تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 626 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز این مامورتی که ازم خواستی برات رد کنم ماموریت آخر بازی هست....شما باید پگیرینو رو بکشین و با کشتنش بازی تموم میشه...فکر نمیکنم جالب باشه که بدین من براتون ردش کنم خودتون باید ردش کنید..من تا یه جایی رفتم بازی مشکلی نداشتو به خوبی اجرا شد.....

نکته بعدی اینکه: شما با پولاتون چه کار میکنید؟؟؟بازی رو تموم کردین ولی اخر کار فقط 50 دلار پول داشتین؟؟؟
    در ضمن تو این ماموریت آخر بهتره یه کم میزان اسلحه هاتون رو بیشتر کنید که به کمبود بر نخورین....

(پست هایی که میدم بعد از 10 -20 ساعت ظاهر میشه ,به دلیل عضو جدید بودنم,هنوز پست قبلیم درج نشده )

میگم که بیش از 100 بار موندم تو این مرحله ,و بیشتر مجبور شدم پولا رو خرج خرید اسلحه و درگیری با پلیس بکنم,

مثلا اینکه با چند تا ستاره میتونم از دست پلیس در برم (تا حالا 5 تا ) و یا تست اسلحه های دوربین دار بر روی مردم

و زدن هلی کوپتر پلیس با RPG ....و یا تست هفت تیر ها برای بالا بردن دقت در هدف گیری بر روی سر افراد

تو این سیو که گذاشتم هم دو تا از بهترین اسلحه ها رو دارم یکی کامله و یکی نصفه ,راحت میشه تا چسبیدن به هلی کوپتر رسید.(مخصوصا برای شما که حرفه ای هستین و 3 بار تمام کردید) با این حال یه سیو دیگه از این مرلحه دارم که 4000 دلار داره اگه نیازه میزارم!!!؟

2. این کاربر از unavailable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان save های این بازی تو چه آدرسی ذخیره می شه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مشکل اینه که وقتی با موتور میپرم به هلی کوپتر ,هر چی space میزنم هیچ اتفاقی نمیفته... و نمیره تو هلی کوپتر

بعدم میفتم توی اب و روز از نو ...

این بعد از مرحله ای هست که kate کشته میشه و رومان و جیکوب قرار میزارن تا ادم های پگورینو رو تعقیب کنیم تا برسیم به خودش

بعدم یه سری ادم رو میکشیم و بعد پگورینو با قایق فرار میکنه و نیکو هم تو ساحل با موتور تعقیبش میکنه تا اینکه جیکوب و رومان

با هلی کوپتر میرسن و نیکو هم از با موتور از روی تخته میپره و به هلی کوپتر میچسبه .....حالا باید تند تند space رو بزنیم تا وارد

هلی کوپتر شیم "مشکل من دقیقا همینجاست که هر چقدر تند تند space میزنم نمیتونم از هلی کوپتر بالا برم و بعد از 20 ثانیه هم میفتم تو اب "چه لحظه حالگیری"

من پچ 3 رو هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد....تو سایت های خارجی هم سرچ کردم ,خیلی ها که پچ های 1 و 2 را نصب کرده بودند مشکل منو داشتند...

من تصور میکنم باید از اول بازی را با 3 پچ شروع کنم تا مشکل حل بشه...

حالا از شما تقاضا دارم با سیو های من از این مرحله ضمن اینکه 3 پچ را نصب کردید رد بشید "اگر شما هم گیر کردید معلوم میشه

مشکل از پچ ها بوده (که بر روی سیو ها اثر کرده) و الا مشکل از خود dvd های گیم باید باشه...

(ok من صبر میکنم و نتیجه رو در همین تاپیک پیگیری میکنم)
    راستش من فردا دارم میرم مسافرت اگه زنده موندم تا هفته دیگه برات ردش میکنم....
    یایکی از دوستان زحمتشو براتون بکشه......

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

سلام دوستان save های این بازی تو چه آدرسی ذخیره می شه؟
    اگه پچ ها رو نصب کرده باشین
    C:\Users\mehdi\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames

من تصور میکنم باید از اول بازی را با 3 پچ شروع کنم تا مشکل حل بشه...

حالا از شما تقاضا دارم با سیو های من از این مرحله ضمن اینکه 3 پچ را نصب کردید رد بشید "اگر شما هم گیر کردید معلوم میشه

مشکل از پچ ها بوده (که بر روی سیو ها اثر کرده) و الا مشکل از خود dvd های گیم باید باشه...
    فکر نکم مشکل از این باشه..من یادمه همون بار اول از اواسط بازی بود که پچ ها رو دانلود و نصب کردم(حداقل پچ 3 رو اوساط بازی بودم ولی پچ 1 و 2 رو از اول نصب داشتم)
    هیچ مشکلی نداشتم....
    اون لحظه اش هم یه کم واقعا سخته پریدن توی هلیکوپتر باید درست space بزنی....من خودمم چندباری تلاش کردم تا موفق شدم سوار بشم.....
    تازه بعد ازا ون میمونه کنترل هلیکوپتری که آتش گرفته

5. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من پچ 1.03 رو نصب کردم ولی الان موقع اجرا همچین اروری میده:

کسی میدونه مشکل از کجاست؟ کرک من رازر هستش ممکنه با این پچ نخونه؟ کرک جدیدتر میخواد؟
    میترسم بازی رو پاک و نصب کنم و دوباره با نصب پچ سوم همین ارور رو بده.

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پچ 1.03 رو نصب کردم ولی الان موقع اجرا همچین اروری میده:

کسی میدونه مشکل از کجاست؟ کرک من رازر هستش ممکنه با این پچ نخونه؟ کرک جدیدتر میخواد؟
    میترسم بازی رو پاک و نصب کنم و دوباره با نصب پچ سوم همین ارور رو بده.
    منم چند روز پيش همين مشكلو داشتم

اول بايد كرك پچ 1.03 رو داشته باشيد

دانلود كرك
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از نصب كرك برنامه x live از كار مي افته و بازي تو My Document سيو ميشه

8. این کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خب خدا رو شکر من با کمک و راهنمایی دوستان پچ سوم رو هم نصب کردم گرچه تغییر زیادی در FPS ایجاد نشد!
    البته من یک راست پچ سوم رو نصب کردم...فکر نکنم نیازی باشه اول پچ یک و دو رو نصب کنیم چون پچ سوم اونها رو هم داره .درست میگم؟
    البته از وقتی این پچ رو نصب کردم بعضی جاها یهو دوربین بازی شروع میکنه به تلو تلو خوردن و بالا و پایین شدن به طور شدید و غیر نرمال...کسی دیگه هم این مشکل رو تجربه کرده؟

من الان حدود 35 فریم میگیرم ولی با این سیستم فکر کنم باید بتونم تا 40-45 رو بگیرم.
    الان آخرین مد برای افزایش FPS چی هست؟

کد:
    چه طور بفهمم بهترین تنظیمات برا بیشترین FPS چی هست؟ الان تنظیمات بره بالا فریم پایین میره یا بالا؟

ادیت: مهدی جان این کرکی که شما برا پچ سوم گذاشتی رازر هست؟ این مشکل دوربینش جدی هست
    بعد از یه مدت ماشین داغ میکنه و خودبه خود میره جلو و دوربین تکون میخوره
    Last edited by farhad_persona; 01-02-2010 at 21:57.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب خدا رو شکر من با کمک و راهنمایی دوستان پچ سوم رو هم نصب کردم گرچه تغییر زیادی در FPS ایجاد نشد!
    البته من یک راست پچ سوم رو نصب کردم...فکر نکنم نیازی باشه اول پچ یک و دو رو نصب کنیم چون پچ سوم اونها رو هم داره .درست میگم؟
    البته از وقتی این پچ رو نصب کردم بعضی جاها یهو دوربین بازی شروع میکنه به تلو تلو خوردن و بالا و پایین شدن به طور شدید و غیر نرمال...کسی دیگه هم این مشکل رو تجربه کرده؟

من الان حدود 35 فریم میگیرم ولی با این سیستم فکر کنم باید بتونم تا 40-45 رو بگیرم.
    الان آخرین مد برای افزایش FPS چی هست؟

کد:
    چه طور بفهمم بهترین تنظیمات برا بیشترین FPS چی هست؟ الان تنظیمات بره بالا فریم پایین میره یا بالا؟
    1- اون مشکل مربوط به کرک هست که کرک رازور مشکل رو حل میکنه خودم هم از این کرک استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومد برات آپ کردم
    کد:
    2-من هم گرافیکم 285 هست و در رزولوشن 1440X900 با بالاترین جزئیات 37~40 فریم میگیرم نمیدونم چرا

11. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

1- اون مشکل مربوط به کرک هست که کرک رازور مشکل رو حل میکنه خودم هم از این کرک استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومد برات آپ کردم
    کد:
    2-من هم گرافیکم 285 هست و در رزولوشن 1440X900 با بالاترین جزئیات 37~40 فریم میگیرم نمیدونم چرا
    راستش من هم همین کرک رو استفاده میکنم ولی دوربین متاسفانه دچار پرش میشه
    دوستمون مهدی گذاشتن.

شما یه بنچمارک بگذار بیزحمت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به آقایان و اساتید حاضر در فروم.

من GTA IV چهار DVD را گرفتم.

بازی را تحت Windows XP SP3 نصب کردم.

Patchهای 1.0.2.0 و 1.0.3.0 و 1.0.4.0 را نصب کردم.

کرک Razor برای Patch 1.0.4.0 را ریختم.

آخرین ورژن DirectX مربوط به Aug 2009 را ریختم.

آخرین درایور nVidia یعنی 196.21 را نصب کردم.

بازی بدون هیچ مشکلی اجرا می شود تا اینکه به یک موضوع پی‌بردم.

اینکه تنظیمات Antialiasing و شاید هم Anisotropic که از طریق کنترل پنل nVidia اعمال می‌شوند روی GTA IV هیچ تأثیری ندارد.

کارت گرافیک من Asus Geforce 9600 Gt 1GB GDDR3 است.

CPU من intel Core Due quad 6600 2400 MHZ

RAM سیستم من 4 گیگابایت DDR2 800 MHZ

مادربرد سیستم من Asus P5K

تمام درایورها تا آخرین ورژن‌شان Update

سؤال من این است که آیا Antialiasing و شاید هم Anisotropic در GTA IV قابل اعمال است یا خیر؟

آیا هیچ یک از اساتید فروم توانسته Antialiasing را برای GTA IV تحت XP SP3 و نه Vista و یا Windows 7 به کار ببرد و تأثیرش را مشاهده کند.

پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان سپاسگزارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا این مشکل تکون خوردن شدید دوربین و خود به خود گاز دادن ماشین خیلی عذاب آوره
    کس دیگه هم این مشکل رو داشته؟
    چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •