تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 432 از 2403 اولاول ... 3323824224284294304314324334344354364424825329321432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

جالبه این 6 امین باره که تمام بعد از ظهر خطم قطعه بعد شب وصل میشه کسی مشکلی شبیه این نداره؟
    خوبیه اندیشه اینه که نمیزاره ادم خیلی عصبانی بشه اما شرط میبندم دوباره فردا همینجوری میشه نه میتونم صبح زنگ بزنم چون صبح این مشکل نیست نه میتونم بد از ظهر زنگ بزنم چون میگه صبح زنگ بزن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من هم مشکل شما رو دارم. زنگ می زنم پشتیبانی اندیشه، جواب سر بالا می دن. اون یارو ماهانی هم که استاد سر کار گذاشتنه. بعد از ظهر هم که پشتیبانیشون افتضاح مطلقه. منتظرم اشتراکم تموم شه برم از این اندیشه.

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اول پارس وی سرعتشو برد بالا ها... من یادمه درست اون لحظه در حال دانلود بودم 26 شهریور 1388 بود 1:30 بعد از ظهر. یه لحظه اینترنت قطع شد. زنگ زدم تهران گفتن داریم پهنای باند رو بالا میبریم. 5 دقیقه بعد چراغ status مودم روشن شد، دیدم با سرعت 150 دارم دانلود میکنم. رفتم تو مودم دیدم downstream شده 2047. کفم برید... اون موقع سرویس 256 داشتم و سرعتم همیشه بین 44 تا 48 بود. بماند که 25 ام به بعد اه من گرفته بودشون و کنترشون کار نمیکرد. اخه 3 شب ترافیک شبانه که 6 گیگ شده بود رو سایت واسم حساب کرده بود و چون reportم سه ماهه بود زحمت بررسی کردن نمیدادن و اخرش به من ندادن تا اینکه یهو دیدم هرچی دانلود میکنم کم نمیشه. فقطم واسه من اینطوری شده بود. از دوستام که میپرسیدم اونطور نشون میداد. حالا جاهای دیگرو نمیدونستم. فرداییشم که سرعت شد 150. 5 روز یسره کامپیوترم روشن بود. اکانت رپیدشیرم داشتم. دیگه خودتون حسابشو بکنید... پهنای باند رشت رو مکیدم رو سیستم خودم

یادش بخیر... چه جینگولک بازی ها که ما در نمیاوردیم /نمیاورم ........
    شما که میگی پارس پشتیبانیش خوب بود و سریع مشکل رو حل میکرد سرعت رو هم که میگی اول پارس برد بالا پس دیگه برای چی اومدین اندیشه
    میرفتیم کافی نتای نامحدود رو نشون میکردم با لپ تاپ پسوردشونو در میاوردم... کافی نت ساعت 10 شب میبست 10 صبح باز میکرد... 12 ساعت دانلود مجانی... اوف... جمعه ها هم تعطیل بود... 2 بار لو رفتم از دو کافی نت مختلف... یکیشون صبح زودتر باز کرد دید کانکت نمیشه زنگ زد پشتیبانی منو از رو mac address م ردیابی کردن پورتم تا دو روز غیر فعال بود... رفتم انگشت زدم تعهد دادم تا پورتمو باز کنن.
    ااااااااااااااااااااااا شما که دست جیمز باندو از پشت بستین میتونین یه دوره فشرده واسه من بزارین

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

جالبه این 6 امین باره که تمام بعد از ظهر خطم قطعه بعد شب وصل میشه کسی مشکلی شبیه این نداره؟
    خوبیه اندیشه اینه که نمیزاره ادم خیلی عصبانی بشه اما شرط میبندم دوباره فردا همینجوری میشه نه میتونم صبح زنگ بزنم چون صبح این مشکل نیست نه میتونم بد از ظهر زنگ بزنم چون میگه صبح زنگ بزن
    خب شما صبح زنگ بزن بگو شب اینجوری میشه ببین بهت چی میگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما که میگی پارس پشتیبانیش خوب بود و سریع مشکل رو حل میکرد سرعت رو هم که میگی اول پارس برد بالا پس دیگه برای چی اومدین اندیشه ...
    خب معلومه چرا اومد اندیشه !
    سرعت که کولاک بود .. پشتیبانی هم که محشر بود یه راست به نهرون وصل میشد ! .. ملالی هم نبود جز دوریه ما !!! خب معلومه آدم بعد یه مدت از اینهمه خوشی خسته میشه هوس می کنه بیاد یه جایی که الان ماها هستیم ! شایدم با همون لپ تاپی که از کافی نتا ناخنک میزد خواست یه ناخنکی از نزدیک به اندیشه بزنه ! اما الان ناکام مونده میخواد برگرده !

@mehdihamed
    چرا ... منم اگه یه روزی یه شرکتی بیاد که در کل برام از اندیشه بهتر باشه حتما میرم اونجا ... اما فعلا اینجا برام خوبه ! نکته مهم اینجاست که میدونم در حال حاضر هر جای دیگه برم پشیمون میشم ... خوشبختانه مثل بقیه دوستان هر روز اینترنتم به مشکل نمیخوره که دائم بخوام به پشتیبانی زنگ بزنم ! ماه به ماه تمدید می کنم اونا هم با دیدن برگای سبز اسکناس کلی احترام میذارن با سلام و صلوات بدرقه میکنن ! منم تا ماه بعد حالشو میبرم ! البته بعضی وقتا هم نه سرعت خوبه نه .... اما هنوز راضیم . برامم مهم نیست که یه روز سرعت اندیشه بیاد رو 50 ولی بقیه شرکتا اون روز 200 باشن ! این دلیل کافی برا عوض کردن شرکت نیست . چون چیزی نیست که عین لباس هر روز عوضش کنم ! .. اما اگه مشکلم طولانی مدت باشه و ببینم قابل تحمل نیست مطمئن باشین فوری میرم یه جای دیگه ... مثل بعضی دوستان که الان چندین ماهه تو مرکز 5 مشکل سرعت دارن ... ( البته در اون موارد هم باید تحقیق کرد شرکتای دیگه تو حالت مشابه بهترن یا نه ! )
    کلا کارایی طولانی مدت یه شرکت و ثباتش برام خیلی مهمتره ... وقتی حداقل اشتراکی که میگیریم 1 ماه طول میکشه باید معیار انتخابمونم بر اساس بالا پایین رفتن 2 روزه سرعت نباشه ! خیلی هم خوشحال میشیم همه دوستان سرعتشون کولاک باشه و با خوشحالی بیان بگن کیفیت سرویسمون عالیه ... چه از پارس باشن چه دامون چه خود مخابرات ! هیچکدوم ارث پدرمون نیستن .

5. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی
    یه دوست دارم که تو شرکت "آسیا تک" تهران مهندسه و چندین ساله کار میکنه .. این شرکت انواع خدمات اینترنت و شبکه میده . امروز اتفاقی صحبت شرکتای اینترنتی رشت شد و بهش گفتم که وضعیت سرویسها و سرعت حتی تو بعضی موارد از تهران هم بهتره ... مثلا اگه هزینه های همین "آسیا تک" رو که تازه می خواد از هفته دیگه ارزونش کنه و به این مقدار برسونه رو یه نگاهی بندازین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاید بعضی سرویساش ( مثلا 128 با 10 گیگ ) قیمت بهتری داشته باشن . اما یه نگاهی به هزینه 1 گیگ حجم اضافه ( 4900 ) یا هزینه نصب (15000) بندازین متوجه میشین قیمتای اینجا بهتره !
    اما چیز جالبی که فهمیدم دوستم گفت شرکتشون تو رشت هم نمایندگی داره ! گفتم پس چرا من اسمش رو نشنیدم ؟! کجاست ؟!
    معلوم شدن شرکت "گیلانت" که دفترش 4 راه گلسار هست در اصل نمایندگی همین "اسیا تک " تهرانه !
    البته فکر میکنم دوستان قبلا در مورد این شرکت اینجا بحث کرده بودن اما نمیدونستم اینا نماینده اون شرکتن .
    تو این جدول "گیلانت" رو تو لیست نمایندگیهاشون میبینین :
    کد:
    اینجا هم سایت خود گیلانت هست با قیمتهاش :
    کد:
    این هم آدرس و شماره تماسشون برا همه کسایی که از اندیشه و پارس و دامون و البرز و .... خسته شدن و میخوان یه شرکت کم حاشیه و دنج رو تجربه کنن :
    کد:
    در ضمن "آسیاتک" بجز رشت تو شهرای املش - لشت نشا - سیاهکل و لاهیجان هم شعبه داره که تو سایت " گیلانت" هم ثبت شده .
    برا شعبات شهرستان هم اسم شرکت مادر تو تهران رو مطرح نکردن و از طریق همین شرکت " گیلانت" که تو رشت ثبت کردن دارن شبکشون رو توی شهرستانها توسعه میدن .

7. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

QUOTE=mehdihamed;4982359]خب شما صبح زنگ بزن بگو شب اینجوری میشه ببین بهت چی میگه [/QUOTE]
    میگه امشب اینجوری نمیشه

دیشب شب دی سی ها بود برام میخام برم تو گینس اسم بنویسم 31 بار دی سی هر دقیقشو دارم با عکسو مدرک دارم درست 31 بار دی سی شدم
    Last edited by mtx891; 25-05-2010 at 08:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما که میگی پارس پشتیبانیش خوب بود و سریع مشکل رو حل میکرد سرعت رو هم که میگی اول پارس برد بالا پس دیگه برای چی اومدین اندیشه

اون اواخر دیگه جواب مفت خوری های مارو نمیداد... کافی نت صبح ها ساعت 8 باز میکرد تا 11 شب. بعضی شبا هم مودم رو روشن میگذاشت که ما تقریبا باید سماق میمکیدیم... ولی خداییش من نمیدونستم پارس وی قیمت های جدید اورده بود و شاید نمیذاشتم خطم جمع اوری بشه. ولی خداییش هیچی به پای اینترنتی که تو اسفند ماه اندیشه بهم داد نمیشد... . 230 تا 240... یعنی من خواب نمیدیدم؟؟!!

نکته جالبی که در مورد اندیشه هست و من دلیل علمیشو هنوز نفهمیدم اینه که وقتی اکانت یکی دیگه رو ورمیداری با سرعت 2 برابر سرویس واقعی خودت دانلود میکنی... من رفتم اکانت 128 نامحدود یه کافی نت رو حک کردم و اومدم دیدم با سرعت 32 تا 38 بیشتر سرعت دانلودم نیست. در حالی که با اکانت خودم 230 تا 240 سرعت دانلودم بود...

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اون اواخر دیگه جواب مفت خوری های مارو نمیداد... کافی نت صبح ها ساعت 8 باز میکرد تا 11 شب. بعضی شبا هم مودم رو روشن میگذاشت که ما تقریبا باید سماق میمکیدیم... ولی خداییش من نمیدونستم پارس وی قیمت های جدید اورده بود و شاید نمیذاشتم خطم جمع اوری بشه. ولی خداییش هیچی به پای اینترنتی که تو اسفند ماه اندیشه بهم داد نمیشد... . 230 تا 240... یعنی من خواب نمیدیدم؟؟!!

نکته جالبی که در مورد اندیشه هست و من دلیل علمیشو هنوز نفهمیدم اینه که وقتی اکانت یکی دیگه رو ورمیداری با سرعت 2 برابر سرویس واقعی خودت دانلود میکنی... من رفتم اکانت 128 نامحدود یه کافی نت رو حک کردم و اومدم دیدم با سرعت 32 تا 38 بیشتر سرعت دانلودم نیست. در حالی که با اکانت خودم 230 تا 240 سرعت دانلودم بود...

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------

خوب اینکه جوابش مشخصه کافی نت ها سرویس نامحدود می گیرن و سرویس نامحدودها شیر فلکشون باز نیست .

تاريخ عضويت
    Feb 2009

10 بووووومممممم!!!!

کسی میتونه اینارو توجیه کنه؟؟؟؟؟؟!!!!!

Last edited by bios2bb; 25-05-2010 at 10:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب اینکه جوابش مشخصه کافی نت ها سرویس نامحدود می گیرن و سرویس نامحدودها شیر فلکشون باز نیست .

اخه همونجا سرعتش بالای 120 بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •