جالبه رتبه مورينيو با 5250 از من با تراز 5350 بيشتر شده!!![]()
جالبه رتبه مورينيو با 5250 از من با تراز 5350 بيشتر شده!!![]()
دلیلش اینه که شما دیرتر از مورینیو کارنامتونو گرفتین. آخه بعضی شهرستانا کارنامشون دیرتر میاد روی سایت واسه همین معمولا وقتی میاد رو سایت تراز و رتبه بقیه داوطلبا هم تغییر میکنه . عوضش اگه همزمان با مورینیو کارنامه میذاشتین ترازتون شاید 20 تا کمتر از اینی بود که الان گذاشتین![]()
سلام
بچه ها کسی آزمون های سنجش شرکت میکنه ؟ اگه آره ، قیمتاش چجوریه ، و امتحاناش در چه ساعتی برگزار میشه.
البته من که علوی میرم هر ماه امتحان دوره ای و هر هفته امتحان هفتگی داریم ، ولی سنجش هم میخواستم بدونم چجوریه
سنجش تقریبا هر ماه یک آزمون می گیره ...سلام
بچه ها کسی آزمون های سنجش شرکت میکنه ؟ اگه آره ، قیمتاش چجوریه ، و امتحاناش در چه ساعتی برگزار میشه.
البته من که علوی میرم هر ماه امتحان دوره ای و هر هفته امتحان هفتگی داریم ، ولی سنجش هم میخواستم بدونم چجوریه
هزینه ی هر آزمونش 5 هزار تومنه ، برای ثبت نام باید از دفاتر پستی کارتش رو بگیری و اینترنتی ثبت نام کنی ...
می تونی فقط یک آزمون یا چند آزمون خاص یا همه آزمونها رو با هم ثبت نام کنی ، برای هر آزمون باید یک کارت گرفته باشی ...
توی این صفحه تاریخ آزمونها و ... نوشته شده :
توی این صفحه هم محدوده بندی آزمونها هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یک سوال داشتم !
اونیی که ساعات مطالعشون زیاده ! چجوری میخونید اینقدر ؟ من دیروز ساعت 2 ظهر شروع کردم با کلی زور زدن شد 7 و نیم ساعت حدودا .
تازه شب ساعت 2 و نیم هم خوابیدم :(
خوب صبح اگه 8 پاشی راحت 12 ساعتت کامل میشه تا 11 شب!
البته اگه پشت کنکوری هستی !
سلام . توی کارنامه ی قلم چی یجایی بود که میانگین ترازو میزد نمودار هم داشت بعد میگفت که اگر پاسخ اشتباه نداشتید ترازتون چقدر میشد
کسی میدونه چجوری باید این کارنامرو گرفت؟
کارنامهی پرینت شده را از پشتیبان خودتون باید بگیرید.
اقا شنیدم نمره یک به یک درس های سال سوم 15% در کنکور امسال تاثیر داده میشه و دیگه کل معدل 15% تاثیر نداره تو کنکور.....درسته؟؟؟؟
اونوقت من با چه رویی تو برگه ثبت ام این نمره ها رو وارد کنم؟؟؟؟؟
دین 14
زبان.ف 11
ادب 17
عرب 14
زبان 18
فیزی 16
شیم 18
جب ر 14
هند 12.50
حساب 14
........
کتب:14.80
................
با این نمره ها امیدی هست که دانشگاه تهران قبول شد؟(البته با سهمیه شاهد)؟؟؟؟؟
منطقه3
...................................
نمیخوام تایپیک رو از بحث اصلیش خارج کنم اما....
راجع به امضای new life....باید بگم...
اون بسیجش رو موافقم ...اما اون الباقیش رو نه....دلیلش هم لینک زیر....ده سال ازگار توی مدرسه ها
جون میکنی تا میشی جزء دیپلمه ها
تا که به هفت خان کنکور میرسی
میزنند تو سرت محکم سهمیه ها
بسیجی که نیستی فامیل شهید که نیستی نه
اصلا تونیستی جزو ادمها
کمی منصف باشید...لطفا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masud-000000; 29-11-2009 at 20:36.
بنده دوم دبیرستان بوده و هر روز تا ساعت 3 بعد از ظهر در مدرسه میباشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)