بهترین راه برای ساین n82 چیه من نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم کمکم کنید
بهترین راه برای ساین n82 چیه من نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم کمکم کنید
ساین کردن یعنی چه و نحوه ی ساین برنامه هابهترین راه برای ساین n82 چیه من نمیتونم هیچ برنامه ای نصب کنم کمکم کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار درستی میکنی اگه میخوای بفروشی .... حالا چند؟؟
IQ گوشی به این خوبی بی کاری میخوای بفروشی؟![]()
سلام می خواستم بدونم که چه جوری می شه از قسمت ایمیل N82 استفاده کرد؟
و اگه فعال شه هزینش چجوریه؟
ممنون
فقط به درد ایمیل های شخصی یا ایمیل های غیر از یاهو میخوره. دلیلش هم اینه که برای شخصی کردن ایمیل های یاهو باس پول بدی.
پیکر بندی ایمیل در گوشی موبایل مانند آب خوردنه. کافیه که نشانی خروجی و نشانی ورودی ( SMPT و POP3 ) و رمز عبورت رو داشته باشی... حله!
هزینش هم بستگی به حجم ایمیلت داره... متاسفانه در این یه مرود راه اندای ایمیل به هیچ وجه صرف نداره!مگر این که از طریق Wi-Fi این کار رو بکنی که مفت برات تموم می شه
دوستان یه چیزی می گم بهم نخندین خواهشا!!!
این چسب هایی که روی صفحه کلید و صفحه نمایش هست که اون بخش رو در برابر خط افتادن محافظت می کنه، برای من داره ور میاد؛ راهی وجود نداره که دوباره بچسبونمشون؟؟؟ آخه تنها محافظ ها این ها هستن...![]()
من الان جیمیلمو با گوشی چک میکنم ، اگر درست تنظیم کنید خیلی هزینش کم میشه ، مثلا برای من یه بار چک کردم 30 میل رو با 37 کیلوبایت ریسیو گرفت ( تنظیم کردم فقط موضوع میل هارو بگیره ) بعدم میل هارو نگاه میکنید هر کدومو خواستی میزنید دوبراه دانلودش میکنه که معمولا حجم هر میل بین 16 تا 40 کیلوبایته .هزینش هم بستگی به حجم ایمیلت داره... متاسفانه در این یه مرود راه اندای ایمیل به هیچ وجه صرف نداره!مگر این که از طریق Wi-Fi این کار رو بکنی که مفت برات تموم می شه
( با همراه اول اصلا نمیصرفه )
-
صفحه کلیدو کاریش نمیشه کرد ، ولی برای صفحه گوشی یه پک محافظ بگیر کارتو راه میندازه ، هر چند اینم بعد یه مدت خسته کنندست به این نتیجه میرسی که کلا بیخیال !این چسب هایی که روی صفحه کلید و صفحه نمایش هست که اون بخش رو در برابر خط افتادن محافظت می کنه، برای من داره ور میاد؛ راهی وجود نداره که دوباره بچسبونمشون؟؟؟ آخه تنها محافظ ها این ها هستن...![]()
می شه تنظیماتتون رو بگین که ما هم استفاده کنیم
نخست بگو توی کدوم سرور اکانت ایمیل داری تا بهت بگیم که چی کار کنی...![]()
تنظیمات چی ؟ pop3؟ یا تنظیمات دانلود میل ؟می شه تنظیماتتون رو بگین که ما هم استفاده کنیم
برای پاپ 3 من اینکارارو کردم :
1- تو گوشی تنظیم کردم فقط عنوان نامه ها بیاد .
2- فقط 15 تا میل رو حداکثر بگیره.
3-اتو آپدیت رو خاموش کردم.
4- توی خود میل هم باید بری ستینگ بعد قسمت پاپ تری اون گزینه ای که زده از الان به بعد هرچی میاد برای پاپ تری بزار رو بزنی ( ببخشید الان در دسترس نیت که عینشو بزارم )
-
داریوش جان یه سوال ( نمیدونم اسمتو درست میگم یا نه ؟ ببخشید )
شما الان با pop3 کار میکنی یا imap ؟
Last edited by e.khafan!; 31-08-2009 at 19:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)