پروتون ویرا چطوره؟
قیمت بالاترین مدلش ( لیفت بک با دنده اتوماتیک ) 16950000 تومنه. ( تو سایت زاگرس خودرو اینجوری زده )
پروتون ویرا چطوره؟
قیمت بالاترین مدلش ( لیفت بک با دنده اتوماتیک ) 16950000 تومنه. ( تو سایت زاگرس خودرو اینجوری زده )
با سلام و خسته نباشید یک ماشین تا سقف 18 ملیون میخوام و تعدادمون هم 5 نفره .ایمنی و مصرف کم هم برام شرطه .چی پیشنهاد میدین
سلام بنظرتون اگه یه 206 مدل 81-80 بگیرم اذیت نمیکنه؟ 100تا کارکرده. تازه گواهی نامه گرفتم.
اگه سالم باشه اذیت نمی کنه....سلام بنظرتون اگه یه 206 مدل 81-80 بگیرم اذیت نمیکنه؟ 100تا کارکرده. تازه گواهی نامه گرفتم.![]()
کار سختی نیست برو یه ازمایشی بکن!آقا حسام ممنون
مشکل ماشینی که پیشنهاد دادید اینه که من شهرستانم. قطعه و غیره اذیت میکنه.
راستی به نظرتون تندر e2 فول ارزون میشه؟ چون الان پارس خودرو بعد از دو هفته تعطیلات تابستانی، دعوت نامه ها رو داده و داره میده. لازم به ذکره که E2+LP الان صفر کیلومتر 15.800 سراغ دارم و می تونم بخرم. منتظر باشم یا نه.
یه نکته دیگه: ارتفاع صندلی E2 را وقتی می بری بالا رو دید جلو تاثیر داره؟
کاش می شد قبل از خرید، پشت فرمون بشینم و یه دوری بزنم.
الان اگه بخوای یه هاچ بک تمیز پیدا کنی باید حداقل 5 تومن خرج کنی.الان اگه رنو رو بفروشيم و بخواهيم يه پرايد هاچبك(طبق پيشنهاد دوست قبلي) بخريم(مدلش اصلا مهم نيست فقط تميز باشه) چه قدر بايد روي پول رنو گذاشت؟(خودم هم وسوسه شدم كه اين كارو بكنيم. لطفا دقيق راهنمايي كنيد)
البته هاچبك ارزونتر گير مياد تميزش يا صبا؟
ممنون كه وقت ميزاريد.
موفق باشيد![]()
بر خلاف جنتو پروتون ایمپین و ویرا اصلا ماشینای خوبی نیستن به همین خاطر هم تو بازار موفق نبودن!پروتون ویرا چطوره؟
از من یک نصیحت! دور 206 کارکرده رو خط بکش! مدل 80 - 81 اونم برای کسی که تازه گواهی نامه گرفته اصلا خوب نیست!سلام بنظرتون اگه یه 206 مدل 81-80 بگیرم اذیت نمیکنه؟ 100تا کارکرده. تازه گواهی نامه گرفتم.
میدونم 206 یک ماشین وسوسه کننده ای هستش اما به فکر خرج افتادنش باش که اگه به خرج بیوفته خیلی اذیتت میکنه هیچ، باید پول کزافی هم خرج کنی! که 206 هم به پر خرج بودن معروفه اگه باز قبول نداری برو از مکانیک ها بپرس.
سلام به اساتید خودرو . یک کلام اگه شما 15 میلیون داشتید چه ماشینی میخریدید؟؟![]()
خواهشا دقیق جواب بدید![]()
با سلام
ببینید دوست عزیز سلیقه هر کس فرق میکنه و اگه هر کس بیاد سلیقه خودشو اینجا بگه دیگه کلا اینجا به هم میریزه!
شما باید انتظارات خودتون رو بگید تا ام نسبت به انتظارات شما ماشین مورد نظرتون رو معرفی کنیم
قوانین بخش مشاوره:
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
عذر میخام
اینکه قرار شد از اول مهر بنزین آزاد بشه و کارتها برداشته بشه تصویب شد ؟
ینی بنزین بالای لیتری 400 میشه ؟
به نظرتون 206 اس وی8 رو بفروشم سمند ef7 بگیرم ؟؟
v8 هم امکانات خوبی داره و هم کیفیت خوب - قدرت و شتاب خوب و اینکه کم مصرف هم است.نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم بخوای بفروشی حداقل 1 میلیون ضرر میکنی!
اگه با تنگی فضاش مشکل داری تو خرید سمند EF7 شک نکن اما در غیر این صورت SD V8 رو نگه دار.
هاچبك كه از صندوق دار گرونتره.تازه دوگانه هم نميشه ولي اگر يك مدل پايين تميز گير بياري ميشه با 5.500 خريد.شايد تا 5 هم گير بياد ولي خيلي بايد بگردي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)