دوستان این نامه دانشجویی جطوری هست؟ که برام دنبالش/؟
دوستان این نامه دانشجویی جطوری هست؟ که برام دنبالش/؟
سلام. مودم من داخلی wi-fi هستش! زنگ زدم خودشون راهنمایی کردن که یکسری تنظیمات رو عوض کردم با یک آنتن وصله! ولی خیلی قطعی داره![]()
برای آنتن که به پورت پشت مودم بخوره من از آنتن کارت شبکه ام استفاده کردم! یکم تاثیر داشت!
این جا هم یکسری قویترش با کابل اضافی برای نصب بیرون از ساختمون هست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من زیاد آشنا نیستم اگه منظورتون سرعت دانلوده تو idm بینن 60 تا 75 هست
خیلی ممنون ...
حالا بیست گیگ رو حساب می کنه یا 4 ، 5 گیگ رو ؟چون مال من محدوده
دوست عزیز نیم ساعت نیست و گاهی تا حدود 6-7 صبح فعال شدن اول ماه طول میکشه و من سر همین مساله اولین ماه اشتراکم تو آبانماه سال 89 ( اشتراکم نامحدود 1 مگابیت هست) 3 گیگ دانلود داشتم که به قرار هر گیگ 10 هزار تومن مجبور شدم بدم تا دوباره سرویسم فعال شه . البته اونزمان کسی این مساله رو اینجا ننوشته بود و گرنه سرمن کلاه نمی رفت.
آره این بزرگترین اشکال ایرانسله فکر کنید کسی بخواد از اشتراکش برای اتصال سرور استفاده کنه هرماه یه مدت سرور داون هست.
ظاهرا این بر و بچ ایرانسل بلد نیستن با سیستم مدیریت حساب سایت (huawei) کار کنن که اتوماتیک حسابا رو فعال کنه و سر ماه دستی حساب افراد رو ست میکنن تا دوباره فعال بشه
در ضمن مشکل تاریخ هجری هم دارن اگه دقت کرده باشین هر ماه هم دو سه روز مونده به آخر ماه یه چند ساعتی قطع می کنن تاریخ رو دستی ست میکنن تا مشکل ماههای 31 یا 29 روزه رو حل کنن.
والا به من گفت نیم ساعت و من هم 3-4 هزار تومان سر همین ندونستنم افتاد برام. البته من مشغول بازی انلاین بودم که زیاد مصرف نمیکنه والا شاید هنوز همون 6-7 ساعت باشه و اگر منم دانلود میکردم برام خیلی بیشتر می افتاد. به هر حال باید اون روز اول حواست باشه -_- و مسخسرت یه جورایی .
طبق قوانین شبکه این آمار صحیح است:
128کیلوبیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 16
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 40.500 گیگابایت
256کیلوبیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 32
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 81.000 گیگابایت
512کیلوبیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 64
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 162.000 گیگابایت
1مگابیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 128
مقدار حجم ممکن برای دانلود: 324.000 گیگابایت
2مگابیت:
سرعت دانلود به کیلوبایت: 256
مقدار حجم ممکن برای دانلود : 648.000 گیگابایت
موارد فوق توسط این فرمول بدست آمده است :
"سرعت دانلود" * "60ثانیه" * "60دقیقه" * "24ساعت" * "30روز" / "1024کیلوبایت" = حجم دانلود درماه
من خودم دانشجو نیستم این نامه چطوری هست برادرم بره دنبالش؟؟ و کسی تو دولت سراه نشاط؟ داره؟ انتن دهیش خوبه؟
اکسس پوینت هم میخواد؟
باید به دانشگاه بگه نامه برای ارایه به شرکت ایرانسل واسه سرعت بالا و جهت انجام کار تحقیقاتی !
خود دانشگاه می دونه چی باید بزنه !
من خودم طرف پاسدارانم (برج سفید) سه روزه گرفتم خیلی خوب بوده
دوستان این سوال رو دیروز پرسیدم یکی از دوستان هم لطف کردن جواب دادن ولی یه چیزایی رو هنوز نفهمیدم !
طبق این تصویری که گذاشتم یعنی من حدود 38 مگ استفاده کردم ،درسته؟
در حالی که من خیلی بیشتر استفاده کردم ! می خواستم ببینم تو حساب ایرانسل همین که اینجا می نویسه مهمه یا مقدار واقعی مصرف رو اونا می دونن و آخرش پدرمو در میارن؟!؟؟![]()
شانس منو ببین میگه دانشگاهش تعطیله تا مهر:((
دوستان کسی نیست بتونه برام ردیف کنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)