تو ایتونز قسمت دیواستون برید توی app ها اونجا میبینید
wifi شر هم از توی برنامه pdf برید توی شر اونجا فعال کنید بعد ip که داد توی بروزر سیستم بزنید بعدشم اپلود کنید
تو ایتونز قسمت دیواستون برید توی app ها اونجا میبینید
wifi شر هم از توی برنامه pdf برید توی شر اونجا فعال کنید بعد ip که داد توی بروزر سیستم بزنید بعدشم اپلود کنید
آیپاد من پنجشنبه میرسه دستم . یه سوال :
اگه روش 4.2 بود میتونم با همون برنامه limera1n جیلبریک کنم ؟ مشکلی نداره ؟
نه! 4.2 با Redsn0w جیلبریک می شه. (tethered)
سلام . نرم افزاری برای استفاده از بلوتوث که روی 4.2.1 کار کنه برای ipod 4 نیومده
سلام Ipod touch 4g چرا ریستور نمیشه ؟
وقتی میخوایم restore کنیم هیچ اروری نمیده تو ریستور گیر میکنه واسه ورژن 4.2.1
خیلی جالبه هر کاری کردم نشد ..از جمله استفاده از ireb .. حتی هاست هم عوض کردم .. حتی با *** آیپی امریکا ..
عمراً نشد .. رو ریستور گیر میکنه ..
فریمور Ipod 4g حدود 608 مگابایت هست ..
کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل من حل شه؟
در ضمن در حالت DFU هم ریستور کردم بازم نشد
دوستان ایا با ایپاد تاچ 4 میشه به اینترنت متصل شد؟ سیم کارت هم میخوره که از طریق اینترنت ایرانسل یا همراه اول به اینترنت متصل شد.
نه سیم نمیخوره سیم میخورد که با آیفون فرقی نمیکرد !دوستان ایا با ایپاد تاچ 4 میشه به اینترنت متصل شد؟ سیم کارت هم میخوره که از طریق اینترنت ایرانسل یا همراه اول به اینترنت متصل شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال : این آیپاد نسخه تقلبی و چینی و ... هم داره ؟
تقلبی ها و چینی ها و ...، خیلی خیلی تابلو هستن، چیزی نیست که اشتباه گرفته بشه!![]()
سلام به همگی...
چجوری ریستور کنیم ؟
الان 4.2.1 آن تتردم ولی فکر میکنم یکمی سرعت پایینه !! خیــــــــــــلی طول میده تا ستینگز رو باز کنه !
به نظر شما برگردم 4.1 ؟
ممنون
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
یه سوال دیگه
با آی-فان باکس چجوری میشه کار کرد ؟ کلاً از آیتونز بهتره؟
( اگر میشه لینک دانلودش هم بزارید )
یعنی حتی بسته بندی شون هم فرق داره ؟تقلبی ها و چینی ها و ...، خیلی خیلی تابلو هستن، چیزی نیست که اشتباه گرفته بشه!
اگه گارانتی معتبر داشت یعنی اصل دیگه ؟!؟
کسی میتونید آدرس و اسم چند تا فروشگاه معتبر و مطمئن (تهران) رو واسه من PM کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)