راستی
یه دوست دارم که تو شرکت "آسیا تک" تهران مهندسه و چندین ساله کار میکنه .. این شرکت انواع خدمات اینترنت و شبکه میده . امروز اتفاقی صحبت شرکتای اینترنتی رشت شد و بهش گفتم که وضعیت سرویسها و سرعت حتی تو بعضی موارد از تهران هم بهتره ... مثلا اگه هزینه های همین "آسیا تک" رو که تازه می خواد از هفته دیگه ارزونش کنه و به این مقدار برسونه رو یه نگاهی بندازین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید بعضی سرویساش ( مثلا 128 با 10 گیگ ) قیمت بهتری داشته باشن . اما یه نگاهی به هزینه 1 گیگ حجم اضافه ( 4900 ) یا هزینه نصب (15000) بندازین متوجه میشین قیمتای اینجا بهتره !
اما چیز جالبی که فهمیدم دوستم گفت شرکتشون تو رشت هم نمایندگی داره ! گفتم پس چرا من اسمش رو نشنیدم ؟! کجاست ؟!
معلوم شدن شرکت "گیلانت" که دفترش 4 راه گلسار هست در اصل نمایندگی همین "اسیا تک " تهرانه !
البته فکر میکنم دوستان قبلا در مورد این شرکت اینجا بحث کرده بودن اما نمیدونستم اینا نماینده اون شرکتن .
تو این جدول "گیلانت" رو تو لیست نمایندگیهاشون میبینین :
کد:
اینجا هم سایت خود گیلانت هست با قیمتهاش :
کد:
این هم آدرس و شماره تماسشون برا همه کسایی که از اندیشه و پارس و دامون و البرز و .... خسته شدن و میخوان یه شرکت کم حاشیه و دنج رو تجربه کنن :.gif)
کد:
در ضمن "آسیاتک" بجز رشت تو شهرای املش - لشت نشا - سیاهکل و لاهیجان هم شعبه داره که تو سایت " گیلانت" هم ثبت شده .
برا شعبات شهرستان هم اسم شرکت مادر تو تهران رو مطرح نکردن و از طریق همین شرکت " گیلانت" که تو رشت ثبت کردن دارن شبکشون رو توی شهرستانها توسعه میدن .