سلام به همه
یه هارد قابل حمل واسه آرشیو اطلاعات ( data - music* * ) بهم پیشنهاد کنید .. محدود قیمت ندارم .. 1 ترا بخرم یا 750 ؟ چه برندی ماندگارییش بهتره ؟ تعصبی رو مارکی هم ندارم ..
سلام به همه
یه هارد قابل حمل واسه آرشیو اطلاعات ( data - music* * ) بهم پیشنهاد کنید .. محدود قیمت ندارم .. 1 ترا بخرم یا 750 ؟ چه برندی ماندگارییش بهتره ؟ تعصبی رو مارکی هم ندارم ..
سلام
با توجه به عدم محدوديت قيمت توصيه ميكنم WD my passport رو بخريد .
اين مدل جديد هست و با مدل قديمي WD my passport SE اشتباه نگيريد .
نمونه عكسهاي اين هارد در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SILICON POWER / A80 از این مدل بهتره ؟؟ ضد ضربه بودنش هم واسم مهمه .. چون هارد زیاد زمین زدم![]()
اگر ضد ضربه بودن براي شما مهمه همين silicon power armor a80 گزينه مناسبي هست .
سلام من امروز یک هارد وسترن اکسترنال اسنشیال خریدم با گارانتی اواژنگ روی جعبه یک برچسب گارانتی داشت و تاریخ اتمام گارانتی رو نوشته ولی شماره سریال دستگاه روی کارت گارانتی نداره جلوی شماره سریال رو کارت خالیه فروشنده میگفت شماره سریال نمیخواد همه هاردها اینجوریه راستش یک کم شک دارم بهش ممنون میشم بگید گارانتی هاردم معتیر هست یا برم سراغش؟!
سلام .
کارت گارانتی هارد اکسترنال خودم هم نگاه کردم (آواژنگ) قسمت شماره سریال خالی هست و چیزی ننوشته . احتمالاً برای بقیه هم همینطوری هست . فکر نکنم مشکلی باشه .
آقا هارد اکسترنال که هم usb (اگه ورژن 2 هم باشه مشکلی ندارم، همه وسایلم این ورژن هست) هم SATA بشه وصل کرد به کامپیوتر، میتونید به من پیشنهاد کنید؟
حجمش هم بین 500-750 گیگ
گارانتی معتبر و عمر طولانی هم برای من مهمه
ممنون
یه سرچ کردم
به نظرم
SH14 500GB USB 3.0 ADATA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مناسب اومد
کسی اطلاعاتی از قیمت و کارایی این هارد و گارانتی آونگ نداره؟
Last edited by fisheries65; 29-07-2012 at 15:35.
دوستان می تونید یه مارک و مدل خوب معرفی کنید؟ چه چیز قابل اعتماد می خوام
دیجی کالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد ویژه گذاشته 245 تومن. خوبه؟
Last edited by tasnim68; 29-07-2012 at 13:18.
دوستان اگه میشه یه هارد ارزون قیمت ساده معرفی می کنید؟ من فقط چند گیگ اطلاعات دارم میترسم اشتباهی چیزی اتفاق بیفته از دست بدم. وگرنه شاید سالی یه بار هم از این هارد استفاده نکنم.
ممنون.
سلام
اگر هاردی میخواهید که هم دارای اینترفیس usb باشه و هم اینترفیس sata اجباراً باید از انواع GoFlex سیگیت بخرید .
بعبارت دیگر انواع Goflex (آداپتوری و دسکتاپی) دارای کارتریج جدا شدنی هستند که نه تنها میتونید انواع اینترفیس مثل usb2 یا usb3 یا esata یا firewire یا حتی thunderbolt نصب کنید بلکه با پورت sata هارد هم دسترسی پیدا کنید .
انواع کارتریج
کارتریج جداشدنی هاردهای آداپتوری سری Goflex
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)