ببخشید بازی خوب می خوام مثل evil 4 به نظر من capcom توی ساخت Evil 5 عجله کرد .
اگه بازی خوبی مثل Evil سراغ دارید بهم معرفی کنید
ببخشید بازی خوب می خوام مثل evil 4 به نظر من capcom توی ساخت Evil 5 عجله کرد .
اگه بازی خوبی مثل Evil سراغ دارید بهم معرفی کنید
فهمیدم کدوم رو میگی ، من گرفتمش .
توی اونجا که دفعه اول با وسکر درگیر میشی ، جیل هم هست . وقتی بات لگد زدت پرتت کرد توی اون راهرو .
میری یه جا قایم میشی که وسکر نبینتت بعدش از روبرو با آر پی جی میزنی به وسکر . وسکر موشک رو با دستاش میگیره همین که موشک رو گرفته با یه چیزی موشک رو بزن میترکه .
بعد از اینکه درگیری تموم شد ، نوبت جدال با خود جیل میرسه ، این الماس درست بین اون دو تا پله هاست که میره بالا روی زمین .
چندتا هستش البته قديميه ولي ارزش داره. شايد همش رو هم گرفته باشي
cold fear كه همين سبك هستش و مو به تنت سيخ ميكنه.
dead space رو كه حتما گرفتي . اگه نگرفتي نصف عمر بازي خوريت برفناست. خون تو رگت منجمد ميشه
doom3 هم بازي قديمي و توهمي بود زمان خودش.
obscure 1 , 2 هم ترسناك باحاليه.
اين بازيها همه قبل از RE5 هستند.
البته بازي تو اين سبك زياده ولي نظر شخصي من اين چند گزينه بود. من تا حالا alone in the dark رو نديدم ولي دوستان ميگفتن قشنگه.
شما مگه اونجا از آر پی جی استفاده میکنی؟
منم وقتی راکت لانچرم رو فول کرده بودم همین کار رو میکردم, البته قایم نمی شدم, بعد از پرت کردنم, پله ها رو رد میکردم و همون اول راهرو اصلی رو به پله ها هدف میگرفتم و تا وسکر میومد... (بیکار نبودیم که با وسکر 7 دقیقه قایم موشک بازی کنیمشما مگه اونجا از آر پی جی استفاده میکنی؟)
Last edited by G.D.ragon.Ir; 13-12-2009 at 16:20.
آره خوب اگر Infinite کرده باشیش که حله، من تو حالت معمول گفتم.
من بعد از تموم کردن بازی دفعه اول دیگه دارم عشقی میرم رسیدم آخرای مد حرفه ایش
بعد هم باید یه تریپ سرعتی برم تا راکت لانچر رو هم بینهایت کنم
راستی تو هر مدی زیر 5 ساعت بری infinite میشه؟
من شليك مي كنم با لانچر اما اين شوا اجازه نميده من بزنم تا من اسلحه مو دربيارم اون شليك مي كنه و ميزنه
اون Heart of Africa هم عجب چيزي بود
يه الماس بزرگ سفيد رنگ كه آخرين شي قيمتي تو اون قسمته
پیشنهاد میکنم برای راحتی کارتون, اسلحه سنگین کریس رو بخرید (یا یک یا چند سلاحی رو که باهاشون راحتید رو فول کنید) وقتتون رو هم بیخودی برای گشتن دشمنانی که میتونید ردشون کنید, حروم نکنید (البته این بیشتر اوایل بازی, که حریفا سلاح سرد دارند کاربرد داره)بعد هم باید یه تریپ سرعتی برم تا راکت لانچر رو هم بینهایت کنم
ارهراستی تو هر مدی زیر 5 ساعت بری infinite میشه؟
وقتی آر پی جی بینهایت رو باز کرده باشی ، چرا که نه![]()
این حشره گندهه رو وقتی بار دوم رو سرمون خراب میشه تو دمو از دستش در میری رو میشه کشت؟
اگه کشته بشه چی جایزه میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)