حسین 5 روز تا معرفی !
در راستایی نظم دادن به تاپیک از این به بعد در یک حرکت انتحاری اخباری که در تاپیک میگزارید در پست اول خلاصه وار آورده میشود.
با تشکر
مدیریت محترم تاپیک
یه نمونه درست کردم الان.
حسین 5 روز تا معرفی !
در راستایی نظم دادن به تاپیک از این به بعد در یک حرکت انتحاری اخباری که در تاپیک میگزارید در پست اول خلاصه وار آورده میشود.
با تشکر
مدیریت محترم تاپیک
یه نمونه درست کردم الان.
Last edited by ^^ HAMID ^^; 03-11-2010 at 13:04.
احسنت به مدیریت تاپیک
5 رووز از کجا آوردی تو؟؟
رووز از کجا آوردی تو ؟؟
منبع : برت نوردبرگ >>>> اینم خود منحوسش![]()
ما همیشه اول های نوامبر معرفی داشتیم . اینبار هم فکر می کنم تو هفته آینده معرفی داریم با این تفاوت که گوشیهایی که معرفی می شن به سرعت به بازار میان .
متاسفانه وقتي به رئيس شركت معظم سوني اريكسون اين طور توهينايي ميشه ما هيچ وقت شاهد پيشرفت اين شركت نخواهيم بود![]()
علارغم اعلام سونی اریکسون مبنی بر کمبود سخت افزاری ایکس 10 و ساپورت نکردن مولتی تاچ ! امروز با دست توانمند دولوپرها مولتی تاچ ایکس 10 فعال شد ! :
البته فعلا در مرحله تست است و به زودی عرضه می شود .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تف به ذات اقدس سونی اریکسون با این استراتژی مسخرش.بی خود نیست از 5 تای اول رفت بیرون.
بله واقعا .. البته قضیه بودار هست معلوم نیست چی پشت برده بوده شاید اس ای نمیتونسته از مولتی استفاده کنه به هر حال خبر خوبی هست برای ایکسپریا داران ...
شاید بقیه خانواده ایکس ها هم بشه یه کاریش کرد !؟
هيپ هيپ ...هورااااااا
خبر خوب....زياد خوشحال نشيدبد نيست خوبه
اين خبر من رو اميد وارتر كرد به معرفي ايكس 12 (يا شايد 16)
حالا خود خبر
در تاريخ 11 نوامبر ورژن بعدي آندروئيد يعني 2.3 معرفي ميشه (جينجربرد هم اسم ديگشه)
پس چيزي كه انتظار ميره معرفي گوشي سوني اريكسون يك يا دو روز بعد از معرفي جينجربرد هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فيلمي از تعدادي از برو بچه هاي زحمت كش گوگل كه زحمت تهيه كردن اين سيستم عامل رو ميكشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سگه خيليييي سگه
فيلمي از تعدادي از برو بچه هاي زحمت كش گوگل كه زحمت تهيه كردن اين سيستم عامل رو ميكشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سگه خيليييي سگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)