تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 432 از 1635 اولاول ... 3323824224284294304314324334344354364424825329321432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه PC°BASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظر اساتید رو در باره ی این مدل ها میخوام بدونم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    چیزی که برام مهمه فقط کیفیت عکسه ولا غیر .
    ( این گزینه ها به خاطر قیمتشون از سوی خودم انتخاب شدن ) ( همه حرفه ای هستن )

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    آقا من یه دوربین میخواستم بخرم بین مدلهای fz38 - sx20 موندم. اینطور که من فهمیدم زیاد فرقی باهم ندارند پس برای من یه چیز مهم میشه اونم عکاسی در شب. البته تو تمام سایتهای خارجی نمونه عکسهای شب رو که میزارن یه شمع روشن کردن یا تو کوچه زیر نور تیر چراغ برق عکس گرفتن که این اصلا به درد نمونه عکس در شب به مفهوم ما ایرانیا نیست !!!
    کیفیت عکس در شب برای ما یعنی چهار نفر بشینن رو یه کاناپه یه لوستر با لامپ شمعی 60 واته 6 شاخه بالا سرشون روشن باشه و عکاس در فاصله 3 متری اونا با فلاش عکس بگیره. حالا از دوستانی که این دوربینها رو دارن خواهش میکنم اگه امکان داره در این شرایط نمونه عکس بزارن تا ما هم از سردرگمی در بیاییم آخه نه تنها من بلکه فکر کنم 90 درصد از کسانی که دوربین غیر حرفه ای میخرند 90 درصد عکساشون تو همون شرایطی باشه که توضیح دادم
    صحبت شما کاملا درست و معقوله .. یعنی مساله "عکاسی در شب" برای مصرف کننده ایرانی که اصل استفاده اش برای مناسبت های خانوادگی و خلاصه بعد از عصر هستش خیلی مهمه و من خودم سعی می کنم این رو بعنوان یه مزیت در توصیه هام مطرح کنم..

من در مورد این دو دوربین زیاد مطلب خونده ام و به نظر میاد دو دوربین اختلاف اندکی در این زمینه داشته باشن اما اگه قراره یه برنده تعیین بشه، fz38 قدری بهتر باشه... (اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ببین)
    سلام این دوربین ضد آب اومده ایران؟ و قیمتش چنده؟؟

Panasonic Lumix DMC-TS1
    من فقط شنیده ام که وارد بازار ایران شده --- خودم ندیدم .. حدود 370-380 تومن باید باشه که به نسبت امکاناتش گرون بحساب میاد .. یعنی اگه یه نفر قابلیت ضدآب و ضدشوک بودنش رو نخواد می تونه بره سراغ FP8 که باید 100 تومن ارزونتر باشه.

قیمت دقیقتر رو کافیه اسم مدل رو به همراه کلمه "تومن" یا "قیمت" در گوگل و یاهو سرچ کنی .. یا سایت دیجی کالا .. و از اون هم مطمئنم تر و راحت تر و کم زحمت تر اینکه گوشی رو برداری و زنگ بزنی به نمایندگی های توی خیابون جمهوری و قیمت بگیری (شماره تلفن نمایندگی ها هم باز یه جستجوی 30 ثانیه ای در وب!)... عین آب خوردن!

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نظر اساتید رو در باره ی این مدل ها میخوام بدونم :
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    چیزی که برام مهمه فقط کیفیت عکسه ولا غیر .
    ( این گزینه ها به خاطر قیمتشون از سوی خودم انتخاب شدن ) ( همه حرفه ای هستن )
    دوست عزيز چه مقدار مي خواي براي دوربين هزينه كني ؟ قبل از هر چيزي بودجه بايد مشخص باشه . در ضمن دوربين EOS 30D كه لينكشو داده بودي قيمتش فقط براي بدنه دوربين بود و لنز رو شامل نميشد . دوربينهاي حرفه اي كانن اگه روي هر مدلي دست بذاري كيفيت مطلوبي داره و راضي كننده است . تو قيمتهاي زير يك ميليون تومان مي توني روي مدل EOS 500D ويا مدل EOS450D حساب كني .

5. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام به همه
    آقا من یه دوربین میخواستم بخرم بین مدلهای fz38 - sx20 موندم. اینطور که من فهمیدم زیاد فرقی باهم ندارند پس برای من یه چیز مهم میشه اونم عکاسی در شب. البته تو تمام سایتهای خارجی نمونه عکسهای شب رو که میزارن یه شمع روشن کردن یا تو کوچه زیر نور تیر چراغ برق عکس گرفتن که این اصلا به درد نمونه عکس در شب به مفهوم ما ایرانیا نیست !!!
    کیفیت عکس در شب برای ما یعنی چهار نفر بشینن رو یه کاناپه یه لوستر با لامپ شمعی 60 واته 6 شاخه بالا سرشون روشن باشه و عکاس در فاصله 3 متری اونا با فلاش عکس بگیره. حالا از دوستانی که این دوربینها رو دارن خواهش میکنم اگه امکان داره در این شرایط نمونه عکس بزارن تا ما هم از سردرگمی در بیاییم آخه نه تنها من بلکه فکر کنم 90 درصد از کسانی که دوربین غیر حرفه ای میخرند 90 درصد عکساشون تو همون شرایطی باشه که توضیح دادم
    از روزی که من وارد این فروم شدم هر روز راجع به تفاوت های این دو تا صحبت شده. البته اولا مدلای قبلیشون بود.
    این دو دوربین از نظر کیفیت عکس تفاوت چندانی با هم ندارند. فقط یه تفاوت نامحسوس که هست اینه که انحراف فامی در عکس های کنان دیده میشه و این که عکس های پاناسونیک به اندازه ی کنان شارپ نیست.
    از نظر زوم تله در عمل هیچ تفاوتی با هم ندارند و اون 20 برابر زوم کنان مزیت محسوب نمیشه.

مهمترین تفاوت ها در این موارد هست:

جنس بدنه و وزن (کنان بیشتر), نوع باتری (پاناسونیک لیتیومی), محدوده ی دیافراگم (پاناسونیک بهتره), قابلیت RAW (پاناسونیک), عکسبرداری ماکرو (کنان بهتره), نصب فلاش جانبی (کنان), دقت فوکوس (پاناسونیک), چشمی بزرگتر و ال سی دی چرخان (کنان)

حالا بستگی به خودتون داره که کدوم براتون اهمیت بیشتری داره.

7. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن
    یه سوال دیگه با این دوربینها حالا هر کدوم کلا سوپرزوم ها میشه عکسهاشو تا اندازه 50*70 با کیفیت عالی چاپ کرد یا تو پرینت این اندازه باید سمت slr بریم مثلا 1000 d
    و کلا به نظر دوستان بهتر نیست آدم قید زوم رو بزنه و با 100 تومن بیشتر یه حرفه ای بگیره؟چون این دوتا دوربین حدود 450 تومن میشن و 1000 کانن حدود 550 تومنه و 3000 نیکون هم حدود 600 در میاد

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن
    یه سوال دیگه با این دوربینها حالا هر کدوم کلا سوپرزوم ها میشه عکسهاشو تا اندازه 50*70 با کیفیت عالی چاپ کرد یا تو پرینت این اندازه باید سمت slr بریم مثلا 1000 d
    و کلا به نظر دوستان بهتر نیست آدم قید زوم رو بزنه و با 100 تومن بیشتر یه حرفه ای بگیره؟چون این دوتا دوربین حدود 450 تومن میشن و 1000 کانن حدود 550 تومنه و 3000 نیکون هم حدود 600 در میاد

خب این دو دوربینی که گفتی فیلم نمی گیرند اما همه جوره کیفیت شون بالا تر از نیمه حر فه ای ها هست زومشونم نصف sx20 هست راسی قید Nikon D3000 رو کامل بزن که ارزش فکر کردن نداره (نمی دونم نیکن داره چیکار میکنه)EOS-1000D یا EOS 450D خیلی بهتره اگه اسم برات مهم نیست به Olympus E-620 هم جدی فکر کن

10. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از روزی که من وارد این فروم شدم هر روز راجع به تفاوت های این دو تا صحبت شده. البته اولا مدلای قبلیشون بود.
    این دو دوربین از نظر کیفیت عکس تفاوت چندانی با هم ندارند. فقط یه تفاوت نامحسوس که هست اینه که انحراف فامی در عکس های کنان دیده میشه و این که عکس های پاناسونیک به اندازه ی کنان شارپ نیست.
    از نظر زوم تله در عمل هیچ تفاوتی با هم ندارند و اون 20 برابر زوم کنان مزیت محسوب نمیشه.

مهمترین تفاوت ها در این موارد هست:

جنس بدنه و وزن (کنان بیشتر), نوع باتری (پاناسونیک لیتیومی), محدوده ی دیافراگم (پاناسونیک بهتره), قابلیت RAW (پاناسونیک), عکسبرداری ماکرو (کنان بهتره), نصب فلاش جانبی (کنان), دقت فوکوس (پاناسونیک), چشمی بزرگتر و ال سی دی چرخان (کنان)

حالا بستگی به خودتون داره که کدوم براتون اهمیت بیشتری داره.
    جنس بدنه ی کنان که نوششتید "کنان بیشتر"یعنی بدنه ی کنان کیفیتش بهتر از پاناسونیک هست؟
    در مورده شارپ بودن عکس های کنان که گفتید یعنی چی؟
    مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

طبق تحقیقاتی که کردم حالا بین 5000 نیکون و 500 کانن موندم!!!!!!!
    کلا بیخیال سوپرزوم شدم چون کیفیت حرفه ای ها واقعا چیز دیگیه ای ودر حالی که اندازه هاشون خیلی کم فرق میکنه باهم.
    اینطور که از dpreview فهمیدم 5000 نیکون چیز خفنیه یعنی در حد d90 و از لحاظ نویز از 500 کانن بهتره ولی کیفیت lcd ش! کمه اما قابل چرخشه. حالا می خواهم بدونم نظر دوستان چیه؟

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

خواهش می کنم.

فرق 500 و 580 : اساسا همونه که گفتی و ظاهراً قدری پردازش قوی تر (کلاً سریعتره).. اما کیفیت عکس باید یکسان باشه-- همونطور که گفتم میشه در مقایسه گذاشتشون بغل هم ..(580 هم صفحه لمسی داره)

بحث تاچ: این بحث هم یه جورایی شبیه بحث "زوم در ویدئو" هستش ... یعنی کیفیت تاچ این از کیفیت تاچ خیلی مدلهای مشابه بدتر نیست .. صرفاً چون ورود صفحه لمسی به دنیای دوربین دیجیتال یه چیز تازه هستش ، طول می کشه تا بهترین کارایی رو بدست بده .. بنابراین فکر می کنم بیشتر "متفاوت" باشه تا "بد" ... بهرحال اون حرف درسته و کسی از تاچ این 580 تعریفی نکرده بود.نهایتاً سلیقه اس به نظرم ... خود من تاچ رو کلاً نمی پسندم.

در مورد تاریخ: درست میگی.

در مورد 150 : ببین - هیچکدوم اینا بد نیستند .. میشه در مورد خوبی همه شون حرف زد .. صرفاً نیازها و ترجیحات شماست که یکی رو متمایز می کنه ... مثلاً 150 مگاپیکسل اش بالاتره و فرمت raw هم ذخیره می کنه که بیشتر بدرد یه نفر میخوره که تو کار پرینت و چاپ و فوتوشاپ باشه. در عوض زوم اش بسیار کمتر از بقیه اس و لنز بقیه هم وایدتره (بدرد عکس گروهی و منظره) ، بنابراین واسه استفاده خانواگی و تفریحی مناسب تر به نظرمیاد. ضمن اینکه ازعملکرد 150 در نور کم زیاد تعریف نشده.

ببخشيد اينقدر سوال ميكنم

اگه كاربردمون از دوربين صرفا براي كارهاي شخصي و خانوادگي باشه ميشه 580 را بالاتر از zs1 گذاشت
    چون 580 كيفت ويديو HD داره و همينطور حالتهاي مشاهده و ويرايش تصاوير خيلي متنوعي داره و البته يه ذره از ZS1 گرونتره
    و همچنين براي كارهاي از اين قبيل (شخصي و خانوادگي ) زياد به تنظيمات دستي نيازي نيست. درسته؟

تنها برتري ZS1 نسبت به 580 همون زوم بيشترشه؟ يا فرقهاي ديگه اي هم دارند؟

من خ شيخ بهايي اصفهان از يه نمايندگي پرسيدم خيلي از اين 580 تعريف كرد و گفت بهترين طراحي سال را اين دورببن داشته
    و شايد همينطور باشه چونكه خيلي خوش دست و خوش قيافه است
    Last edited by setayesh_mj; 14-12-2009 at 13:08.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خب این دو دوربینی که گفتی فیلم نمی گیرند اما همه جوره کیفیت شون بالا تر از نیمه حر فه ای ها هست زومشونم نصف sx20 هست راسی قید Nikon D3000 رو کامل بزن که ارزش فکر کردن نداره (نمی دونم نیکن داره چیکار میکنه)EOS-1000D یا EOS 450D خیلی بهتره اگه اسم برات مهم نیست به Olympus E-620 هم جدی فکر کن
    درسته که D3000 قابلیت Live View نداره ولی اینطور که شما میگین بد نیست. کیفیت عکساش از کنان بهتر نباشه بدتر نیست.
    E620 هم دوربین خوبیه. ولی با وجود دوربینایی مثل 450D پیشنهاد نمیشه.
    جنس بدنه ی کنان که نوششتید "کنان بیشتر"یعنی بدنه ی کنان کیفیتش بهتر از پاناسونیک هست؟
    در مورده شارپ بودن عکس های کنان که گفتید یعنی چی؟
    مرسی.
    اگه بشه این دوربین ها رو از نزدیک ببینید متوجه میشید کنان توی دست یه حس دیگه داره. وزنش به طور محسوسی زیادتره و جنس بدنه ش به نظر بهتر و محکمتر میاد. البته معنیش این نیست که پاناسونیک جنس بدنه ش بد باشه خیلی هم خوبه ولی من خودم با جنس بدنه ی کنان بیشتر حال کردم. پاناسونیک در عوض سبکتره.
    در مورد شارپ بودن هم روی زوم معلوم میشه تفاوتش (البته عکس هایی که در نور کافی گرفته میشه). وقتی روی عکس زوم کنید و دو تا دوربین رو مقایسه کنید جزئیات کنان بیشتر خودش رو نشون میده. که این هم به این معنی نیست که جزئیات عکسش بیشتر باشه. با بالا بردن شارپنش پاناسونیک توی تنظیماتش تا حدودی میشه این نقیصه رو رفع کرد. توجه داشته باشید این که میگم اصلا محسوس نیست و فقط با زوم روی عکس و مقایسه معلوم میشه.
    به طور کلی یک تفاوتی که بین دوربین های این دو برند وجود داره همین قضیه ی شارپنس هست. دوربین های پاناسونیک اکثرا عکس هاشون یه مقدار soft هست در حالیکه عکس های کنان تقریبا همیشه از بقیه ی رقبا شارپ تره.
    طبق تحقیقاتی که کردم حالا بین 5000 نیکون و 500 کانن موندم!!!!!!!
    کلا بیخیال سوپرزوم شدم چون کیفیت حرفه ای ها واقعا چیز دیگیه ای ودر حالی که اندازه هاشون خیلی کم فرق میکنه باهم.
    اینطور که از dpreview فهمیدم 5000 نیکون چیز خفنیه یعنی در حد d90 و از لحاظ نویز از 500 کانن بهتره ولی کیفیت lcd ش! کمه اما قابل چرخشه. حالا می خواهم بدونم نظر دوستان چیه؟
    تفاوت نویز و به طور کلی کیفیت عکس این دو دوربین (D5000 و 500D) اون قدر کمه که برای انتخاب بینشون باید موارد دیگه رو ملاک قرار بدین. هر چند که مشخصاتشون هم تقریبا یکیه. راستی در مورد کیفیت LCD هم درسته کیفیت 500 بالاتره ولی کیفیت 5000 هم کم نیست. استاندارده.

15. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •