تبلیغات توی فرم ممنوعه![]()
--
--
تبلیغات توی فرم ممنوعه![]()
eh؟مشتری میپرونی ؟ دارم برات وایسا... اصلا هم شبیه کریس نیستی بیشتر شبیه رونالدینیو هستی
اینجوریه؟
پس تو هم DJ LiveEvil نیست همون DJ Pashmak هستی
به دلایل امنیتی از گذاشتن عکس معذوریمبابا خوشگلعکس خودتو بزار جا آواتور ما هم مفیوض بشیم
![]()
زیرآب میزنی؟بابا اینا کلاهبردارن. از این آموزشگاههای تقلبی ... شما تشریف بیارید آموزشگاه ما شهریه هم تخفیف میدیم از بیت رهبری نامه بیارید...
اصلاً شونصد درصد تخفیف میدم
آتیش زدم به سوتیهام بدو بدو
یه جوری گفتی آبجی جونم من دلم آب شد![]()
![]()
شانس که نداریم
یه وقت دیدی یکی از مدیران فقط قسمت اول را خوند و یک اخطار دیگه هم به سمت ما پرتاب کرد ؛ البته خیلی نگران نباش من جا خالی میدم
اگه دوست داری برات اون مثلث پایین اواترت رو فعال کنم
یه سوتی توی کلاس زبان نقل از یکی از بچه ها
معلم داشت املا می گفت بعد کلمه signرو گفت بنویسید یکی هم این وسط پرید کفت اقا مثل سینه نوشته میشه از همه جالب تر اونجایی بود که دستشو اوورد جلو و مثل این که توی دستشهگفت مثل سینه نوشته میشه؟؟/
معلمه هم هیچی نگفت![]()
لو رفتیم پس!
-----------
امروز صبح دوستم زنگ زده بود خواستم بپیچونم جواب ندادم ! بعد دوباره الآن زنگ زد ، گفتم صبح خواب بودم ! بعد که یکم حرف زدیم بحث گرم شد ، گفتم آره صبح با فلانی رفته بودم فلان جا! گفت مگه خواب نبودی؟!!!
خلاصه گند زدیم اساسی!![]()
زیاد هم خوب نیست اعتماد به نفس بالا چون باعث میشه حرف هیچ کسو غیر از خودت قبول نداشته بالشی و نتیجش میشه این سوتی
خواهش میکنم
ولی ما هر کاری هم که بکنیم به پای استاد سوتی متالیکای عزیز نمیرسیم
مر30 داداشی
اره واقعا اگه من جای پسره بودم حسابی دستش مینداختم
البته خب هر پسری در برابر زیبایی هایه یک خانوم کم میاره
شما که دیگه از من بدتر کردی
تاپ نوعی پوشش است که وقتی دکلته باشد از ناحیه ی گردن تا نیمی ار بدن نیمه عریان خواهد بود![]()
بحث ها داره +18 می شه که برو بچ![]()
مجتبی جان شما دیگه چرا این بحث که الان +12 هم کمتر بود. بعد از مدتها آکوا رو ملاقات کردیم![]()
می بینم که اینجا دویاره موتور سوتیست هاش فعال شده![]()
کلی خندیدم![]()
سوتی: مادرم گفت برو زیر قابلمه را خاموش کن من گفتم زیر این قابلمه که خاموشه
توضیح: خوب اون یکی قابلمه را گفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)