من 5 سال شبانه داشتم و تمام این 5 سال مودم خودش شبا دانلود میکرد از این لحاظ خیالی نیستفکر نکنم بشه مودم رو تنظیم کرد شبا دانلود کنه.البته شایدم یک جوی بشه.![]()
من 5 سال شبانه داشتم و تمام این 5 سال مودم خودش شبا دانلود میکرد از این لحاظ خیالی نیستفکر نکنم بشه مودم رو تنظیم کرد شبا دانلود کنه.البته شایدم یک جوی بشه.![]()
مودمتون چیه؟ بعنی بدون کامپیوتر دان میکنه؟![]()
با سلام
حدودا باید تا 100 کیلوبایت دانلود داشته باشه
موفق باشید.
شما تا محدود نکردن یک ساله بگیر مشهد هم که هستی نه قم مشکل چیه؟
تازه محدود کردن هم بازم میریم سراغ صبانت و شاتل و ... که شبانه دارن
مخابرات 512 اش را میده 21 تومن[/QUOTE]
سلام
نباید به همین راحتی ریسک کرد . اومدیم و رفتیم یکسال گرفتیم بعد اومدن ما رو هم به زور بردن توی طرح باید یکسال بسیازیم و بسوزیم و یا بی خیال پولی بشیم که دادیم .
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
من میگم ما جزء کلان شهرهای اصلی هستیم اگر چنین طرحی زدن باید اعتراض کنیم اونم وسیع و از همین تایپیک هماهنگ بشیم برای اینکار .
چون اگه هر کس جدا بره و اعتراض کنه جوابش و میدن و در نطفه خفه میکنن چون کارشون همینه .
پس دوستان اگه این اتفاق خدای نکرده افتاد برای مشهد همه توی همین تایپک هماهنگ بشیم .
سپاس
سلام.
دوستان! من دانلود شبانه زیاد دارم.
فعلا صبانت 1024 هستم و شبی به زور 1گیگ دانلود دارم.
شرکت دیگه ای هست که شبانه اش سرعت بیشتر و مقدار دانلودش بیشتر باشه؟؟ در حال حاضر (البته بعد از چند رو محدود نکنند سرویس نامحدود شبانه رو)
[مرکز هم نبوت هست .. اگر دوستان این مرکز هم نظر بدهند چه بهتر!]
با سپ.اس.
سلام دوست خوبم
من تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که اگر به نتیجه نرسیدید و خواستید صبانت بمونین, سرعت اشتراکتون رو از 1024 به 128 کاهش بدین چون هیچ فرقی نمیکنه و فقط دارین پول اضافی میدین .
اگر هم یه جوری بتونین 512 از این مرکز بگیرین ( ای دی اس ال مخابرات ) خیلی خوبه .
یک فرد مسن که بهش نخوره اهل دانلود باشه رو بفرستین از مرکز بپرسن ببینن اگه از شرکت نامه بیارن 512 میدن یا نه .
موفق باشید![]()
خیلی ممنون.
صبانت 128 روزانه هم با 1024 تفاوتی نداره؟ (الان که ساعت 1:27 دقیقه هست، سرعت روزانه با IDM تا 200 هم میره)
مشکل گرفتن از مخابرات اینجاست که نامه شرکت از کجا بیاریم؟؟ با نامه دانشگاه و کارمند دولت (فیش حقوقی) و فرهنگی و ... قبول نمی کنند؟
وال استریت هم گفته احتمالا تا چند وقت دیگه اینترنت قطع خواهد شد وبجاش اینترنت میلی خواهد اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم .
روزانه هم هیچ فرقی نمیکنه چون داون استریم همه روی 2 مگ بسته شده ( البته تو مشهد ) .
چون من شنیدم که دوستان تهرانی میگفتن داون استریمشون روی 1 مگ بسته شده .
نامه دانشگاه رو که فکر نمیکنم قبول کنن, مورد دوم رو هم نمیدونم .
شما یک فرد مسن جور کنینبرن بپرسن ببینن میشه یا نه
![]()
یعنی چی اونوقت ؟؟
لینک دادی ممنون اما اطلاعات خلاصه داری بگی ؟ اینترنت میلی باز چه مدلشه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)