شما كاسپر را غيرفعال كنيد و آنرا از سيني تسكبار و با كليك راست روي آن Exit كنيد و بعد وارد سايت موردنظر شويد.
شما كاسپر را غيرفعال كنيد و آنرا از سيني تسكبار و با كليك راست روي آن Exit كنيد و بعد وارد سايت موردنظر شويد.
خوب دوست عزیز تابل دیگه .... شما در قسمت سیستم تری گزینه کسپر اسکای رو که قرمز رنگ است کلیک راست کرده و resume protectionv زده و بعد از چند احظه پنجره بازمیشود به نام pause protectionv که شما گزینه آخر رو بزن و کسپر به حالت خاکستری در می یاد .... بعد برو به سایتت ..... و کارت که تموم شد دوباره همین عمل رو تکرار کن ... این یه راحشه .... موفق باشی
Last edited by boy_kochak; 04-02-2009 at 13:52.
این دیگه از اون حرفا بود
اگه بخش Malware رو نصب نکنید یعنی کسپرسکی قادر به شناسایی کلیه مخرب ها از جمله ویروس ها ، جاسوس ها ،تروجانها و ... نخواهد بود
دو راه حل دارید ... اول اینکه سایت مزبور رو به لیست سفید کسپرسکی وارد کنید
دوم اینکه کسپرسکی را از حالت خودکار خارج کرده و هنگام ورود به سایت ، اجازه ورود بدهید
شما از کدام نسخه کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
اگر مشکل شما اینه که تا 99% میره ولی دانلود آپدیت ها تموم نمیشه ، خب این مسئله معمولا وقتی حجم اپدیت ها بالاست رخ میده
باید صبر کنید تا خودش کامل بشه
اما اگر صرفا مشکل آپدیت دارید بهتره از فیلطرشکن استفاده کنید
ببخشید اگه بنظر تون تکراریه ولی من نتونستم جواب مناسبم رو پیداکنم!!!
من از کاسپر آنتی ویروس ورژن 8.0.0.506 استفاده میکنم، میخواستم بدونم وقتی یکبار آپدیتش کردم جچوری میتونم آپدیت رو نگهداری کنم تا دفعه بعد گه نصبش گردم بتونم راحت از اون آپدیت استفاده کنم؟
مشکلی که دارم اینه که حالا که کاسپر رو مجدد نصب کردم تا 99 درصد میره و بعد از مدتی طولانی 100 درصد میشه و لی آپدیت نمیشه و اون چراغش هنوز قرمزه!!!
میخواستم مشابه ورژنهای قبل عمل کنم ولی این یکی متفاوته و نمیدونستم باید کدوم فولدر رو کپی کنم و نگه دارم و ...
Last edited by hraa; 05-02-2009 at 21:48.
براي جمع اوري آپيتها مطابق شكلهاي زير عمل كنيد.ابتدا وارد بخش Settings شويد و سپس:
شما هر مسيري را كه تمايل داشتيد ميتونيد به عنوان مسير ذخيره آپديتهاي كاسپز انتخاب كنيد.بعد از انجام تغييرات حتما تمام پنجره ها را Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند.
در مورد آپديت نشدن 100% ميتونيد يا از روشي كه در پست زير توضيح دادم استفاده كنيد:
يا از برنامه اي كه در پست زير معرفي شده استفاده كنيد و سپس كاسپر را براي بار اول بصورت دستي آپديت كنيد.با استفاده از اين برنامه ميتونيد آپديتها را در مسير موردنظر نيز ذخيره كنيد تا در موارد احتمالي آينده از آن استفاده كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این مشکلو دارم با کی های مختلف هم امتحان کردم درست نشد دیگه مغزم کار نمی کنه.
دوستان من یه سوال دارم که هنوز کامل برام روشن نشده .
آنتی ویروس وظیف اش اینه که جلوی ویروس و تروجان و ... غیره رو بگیره و سکییوریتی وظیفه اش جلوگیری از ویروس و تروجان و کرم و ... است .
حالا آیا آنتی ویروسی که داخل سکیوریتی هست ضعیفتر از خود انتی ویروس اصلیه ؟ اگه نه پس چرا همه از سکیوریتی استفاده نمی کنن ؟
مثلا همین سکیوریتی کسپراسکی رو نصب کنن .
در ضمن من سالها از ناد32 استفاده می کردم اما الان 2 باره که سیستمم ویروسی شده . می خوام از کسپر اسکی استفاده کنم اما یه سوال دارم :
چرا کسپر اسکی خیلی فایلها رو ویروس و تروجان تشخیص میده ؟ این جوری باشه که نمیشه کاری انجام داد .
سلام دوستان ...... چند وقته که یه مشکل نصیب سیستم من و یکی از دوستان شده .....
اولین مشکل ویروسی شدن pc به یک نوع ویروسه که بسیار هوشمند و امکان نصب آنتی ویروس رو نمیده .... System Restore هم از کار افتاده .... امکان ورود به safe mode رو هم نمیده ..... با پیشرفت این ویروس یا کرم پورتهای جدیدی که از طریق usb اتصال پیدا میکند رو هم اجازه نمیده و مانع شناختن لوازم جانبی به ویندوز میشه .... من با استفاده از کسپر 7 از طریق شبکه به اسکن کردم درایواشو و تروجان و کرم رو شناسایی کرد .... تروجان هار وتا حدودی پاک کرد اما کرم ها که پاک میشدند دوباره جایکزین میشن به طوریکه فضای کامپیوتر پر شده و همش هشدار میده .... من تونستم کرمها رو تاجایی پاک کنم اما به یه چند تایی میرسید تا شناسایی میشد تغییر مسیر میدادن و از دست آنتی ویروس فرار میکردن و دیگه قادر به شناسایشون نبود ...
با استفاده از برنامه Kill_LSASS_KGH تونستم برو تو safe mode اما هنوز System Restore گزینه غیر فعال کردنش خاموشه ...
چه حرکتی کنم که بتونم فعالش کنم و بتونم آنتی ویروس رو سیستم نصب کنم و این کد مخرب ها رو هم پاک کنم .... ویندوز هم نمی تونم عوض کنم رو کامپیوتر برنامه هایی نصبه که اگه ویندوز عوض شده باید هز ینه زیادی برای نصب اون بدیم .... لطفا کمک کنید .....
سیستم خودم کسپر.0.0.506 8 نصبه کردم ... آپدیت کردم ... اما خیلی ضعف عمل مکنه .... مثلا فایلی که مطئن بودم توش ویروسه رو cd کپی کردم و هنگامی Cd رو اجرا کردم تا داخل فایل هاش نشدم نتونست ویروس رو شناسایی کنه و اسکن هم کردم دیر اسکن کرد ... اما از همین روش با کسپر 7 استفاده کردم به محض ورود Cd ویروس رو شناسایی کرد و اخطار داد .... حالا شما بگید اشگال از کجاست ؟؟؟؟؟
راستی این معنیش چی میشه .....
و این رو میده ......
به نظر شما مشکل کجاست ؟ ......
شما يكبار اقدام به Repair كاسپر كنيد.وارد منوي Srart بشيد.گزينه Kaspersky Antivirus را انتخاب و سپس گزينه Modify,Repair or remove را انتخاب و در پنجره جديدي كه نمايش داده ميشه گزينه Repair را انتخاب كنيد.
هم آنتي ويروس و هم اينترنت سكيوريتي هر دو وظيفه دارند جلوي ويروسها و تروجانها و كلا بدافزارها رو بگيرند.فرق اين دو محصول نيز بارها توضيح داده شده.اينترنت سكيوريتي حاوي همان آنتي ويروس كمپاني مربوطه است بهمراه يكسري امكانات و برنامه هاي امنيتي بيشتر مثل وجود فايروال و آنتي اسپم و موارد ديگر.و به اين صورت نيست كه آنتي ويروسي كه داخل اينترنت سكيوريتي نصب ميباشه ضعيفتر از خود انتي ويروس عمل كنه چرا كه همون آنتي ويروسيه كه افراد بعضا بنا به دلايلي بصورت تكي از آن استفاده ميكنند.
اينكه ميفرماييد چرا همه افراد از اينترنت سكيوريتي استفاده نميكنند نيز دلايل مختلفي داره.افراد داراي سطح دانش و آگاهيهاي مختلفي هستند و هركسي بنا به دانش خود و نيز مسايل شخصي و سليقه اي از محصولات مختلفي استفاده ميكنند.از طرف ديگه تا بحال آماري در اين زمينه منتشر نشده كه تعداد افرادي كه از آنتي ويروس استفاده ميكنند بيشتر از افرادي ميباشه كه اينترنت سكيوريتي استفاده ميكنند.
در مورد سوال آخر بايد عرض كنم كه اصلا به اين صورت نيست كه كاسپر خيلي از فايلها رو به عنوان ويروس ميشناسه.بستگي داره تنظيمات آن به چه صورت ست شده باشه و نيز به محيط كاربر و فعاليتي كه فرد با سيستم خودش نيز انجام ميده نيز بستگي داره.مثلا فرض كنيد من فردي هستم كه دائما به سايتهاي مشكوك و آلوده سر ميزنم.روي هر لينكي كه ميبينم كليك ميكنم خب مطمئنا احتمال آلودگي سيستم من در مقايسه با فردي كه مسايل امنيتي را بخوبي رعايت ميكنه بيشتره و در اين حالت پيغامهاي كاسپر نيز بيشتر ميشه.نكته اي هم بايد توجه داشت اينه كه هميشه پيغامهاي كاسپر دال بر آلودگي سيستم نميباشه.اگر با پيغامهاي كاسپر به درستي مواجه بشيم مطئنا به يك محصول دلچسب تبديل ميشه و ديگه سوهان روح نميشه.اينكه يك محصول امنيتي ساكت و بي سروصدا و بدون دادن هيچ پيغامي براي ما كار كنه دليل بر برتري اون محصول نيست اين امر ممكنه يك نقطه ضعف امنيتي بزرگ هم باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)