مرسی سعید جان واقعا لطف کردی. منم مشهدم اگه بشه بعدا بیشتر باهم صحبت کنیم خیلی خوشحال میشم.
فردا زنگ میزنم دعواولی آره راست میگی هرجور هست35 تومنو نمیدم.
مرسی سعید جان واقعا لطف کردی. منم مشهدم اگه بشه بعدا بیشتر باهم صحبت کنیم خیلی خوشحال میشم.
فردا زنگ میزنم دعواولی آره راست میگی هرجور هست35 تومنو نمیدم.
خب حالا که پول دادی بگو هرچی تحقیق کردم دیدم که نباید واسه سیستم عامل پول اضافه گرفته شه
چون این لاین داره خب قبلی ها هم اسنو داشتن که این دیگه اسنو نداره، یعنی چیزی اضافه نداره. تازه اسنو الان در اوج کارایی و کیفیتشه اما لاین هنوز خیلی کار داره تا به عنوان یه سیستم عامل حرفه ای ازش استفاده بشه
بگو یا با همون قیمت قبلی بهم بدین یا با لاین نمی خوام و از مدل های قبلی بهم بدین
اگه از تهران آورده باشن شک نکن باهات راه میان
در خدمتم برادر
آخه جالب اینجاست زنگ زدم نقش پایتخت توتهران گفت ما همچین چیزی نداریم که باجعبه لاین باشه
نمیدونم این از کجا آورده. آره همینو میگم. ولی هیچکدومو نداشت گفت کدومو بیارم گفتم این
خدمت ازماست. حال باز فردا خبرشو بهت میدم
نقش تهران و مشهد اصلا هماهنگ نیستن، چرا نمی دونم
ایشالا که موفق باشی
بچه ها
میشه رو لپ تاپ های اپل بی درد سر سیستم عامل لینوکس ریخت؟؟؟؟
از شدن می شه اما اگه بخوای 3 تا سیستم عامل داشته باشی فکر کنم یه کم دردسر داشته باشه
تازه لینوکس فرمت درایو مخصوص به خودشو می خواد و باید تست کنی ببینی بعد از نصب لینوکس و نصب مجدد مک، مک تمام پارتیشن هاتو بهم می ریزه یا نه
به یارو گفتم از همون قبلی ها میخوام اصلا اصرار نکرد از همینا بگیر فورا گفت باشه ازهمونا برات میارم انگار از خداخواست.
فقط تاشنبه بایدصبرکنی چون تعطیله. فکرکنم واقعا زیاد سودش براش فرقی نمی کرده.![]()
بله چون اصل سودش می ره تو جیب یه نفر دیگه و اینایی که می بینی یه حقوق بگیر ساده ان
۷۲۳ رو باید بتونی ۲٬۶۰۰ گیر بیاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)