N85 اگه داری باید از حالت ---- درش بیازی بعد بری تو Ngage .... تو Rompatcher جفتش رو غیر فعال کن ...
N85 اگه داری باید از حالت ---- درش بیازی بعد بری تو Ngage .... تو Rompatcher جفتش رو غیر فعال کن ...
این کارها را هم کردم اما جواب نداد!
من همون دو نسخه کرک شده رو نصب کردم که اصلا نصب نشد. حالانصب و اجرا کنه تریل بودن پیشکشش.
من دوتا لینک برای بازی پیدا کردم و هردوشو روی رو دو ورژن کلاینت نصب کردم اما نصب نشد البته اون که برای N97 بود نصب میشه ولی موقع اجرا ارور میده میاد بیرون. در مورد بازی های دیگر هم اینجوریه.
اگه شما آدرس دیگری از بازی دارید که فرق داره بگیید تا امتحان کنم.
با تشکر
با درود
بلاخره One تونستم نصب کنم.یه پچی گرفتم که روی كلاينت v1.40_1557 نصب میشه و روی کلاینت تغییراتی ایجاد مکنه.بعد همون نسخه از One که برای N97 بود نصب کردم.
البته قبل از نصب گوشی روی هک بود توسط Rompatcher.بعد از نصب از حالت هک در اوردم Disble و بعد بازی اجرا شد.
حالا یه سوالی داشتم اونم اینه که بازی روی گوشی N85 فول اجرا نمیشه؟ چون برای من حالت مرحله ای نداره.آیا راهی هست.
با تشکر.
خیر راهی نداره دوست عزیز...
رو گوشیهای FP2 اینوجوری اجرا میشه!
شاد باشی![]()
سلام من تازه اومدم میگم چرا بازی ONE رو گوشی من اجرا نمیشه من 5700 دارم وهچنین آسفالت 3 راهنماییم کنید
سلام داداش..
گوشی من N79 و قبلا گوشیمو هک کرده بودم و بازیهای انگیج هم راحت نصب میشد مثل one و Football و asphalt3 هم فول شده بود.. بعدش مجبور شدم گوشیو یه دفعه مستر ریست کنم و کلا همه چی و حتی پوشه انگیج هم نابود شد..
بعدش از یکی از دوستام که کلاینت انگیج رو داشت کلاینت رو گرفتم و نصب شد ولی سر هر بازی یه error میده..
one که تا نزدیک آخراش نصب میشه و بعدش error میده.. MGS که نصب میشه و توی بازی هم میره ولی وقتی میخواد بازی شروع بشه Error میده.. pro golf که توی بازی هم میره ولی وقتی یه ضربه میزنی میاد بیرون و مینویسه Error 1
حالا چیکارش کنم حاجی ؟؟
از پست دوم تاپیکش دانلود کنین ...سلام من تازه اومدم میگم چرا بازی ONE رو گوشی من اجرا نمیشه من 5700 دارم وهچنین آسفالت 3 راهنماییم کنید
سلام گوشیم خودش کلاینتو داشت ولی چون هک نمیشد مستر ریستش کردم بعدخودم روش کلاینوت نصب کردم ولی الان هیچ بازیو اجرانمیکنه!گوشیمم 5730
سلامسلام گوشیم خودش کلاینتو داشت ولی چون هک نمیشد مستر ریستش کردم بعدخودم روش کلاینوت نصب کردم ولی الان هیچ بازیو اجرانمیکنه!گوشیمم 5730
چه اروری میده ؟
هکش کردی ؟
زمان اجرای بازی گوشی نباید تو حالت هک باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)