افتادی ..
    در مورد برگه سفیدنیرویی که توش باید دروه آموزشیت رو بگذرونی اعلام شده و همینطور محل آموزشت و اینکه ساعت فلان در فلان جا باید حضور داشته باشید وگرنه غیبت میخورید یه سری تذکرات از جمله نیاوردن موبایل و همینطور زدن موی سر با نمره 4 و ....
    اینکه اول شهریور میخوای کوتاه کنی یا نه بسته به خودته .. اما دوستان میگند داخل پادگان از لحاظ بهداشتی زیاد جالب نیست مورو کوتاه کنید . پس بهتره خودمون کوتاه کنیم

12. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من جدیدا آموزشیم رو تموم کردم برج 4 اعزام بودم و آموزشیم رو توی پادگان شهدای کرمانشاه نیروی زمینی سپاه گذروندم لیسانس هم هستم
    منتها روز آخر آموزش همه مدارک از جمله برگ سبز رو به ما دادن ولی برگ تقسیم و حکم درجه ما نیومد رفتیم دنبالش گفتن اون 2 تا برگه شما دست رابط هستن و بهمون گفتن 1 شهریور توی پادگان 15 خرداد تهران(آماد و پشتیبانی) حاضر باشیم تا اونا تقسیمتون کنن و بفرستن به یگاناتون.....
    الان من واقعا نگرانم جریان چیه چرا اینجوری شد؟ اعزامی از تبریز بودم یعنی نمیخوان بدن شهر خودمون؟
    تنها فرزند هم هستم نه خواهر دارم نه برادر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •