تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 432 از 515 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

منم موافقم که سختی و آسونی برای آدما نسبیه هر کی بهتر خونده باشه براش آسون تره...

البته در این که کنکور بی عدالتیه که شکی نست! چون کسایی که پول بیشتر دارن و بهترین معلم ها رو دارن بهترین نمره ها رو میارن مطمئن باشین این که هی میگن همه روستایی ها رتبه های خوبو میارن چرنده شاید تا سال 83 اینطوری بود ولی الان که دیگه منبع سوالا کتاب نیست جدی فقط کسایی که معلم خوب و پول دارن رتبه میارن! شما کتاب شیمی و فیزیک رو ببینید (مخصوصا پیش) اصلا هیچی درس ندادن همه چی فعالیته! خوب معلم میخواد دیگه! یا چند ساله توسوالای لغت از داخل متن لغت میدن خوب معلم خوب میخحواد معنی کردن اون همه لغت دیگه! واسه درسهای تخصصی هم یکی باید باشه فرمول تستی بگه ... پس پول دارا میرن دانشگاه سراسری (که مجانیه) و بی پولا میرن آزاد (که پولیه) یا رشته ی به درد نخور توی سراسری....

بد میگم!؟
    اول بگم که گزینه عدالتمندانه تری جز این کنکور برای گزینش دانشجو وجود نداره (اگه سراغ دارید بگید )
    درسته که معلم خوب مشاور خوب و درجه 1 تأثیر داره و ممکنه افرادی رتبه خوبشون از همینا حاصل شده باشه اما به نظرم یه نفر که وضعیت مالی متوسطی داره می تونه 1 درس که خیلی مشکل داره یه معلم معمولی بگیره و بقیه درسا کتاب های مناسب تهیه کنه و 1 آزمون آزمایشی هم شرکت کنه و اگه همه اینا رو با تلاش زیاد همراه کنه مطمئناَ نتیجه میگیره شاید همه اینا به 700 تومن نرسه ( البته من فرد متوسط از نظر مالی گفتم همون شخصی که شما میگی قراره بره دانشگاه آزاد )
    از اینا گذشته درسای عمومی که دیگه زیاد کلاس رفتن نمی خواد هر کس این 4 تا درس عمومی بالای 60 -70 بزنه دانشگاه سراسریش تضمینه ...
    بیایید و خودمونو گول نزنیم تلاش آدم نداشتن امکانات رو جبران می کنه و وقتی تلاش با یکمی امکانات همراه بشه دیگه نتیجش معلومه

2. 6 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

نظر من :
    من زبانو همش 100 میزنم این ازمون ریدینگاش سخت بود به نظرم
    ادبیات و دینی خوب بودن
    سبک ادبیات یکم عوض شده بود
    عربی هم کلا 10 تا زدم
    ریاضیش متوسط بود حس میکنم سوال غلط داشت !!!
    فیزیک سخت بود جز 15 تا سوال اخر
    اما شیمیش اسون بود خدایی
    به امید قبولی تو یه رشته خوب : دی

4. 4 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم موافقم که سختی و آسونی برای آدما نسبیه هر کی بهتر خونده باشه براش آسون تره...

البته در این که کنکور بی عدالتیه که شکی نست! چون کسایی که پول بیشتر دارن و بهترین معلم ها رو دارن بهترین نمره ها رو میارن مطمئن باشین این که هی میگن همه روستایی ها رتبه های خوبو میارن چرنده شاید تا سال 83 اینطوری بود ولی الان که دیگه منبع سوالا کتاب نیست جدی فقط کسایی که معلم خوب و پول دارن رتبه میارن! شما کتاب شیمی و فیزیک رو ببینید (مخصوصا پیش) اصلا هیچی درس ندادن همه چی فعالیته! خوب معلم میخواد دیگه! یا چند ساله توسوالای لغت از داخل متن لغت میدن خوب معلم خوب میخحواد معنی کردن اون همه لغت دیگه! واسه درسهای تخصصی هم یکی باید باشه فرمول تستی بگه ... پس پول دارا میرن دانشگاه سراسری (که مجانیه) و بی پولا میرن آزاد (که پولیه) یا رشته ی به درد نخور توی سراسری....

بد میگم!؟
    دقیقاَ. الان کنکور بیشتر ماله بچه دکتر مهندساست. فقط یه دوره تو دهه شصت پولدارا دانشگاه سراسری نرفتن(چون میرفتن خارج). الان لیسانس میگیرن بعد میرن. البته نه همشون ولی اکثراَ این طوره. دبیرستان انرژی اتمی کیا میرن؟ بیشتر از 25 میلیون هزینه 4 سال دبیرستانشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

به نظرتون چطور بود ؟؟؟؟
    نسبت به پارسال سوالات این طور شده بود
    ادبیات: سخت
    دینی" عجیب غریب ومشکل
    عربی : راحت
    زبان: راحت
    ریاضی : ذیفرانسیلش فوق العاده راحت بود اون یکی هارا نزدم
    فیزیک: سوال متوسط نداشت یا خیلی سخت بود یا خیلی راحت ولی نسبت به پارسال سخت بود
    شیمی: راحت بود ولی بدجوری وقت کم اوردم

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

به نظرم ادبیاتش سخت بود
    به نظر من که ساده بود فقط سوال اول و دومش کلمه هاش سخت بود
    Last edited by lifepatogh; 30-06-2011 at 13:18.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

بد میگم!؟
    آره. درسته تاثیر داره، ولی نه تا این حد. به سعی و تلاش طرف خیلی خیلی بیشتر بستگی داره. لطفا از این مقایسه ها نکنید.

اما یه چیزی رو بگم بعضیا میگن هر کسی سوالات کنکورش رو از سالای قبل سخت تر میبینه حرفیست کاملا اشتباه. ما میگیم کنکور 89 از 88 سخت تر بود همونطور که خود همون کنکوریای 89 میگن و راست هم می گفتن. ضمنا واقعا کنکور 90 از 89 سخت تر بود و فقط شیمیش آسونتر از 89 بود و هر کی میخواد براش اثبات می کنم.
    اما کلا دوستان اونقدرا هم سوالا عقده ای نبود ولی باز قبول دارم چون سخت بوده تو خیلی موارد شاید حقی ضایع بشه ولی نه تا این حد که یکی که می تونه امسال قبول بشه، بیفته برا سال بعد.
    عوامل متعددی هست. مثلا همین سختی از یه طرف و از طرف دیگه یکسان بودن سوالات هم باعث میشه تو رتبه تاثیری زیادی نباشه و همه این نتیجه گیریها موقع اعلام نتایج معلوم میشه. من حس می کنم اونی که حقم بوده و هدفم بود شاید نرسم و به شما هم حق می دم همین فکر رو بکنید.

اما الان ناراحت بودن طبیعیه ولی می بینی خیلیا موقع اعلام نتایج خیلی خوشحال می شن. soldier نگران نباش، به نظرم شما الان ناراحتی چون از سختی سوالا شکه شدی، اما یک ماه دیگه فکر کنم نظرت تغییر کنه. یعنی امیدوارم.

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

ول بگم که گزینه عدالتمندانه تری جز این کنکور برای گزینش دانشجو وجود نداره (اگه سراغ دارید بگید )
    اینو قبول دارم. با اینکه شاید خیلی راضی نبودم از این آزمونم ولی از عملکرد بد خودم می دونم و به نظرم خیلی از نظرات ناراحتی و عصبانیت همراهشه که یکمی بیشتر بگذره، نظرات معقول تر و منطقی تر می شه.

حالا موافقید کم کم بحث رو عوض کنیم و بریم تو فاز سه ماه تابستون، سه ماه تفریح و استراحت؟

9. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من تجربی ام و فردا کنکور دارم
    اومدم ببینم ریاضی را را چکار کردند

از همین الان فحش را به جون طراح بی پدر و مادر که هدفی جز بدبخت کردن و گرفتن حال دانش آموز نداره می کشم .

..........................................

11. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اعصابم خورده
    10 مین اخر کار اضافه اوردم
    خریت کردم رفتم سر فیریک نتونستم هیچی بزنم
    میرفتم سراغ ریاضی چون دیفش اسون بود میتونستم 4-5 تا بزنم :|

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سؤالات و كليد اوليه گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني،‌علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبانهاي خارجي آزمون سراسري سال 1390

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

بچه ها سوالارو گذاشتن!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •