تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 905 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . این چند کلمه که نوشتین , برای عیب یابی اینترنتی کافی نیست . اگه پیش مکانیک هم برید باز هم کلی سوال میپرسه ازتون . بیشتر توضیح بدین . چه مشکلی داره دقیقاً ؟ از کی اینجوری شده ؟ تعمیری چیزی انجام دادین ؟ چه موقع اون مشکل رو داره ؟
    2 3 روزه اینجوری شده. امروز بخاری گرفتم کار کرد. بازی در اورده.... راستی گرمای بخاری خیلی کم شده، مخصوصا اگه ماشین درجا کار کنه مثلا پشت چراغ قرمز که هستم باد کاملا سرده.تعمیر خاصیم انجام ندادم هنوزم تعمیر گاه نبردم. ممکنه از ترموستات باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مطمئن هستم که خودم اب نریختم ،چون امروز صبح متوجه این قضیه شدم
    در ثانی عکسی که گرفتم از زیر ماشین وهمون جایی که نشت میکنه ،منتها نمیدونم این قسمت کجای موتوره ،چون جای قطعات رو نمیشناسم،مگه عکس گویای محل نشتی نیست؟
    سلام
    امروز ماشینو نشون مکانیک دادم ،گفتش واتر پمپ باید عوض بشه،رفتم واتر پمپ بخرم هر کی یه مارکی را تعریف میکنه ،یکی میگه طوس مشهد ،یکی میگه سکو بخر و ... شما میگین چه مارکی بخرم؟

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من ماکسیما دارم . مشکلم اینه وقتی استارت میزنم از توی موتور طرف تسمه تایم صدا میاد . یه صدای بلند سوت کشیدن هست که فکر کنم از تسمه تایم باشه . حدودا بیست یا سی ثانیه صدا میاد بعد قطع میشه .به نظرتون مشکل چیه ؟
    مشکل دوم اینه بعد از استارت زدن ماشین یه دسته دود سربی رنگ غلیظ از اگزوز خارج میشه . این فقط وقتی هست گه صبح ها برای بار اول استارت میخوره و ماشین سرد هست . مشکل چیه به نظرتون ؟
    با تشکر از همگی

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من ماکسیما دارم . مشکلم اینه وقتی استارت میزنم از توی موتور طرف تسمه تایم صدا میاد . یه صدای بلند سوت کشیدن هست که فکر کنم از تسمه تایم باشه . حدودا بیست یا سی ثانیه صدا میاد بعد قطع میشه .به نظرتون مشکل چیه ؟
    مشکل دوم اینه بعد از استارت زدن ماشین یه دسته دود سربی رنگ غلیظ از اگزوز خارج میشه . این فقط وقتی هست گه صبح ها برای بار اول استارت میخوره و ماشین سرد هست . مشکل چیه به نظرتون ؟
    با تشکر از همگی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.هر مارکی حال کردی بخر .واتر پمپ یک یدکی کاملا شانسی هست.تازه اگه مکانیک درست ببنده.

6. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با تشکر از همگی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام.در مورد پراید اگه این دو موضوع اتفاق بیفته.اولی مربوط به شل بودن تسمه دینام.دومی مربوط میشه به خرابی لاستیکهای ساق سوپاپ.شاید در حل مشکلتون کمک کنه.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان به خصوص آقا محمد عزیز که راهنماییاشون واقعا عالی و علمیه
    یه سوال داشتم میدونم جاش اینجا نیست اما چون عجله داشتم اینجا پرسیدم چون این تاپیک فعاله
    و اما سوال :
    سمند دوگانه X7 مدل 83 دارم که روغن موتور GTX سری مگنتک 20 هزارتایی ریختم توش.
    الان حدود 11 هزارتا کار کرده،حس میکنم که کم کم وقتشه روغن عوض شه (آخه میگن رو 14 هزارتا عوض کنی بهتره)
    حالا سوالم اینه که CNG روی عمر روغن تاثیر داره؟ (جدای از بحث درجا کار کردن و ...)
    یعینی چون ماشینم دوگانه هست زودتر از وقت معمولش باید عوش کنم؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عزیز روغو چند گرفتی و چه موقعی

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عزیز روغو چند گرفتی و چه موقعی
    تقریبا 4 یا 5 ماه پیش 90 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جدا اصلیشو 4 لیتر همون نوع 70 عوض کردن دو هفته پیش منم این هفته میرم همین مدلو بریزم میگن عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •