تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 1291 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان این نامه دانشجویی جطوری هست؟ که برام دنبالش/؟

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

چه قدر بد.....چی میشه خوب بزار؟اگر باسه 1 مگ 2 مگ هم از این طرح ها بزارن می تونه کلی مشتری جذب کنه.....
    یک زنگ بزنم چند تا پیشنهاد بهشون بدم شاید در اینده یک تاثیری بکند ( در جهت مثبت البته و گرنه دست نزنن بهتره)

مودم خارجی یا داخلی؟
    زنگ بزن 707 بگو قضیه رو تا راهنمایی کنن باسه جمع اوری.
    پ ن:
    جدیدا اینطوری شده یا کارشناس نصب امده بود هم همینجوری بوده ولی توجه نکرده؟اگر مورد دوم بود این مورد رو هم به 707 بگو.(البته دقت کن چی می گی چون کارشناس ها موقع نصب سینگالی که می گیری رو ثبت می کنن -اگر سیگنال داری ولی سرعت نداری داستان به کل فرق می کنه.)
    سلام. مودم من داخلی wi-fi هستش! زنگ زدم خودشون راهنمایی کردن که یکسری تنظیمات رو عوض کردم با یک آنتن وصله! ولی خیلی قطعی داره

برای آنتن که به پورت پشت مودم بخوره من از آنتن کارت شبکه ام استفاده کردم! یکم تاثیر داشت!

این جا هم یکسری قویترش با کابل اضافی برای نصب بیرون از ساختمون هست!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من واقعا گیج شدم مبین نت بگیرم یا ایرانسل ...
    می خواستم 512 نا محدود ایرانسل بگیرم اما انگار میگن بازم سقف دانلود داره ...
    میشه یکی بگه سقف دانلود چقدره ؟ من شاید روزی 1 گیگ در طول ماه دانلود داشته باشم ....

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

دانلود شما 64 هست ؟
    من زیاد آشنا نیستم اگه منظورتون سرعت دانلوده تو idm بینن 60 تا 75 هست
    نه گیج نشدی اون خیلی پرت و پلا مینویسه من از اول ماه تا حالا بالای 20 گیگ دانلود کردم ولی حدود 4 5 گیگ میزنه
    خیلی ممنون ...
    حالا بیست گیگ رو حساب می کنه یا 4 ، 5 گیگ رو ؟ چون مال من محدوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تا الان که 1.5 ماه از گرفتن سرویسم میگذره واقعا از ایرانسل راضی بودم. 1 مگ نامحدودش هم با تورنت عالی جواب میده هم سرعت باز شدن صفحه ها افزایش زیادی داشته و در کل کیفیت بسیار پایدار بوده.
    فقط یک گله دارم اونم از این سیستم E-care هست که برای ساعت 00:00-00:30 روز اول هر ماه تا سرویست بیاد دوباره شارژ بشه و ریست بشه تو این نیم ساعت سرویست ازاد هست و اگر استفاده کنی برات هزینه گیگا بایت ازاد میخوره. برای سرویس نامحدود هم این نیم ساعت تا سیستم ریست بشه ترافیک ازاد حساب میشه. این رو هیچ کس نمیدونه !!!! و من اتفاقی فهمیدم. سر این قشنگ ممکنه 3-4 هزار تومان رو حسابت بخوره اگر دقیقا تو اون بازه زمانی استفاده کنی !!! از پشتیبانی هم پرسیدم گفت سیستم اینطوریه ولی مسخرست و باید مواظب بود. اگر شما پول ماه جدید رو از قبل ریخته باشی اگر از 00:00-00:30 استفاده کنی به میزان ترافیک مصرفیت بدهکار میشی و باید دوباهر 2-3 تومان بریزی حتی اگر نامحدود باشه.

ای کاش سرعتا هم متقارن بود مثل مبین نت تا این اپلود من بهتر میشد ولی خوب نمیشه هیمه چیز رو با هم خواست ^^
    دوست عزیز نیم ساعت نیست و گاهی تا حدود 6-7 صبح فعال شدن اول ماه طول میکشه و من سر همین مساله اولین ماه اشتراکم تو آبانماه سال 89 ( اشتراکم نامحدود 1 مگابیت هست) 3 گیگ دانلود داشتم که به قرار هر گیگ 10 هزار تومن مجبور شدم بدم تا دوباره سرویسم فعال شه . البته اونزمان کسی این مساله رو اینجا ننوشته بود و گرنه سرمن کلاه نمی رفت.
    آره این بزرگترین اشکال ایرانسله فکر کنید کسی بخواد از اشتراکش برای اتصال سرور استفاده کنه هرماه یه مدت سرور داون هست.
    ظاهرا این بر و بچ ایرانسل بلد نیستن با سیستم مدیریت حساب سایت (huawei) کار کنن که اتوماتیک حسابا رو فعال کنه و سر ماه دستی حساب افراد رو ست میکنن تا دوباره فعال بشه
    در ضمن مشکل تاریخ هجری هم دارن اگه دقت کرده باشین هر ماه هم دو سه روز مونده به آخر ماه یه چند ساعتی قطع می کنن تاریخ رو دستی ست میکنن تا مشکل ماههای 31 یا 29 روزه رو حل کنن.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

والا به من گفت نیم ساعت و من هم 3-4 هزار تومان سر همین ندونستنم افتاد برام. البته من مشغول بازی انلاین بودم که زیاد مصرف نمیکنه والا شاید هنوز همون 6-7 ساعت باشه و اگر منم دانلود میکردم برام خیلی بیشتر می افتاد. به هر حال باید اون روز اول حواست باشه -_- و مسخسرت یه جورایی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من واقعا گیج شدم مبین نت بگیرم یا ایرانسل ...
    می خواستم 512 نا محدود ایرانسل بگیرم اما انگار میگن بازم سقف دانلود داره ...
    میشه یکی بگه سقف دانلود چقدره ؟ من شاید روزی 1 گیگ در طول ماه دانلود داشته باشم ....

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

دانلود شما 64 هست ؟
    طبق قوانین شبکه این آمار صحیح است:
    128کیلوبیت:
    سرعت دانلود به کیلوبایت: 16
    مقدار حجم ممکن برای دانلود : 40.500 گیگابایت

256کیلوبیت:
    سرعت دانلود به کیلوبایت: 32
    مقدار حجم ممکن برای دانلود : 81.000 گیگابایت

512کیلوبیت:
    سرعت دانلود به کیلوبایت: 64
    مقدار حجم ممکن برای دانلود : 162.000 گیگابایت

1مگابیت:
    سرعت دانلود به کیلوبایت: 128
    مقدار حجم ممکن برای دانلود: 324.000 گیگابایت

2مگابیت:
    سرعت دانلود به کیلوبایت: 256
    مقدار حجم ممکن برای دانلود : 648.000 گیگابایت

موارد فوق توسط این فرمول بدست آمده است :
    "سرعت دانلود" * "60ثانیه" * "60دقیقه" * "24ساعت" * "30روز" / "1024کیلوبایت" = حجم دانلود درماه

8. این کاربر از Ebhaam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان این نامه دانشجویی جطوری هست؟ که برام دنبالش/؟
    من خودم دانشجو نیستم این نامه چطوری هست برادرم بره دنبالش؟؟ و کسی تو دولت سراه نشاط؟ داره؟ انتن دهیش خوبه؟

اکسس پوینت هم میخواد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من خودم دانشجو نیستم این نامه چطوری هست برادرم بره دنبالش؟؟ و کسی تو دولت سراه نشاط؟ داره؟ انتن دهیش خوبه؟

اکسس پوینت هم میخواد؟
    باید به دانشگاه بگه نامه برای ارایه به شرکت ایرانسل واسه سرعت بالا و جهت انجام کار تحقیقاتی !
    خود دانشگاه می دونه چی باید بزنه !

من خودم طرف پاسدارانم (برج سفید) سه روزه گرفتم خیلی خوب بوده

11. این کاربر از Toranj_mhg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من دیروز وایمکس 6 ماهه 512 گرفتم ضمن اینکه رضایتم رو اعلام می کنم می خواستم بپرسم من از دیروز تا حالا حدود 200 - 300 مگ استفاده کردم ولی تو حساب اینترنتی که می رم احساس می کنم پرت و پلا نوشته یا من حالیم نمیشه ! مثلا اون مقدار کل مصرف در دوره یا مجموع کل استفاده ها در دوره جاری - در عکس زیر- چیه؟
    اگه توضیح بدین ممنون می شم
    دوستان این سوال رو دیروز پرسیدم یکی از دوستان هم لطف کردن جواب دادن ولی یه چیزایی رو هنوز نفهمیدم !
    طبق این تصویری که گذاشتم یعنی من حدود 38 مگ استفاده کردم ،درسته؟
    در حالی که من خیلی بیشتر استفاده کردم ! می خواستم ببینم تو حساب ایرانسل همین که اینجا می نویسه مهمه یا مقدار واقعی مصرف رو اونا می دونن و آخرش پدرمو در میارن؟!؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

باید به دانشگاه بگه نامه برای ارایه به شرکت ایرانسل واسه سرعت بالا و جهت انجام کار تحقیقاتی !
    خود دانشگاه می دونه چی باید بزنه !

من خودم طرف پاسدارانم (برج سفید) سه روزه گرفتم خیلی خوب بوده
    شانس منو ببین میگه دانشگاهش تعطیله تا مهر:((

دوستان کسی نیست بتونه برام ردیف کنه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •