تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 432 از 923 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    جعبه لایتنر روشی هست که ابداع برادر سباستیان لایتنر از بلاد خارجه (فکر کنم اتریش)هست که
    شامل یک جعبه ساده است(البته بعضی از برادران به اسامی مختلفی همچون G5 و..)به اسم خودشون ازش بهره برداری می کنند. کانون فرهنگی آموزش و بسیاری از مراکز معتبر پیشنهاد میکنند از این روش استفاده بشه.حتی میشه خودت هم بسازیش مایل بودی نحوه ساخت واستفادشو برات میزارم.
    جهت آموزش زبان با همراه و لیستینینگ فقط وفقط نصرت رو پیشنهاد میکنم(منتها کپی رایتی هاشو نخری!!برادر نصرت راضی نیست یادگیریت بی برکت میشه.
    خیلی ممنون میشم نحوه ساختشو بذارین...

اگه بشه podcast هایی که بعضی سایتها ارائه میدن رو بریزیم رو موبایل و استفاده کنیم هم بد نیست یا یک سری داستانهای بلند یا کوتاه بصورت صوتی (بشرطی که همزمان بشه از text مربوط استفاده کرد)....
    دوستان در اینمورد اگه مجموعه یا سایت خاصی رو میشناید لطفا معرفی کنید!

تشکر.
    Last edited by Rastin.; 30-11-2010 at 14:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.
    چرا در جملاتی مثل : Tom looked out the window. و There was a lot of snow in the front yard. بعد ازfront, out
    ، Of نیامده است؟ (با توجه به اینکه در دیکشنری هیچکدام از این دو نقش حرف اضافه نداشتند)

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام.
    چرا در جملاتی مثل : Tom looked out the window. و There was a lot of snow in the front yard. بعد ازfront, out
    ، Of نیامده است؟ (با توجه به اینکه در دیکشنری هیچکدام از این دو نقش حرف اضافه نداشتند)
    سلام
    Tom looked out the window
    در مورد این جمله فکر میکنم Look out رو باید Phrasal Verb در نظر بگیرید که به معنای هشیار، مراقب و گوش به زنگ بودن معنی میشه مثلا اینطوری: تام مراقب پنجره بود (احتمالا منتظر اتفاق و حادثه ای بوده)
    There was a lot of snow in the front yard
    در این جمله هم front نقش صفت (adjective) داره معادل Leading (=Main, in first place)1 هستش به معنی حیاط یا محوطه جلویی و اصلی.

4. 2 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

خیلی ممنون میشم نحوه ساختشو بذارین...

اگه بشه podcast هایی که بعضی سایتها ارائه میدن رو بریزیم رو موبایل و استفاده کنیم هم بد نیست یا یک سری داستانهای بلند یا کوتاه بصورت صوتی (بشرطی که همزمان بشه از text مربوط استفاده کرد)....
    دوستان در اینمورد اگه مجموعه یا سایت خاصی رو میشناید لطفا معرفی کنید!

تشکر.
    جعبه لایتنر یک قوطی درب بازه که از پنج قسمت تشکیل میشه(شکل زیر):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عرض قسمتهای مختلف بسته به میزان استفاده ومطالعتون داره ولی معمولیش به ترتیب 1؛2؛4؛8و15سانتی متر هست.جعبه رو میتونید با مقوا؛قوطیها و کارتونهای خالی و... درست کنید.با این روش میتونید لغات انگلیسی و هر زبان دیگه ؛فرمول و هر مطلب فراری که میخواید به ذهنتون بسپارید رو فرابگیرید.
    دراینجا بحثمون یادگیری لغات انگلیسی هستش.ابتدا روز اول هر لغت رو پشت فیش کاغذی مینویسیم و اون ور فیش معنی لغت رو می نویسیم.حفظ میکنیم و میزاریم داخل باکس 1و همینطور هر چندتا فیش که بتونیم حفظ کنیم.
    روز دوم ابتدا لغات روز قبل رو انگلیسیشون رو می خونیم و بعدش سعی میکنیم معنی لغت رو بیاد بیاریم هر کدوم که تونستیم میزاریم باکس 2 و هرکدون نه همون باکس 1 میذاریمش .
    روز سوم دوباره صفحه اول رو مرور میکنیم چون صفحه دوم هنوز تکمیل نشده و هر کدوم که معانیشو فهمیدیم میذاریمش باکس 2 منتها باکس 2 رو دو قسمت می کنیم و بین فیش ها رو به وسیله یک برگ بلند تر جدا می کنیم.
    روزهای بع هم به همین منوال . نکته مهم اینکه بعد از اینکه نتونیم معنی لغتی را بخاطر بیاریم هر باکسی که باشه برش می گردونیم باکس 1
    Last edited by hasanpsk; 30-11-2010 at 20:48.

6. 2 کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    من یه سوال داشتم که ممنونتون میشم لطف نمایید جواب دهید
    من به تازگی از مخابرات مشترک ای دی اس ال شدم...البته خودم نصب و تنظیمات اونو انجام دادم..الان برای کانکت شدن به اینترنت یه شورت کات مانند دایال آپ ساختم به نام Broadband Connection ..حالا مشکلی سوآلی که دارم اینه که من هروقت میخوام کانکت بشم بایستی مثل دایال آپ روی این شورت کات کلیک کنم و گزینه کانکتو انتخاب کنم...اما در منزل یکی از دوستان
    به محض وصل کردن کابل adsl بصورت اتوماتیک کانکت شده و دیگه نیازی به اتصال بصورت دستی نداره....امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم...پیشاپیشم ممنون از حوصله سرکار ..امیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام ميشه به من بگيد آيا براي طراحي فروم استاندارد خاصي وجود داره مثلا چند سطح ميشه ايجاد كرد؟آيا محدوديتي داره؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    من به تازگی از مخابرات مشترک ای دی اس ال شدم...البته خودم نصب و تنظیمات اونو انجام دادم..الان برای کانکت شدن به اینترنت یه شورت کات مانند دایال آپ ساختم به نام Broadband Connection ..حالا مشکلی سوآلی که دارم اینه که من هروقت میخوام کانکت بشم بایستی مثل دایال آپ روی این شورت کات کلیک کنم و گزینه کانکتو انتخاب کنم...اما در منزل یکی از دوستان
    به محض وصل کردن کابل adsl بصورت اتوماتیک کانکت شده و دیگه نیازی به اتصال بصورت دستی نداره....امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم...پیشاپیشم ممنون از حوصله سرکار ..امیر
    سوالتون چه ربطی به این تاپیک داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید
    باید username و password خودتو رو مودم ست کنی که تا برق مودم وصل شد خودش کانکت میشه حتی قبل اینکه ویندوزت بالا بیاد . حالا شاید بگی چه طوری ست کنم !!! واسه توضحات بیشتر برو تو تاپیک اینترنت .

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا . ۳ تا سوال داشتم .

اول اینکه Gonna و wanna چه معنی دارن و چه مواقعی بکار میرن کلا ؟!

و دوم در مورد تلفظ I هست . چه موقع بصورت "آی" تلفظ میشه و چه موقع "ای" ؟. مثلا Simon (سایمون) و City (سیتی) .

و سوم اینکه Trip معناش فقط سفر هست ؟! مثلا جمله ی Win a Trip To ... چه معنی داره ؟ یا مثلا در سایت People Choice Award در بخشی که میتونیم رای بدیم بعنوان مهمان زده که Remember, as a guest you won't have the chance to win a trip to People's Choice Awards 2011 . معنای این چی هست ؟ یعنی رایمون محسوب نمیشه یا همون معنای سفر و ... رو داره .

ممنون .

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام رفقا . ۳ تا سوال داشتم .

اول اینکه Gonna و wanna چه معنی دارن و چه مواقعی بکار میرن کلا ؟!

و دوم در مورد تلفظ I هست . چه موقع بصورت "آی" تلفظ میشه و چه موقع "ای" ؟. مثلا Simon (سایمون) و City (سیتی) .

و سوم اینکه Trip معناش فقط سفر هست ؟! مثلا جمله ی Win a Trip To ... چه معنی داره ؟ یا مثلا در سایت People Choice Award در بخشی که میتونیم رای بدیم بعنوان مهمان زده که Remember, as a guest you won't have the chance to win a trip to People's Choice Awards 2011 . معنای این چی هست ؟ یعنی رایمون محسوب نمیشه یا همون معنای سفر و ... رو داره .

ممنون .
    wanna = want to
    gonna = going to
    تلفظ I تا اونجا که من میدونم فقط بستگی به کلمه داره. مطمئن نیستم ولی فکر نکنم قانونی داشته باشه
    trip معنی عازم شدن؛ سفر کردن؛ رفتن به تور؛ و اینجور چیزها رو داره. معنی اون جمله هم اینه:
    "یادتون باشه که اگه به عنوان مهمان وارد شده باشین(منظورش وارد سایت هست) شانس برنده شدن سفر به People's Choice Awards 2011 رو از دست میدین."

13. 4 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •