تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 432 از 1174 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض یک خبر دیوانه وار :پیشنهاد چلسی برای كاكا به 238 میلیون دلار رسید

روزنامه گاتستا دلو اسپورت نوشت در حالی كه چلسی قبلاً پیشنهاد خود برای خرید كاكا را در حدود 160 میلیون دلار (100 میلیون یورو) اعلام كرده بود امروز خبر رسید كه این رقم به 238 میلیون دلار (150 میلیون یورو) افزایش یافته است.

طبق گفته مدیربرنامه های كاكا از این مبلغ 10 درصد به خود كاكا می رسد.

كاكا درباره این موضوع گفت : من هنوز نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد.

چلسی هم تیم بزرگی است و میل زیادی برای پیروزی در این تیم دیده می شود .

این در حالی است كه باشگاه میلان تا قبل از اعلام رقم جدید ، در بیانیه ای تاكید كرده بود كه به هیچ وجه قصد فروش كاكا را ندارد.

من فکر می کردم فقط کالدرون مشکل داره , الان می بینم آبرامویچ از اونم وضعش بحرانی تره !

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض روبينيو : از بودن در رئال مادريد خوشحالم

روبینیو تمام شایعات پشت سر خود را با گفتن اینکه از بودن در رئال مادرید خوشحال است رد کرد.

روز گذشته روزنامه مارکا اعلام کرده بود که روبینیو در پی یافتن راهی است تا برنابئو را ترک کند.

ولی ستاره برزیلی رئال مادرید اعلام کرد که دوست دارد در این تیم بماند :

می خواهم که مدت زیادی در رئال مادرید بازی کنم.

من از حضورم در رئال خشنودم و قصد دارم به این حضور تدوام ببخشم.

روبینیو در مورد مذاکرات اخیرش با میاتوویچ نیز گفت :

این مسائل چیزی است که فقط بین ماست.

در پایان روبینیو در مورد حضورش در المپیک چین به همراه برزیل گفت :

نمی توانم در المپیک ، تیم ملی کشورم را همراهی کنم این تصمیمی است که باشگاه گرفته و باید به ان احترام گذاشت.

ما که نفهمیدیم رونالدو و روبینیو آخرش چی می گن ؟!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض کاناوارو سال اينده رئال را ترک خواهد کرد

وکیل فابیو کاناوارو اظهار کرد به احتمال زیاد این فصل اخرین فصل حضور کاناوارو در رئال مادرید خواهد بود.

وکیل این بازیکن ایتالیایی اعلام کرد که کاناوارو قصد دارد بعد از اتمام قراردادش با رئال مادرید به ایتالیا برگردد و بعید می داند که فابیو قراردادش را با تیم مادریدی تمدید کند.

فابیو کاناوارو قصد دارد سال اینده به ایتالیا و تیم زادگاهش یعنی ناپولی برگردد.

این مدافع باتجربه در سال ۲۰۰۶ و بعد از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۰۶ المان به همراه تیم ملی ایتالیا به رئال مادرید پیوست.

کاناوارو موفق شد در همان سال عنوان بهترین بازیکن سال دنیا و اروپا را کسب کند.

این مدافع ایتالیایی در ماه سپتامبر ۳۵ ساله خواهد شد و قرارداد ۳ ساله ای را که با رئال مادرید بست در پایان فصل اینده به اتمام خواهد رسید و به احتمال زیاد قصد ندارد ان را تمدید کند.

کاناوارو دوست دارد تا اخرین سالهای عمر بازیگری خود را در لباس تیم همیشه محبوبش یعنی ناپولی سپری کند فابیو در بین سالهای ۹۲ تا ۹۵ برای این تیم توپ زده بود.

گیتانو فدله وکیل این بازیکن گفت :

در حال حاضر فابیو قصد دارد تا اخرین فصل خود را با لباس رئال مادرید سپری کند.

باید ببینیم که در طی فصل چه اتفاقاتی خواهد افتاد و حتی امکان دارد او قراردادش را تمدید نیز کند.

ولی به هر حال او همیشه ارزو داشته است تا در لباس تیم ناپولی از فوتبال کناره گیری کند.

مسئولان باشگاه مادریدی از همین فصل جانشین اینده کاناوارو را با خرید اسکیل گارای ۲۱ ساله و ارژانتینی انتخاب کرده اند.

خدارو شکر نصرتی تیم رئال هم داره میره ! نظرتون در مورد گارای چیه ؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض عکس هایی از آخرین تمرینات مادرید

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رئال از برزيل درخواست کرد که روبينيو به المپيک نرود .

سایت هواداران رئال : رئال مادرید قهرمان اسپانیا امروز دوشنبه گفت که از فدراسیون فوتبال برزیل درخواست داشته است که روبینیو مهاجم این تیم برای بازیهای المپیک فرا نخوانند چون او مصدوم است .
    آنها در وبسایت رسمی نوشتند : این بازیکن امروز صبح در تمرینات دچار مصدومیت شد و رئال مادرید از فدراسیون فوتبال برزیل درخواست می کند که از حضور او در بازیهای المپیک صرف نظر کند .
    مصدومیت او پیش از سفر رئالی ها به اتریش توسط پزشک تیم تایید شد .
    باشگاه بنابر تجویز دکتر نوشته است : به نظر می رسد که برای بازیکن بهتر است که پیش فصل را در کنار تیم به مداوای مصدومیتش بپردازد .
    او در ۵۰ بازی ملی خود ۱۵ گل به ثمر رسانده است .
    او پیش از سفر به ایردنینگ برای اردوی ۱۰ روزه گفت : متاسفانه قادر نخواهم بود تا با تیم ملی باشم . باشگاه فکر می کند که بهتر است ن پیش فصل خوبی داشته باشم .
    بریل امیدوار بود که با کمک روبینیو اولین المپیکش را ببرد .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض سيسينيو :‌باپتيستا می خواهد به رم بيايد .

سایت هواداران رئال : سیسینیو بازیکن برزیلی سابق رئال مادرید که اکنون در رم حضور دارد اظهار داشت که باپتیستا به او گفته است که دوست دارد به این باشگاه ایتالیایی بیاید .
    سیسینیو در فصل گذشته مادرید را به مقصد رم ترک کرد .
    او که در رئال ذخیره ی سرجیو راموس بود تصمیم گرفت که به رم برود تا جای بیشتری در ترکیب اصلی بیابد اما باز هم چنین نشد .
    او اعتقاد دارد که برای باپتیستا هم بهتر است تا به رم بیاید تا بیشتر فرصت خودنمایی پیدا کند .
    در حالی که آخرین اخبار از عدم علاقه ی رم به باپتیستا مطرح بود اما باز هم گویا خود باپتیستا دوست دارد به این تیم برود .
    سیسنیو به کوریره دلوا اسپورت گفت : ما همدیگر را در تعطیلات در برزیل ملاقات کردیم . ما یک روز خوب را با هم سپری کردیم و تنها درباره ی رم با هم صحبت کردیم او از من درباره ی شهر ؛ تیم و هواداران پرسید . اوشخصا به اینجا علاقه دارد و می خواهد در تیمی باشد که با آن چمپیونززلیگ را ببرد . باپتیستا رم را از بازی فصل اخیر این تیم برابر رئال به یاد دارد و به یاد دارد که این تیم خیلی قدرتمند است ..

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها لطف دارین , وظیفه هست.

فقط رئال

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض غير ممکن است باپيستا قرضی به رم برود .

سایت هواداران رئال : وکیل خولیو باپتیستا با اطمینان کامل اظهار داشت فقط در صورتی باپتیستا به رم می رود که پیشنهاد رسمی مطرح شود نه یک پیشنهاد قرضی .
    در حالی که رسانه های اروپا و اسپانیا در هفته گذشته خبر از قطعیت پیوستن باپتیستا به رم داده بودند اما دیروز هرمیو منندز وکیل او این خبر را از ریشه تکذیب کرد .
    اکنون شایعاتی مطرح شده است که رم نمی تواند ۱۰ میلیون پوند برای باپتیستا بپردازد و او را قرضی می خواهد .
    منندز گفت که این غیر ممکن است .
    وی به سنترو سوآنو اسپورت گفت : در حال حاضر هیچ کس از رم با من تماس نداشته است و من با رئال مادرید هم صحبت نکرده ام . من فقط چیزی را که مارکا نوشته است تایید می کنم که مقامات دوباشگاه به زودی با هم ملاقات خواهند داشت . انتقال باپتیستا زمانی امکان پذیر است که رئال بپذیرد اما قرضی غییر ممکن است فقط یک قرارداد رسمی ممکن خواهد بود و من مبلغش را نمی دانم .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض والنسيا مجبور است ويا را بفروشد .

سایت هواداران رئال : والنسیا در اندیشه آن است که با فروش ستارگانش مانند داوید ویا که آقای گل یورو ۲۰۰۸ شد بتواند تراز مالی اش را متعادل کند .
    مشکلات مدیریتی والنسیا موجب شده است که تراز مالی آنها به شدت پایین بیاید .
    این باشگاه که در سالهای ۲۰۰۴ و ۲۰۰۲ قهرمان لالیگا شده بود در فصل قبل در لیگ دهم شد در حالی که ۳۴ امتیاز با رئال مادرید قهرمان فاصله داشت .
    رسانه های اسپانیا معتقدند که ویا ۴۰ میلیون یورو می ارزد .

آخ اگه بیاد چی میشه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان :
    وسلی جون چطور بگم که دست درد نکنه واقعآ دمت گرم من که نبودم درگیر کارای هستم که زیاد وقت نمیکنم بیام نت ولی خوب شما جور همه بچها رو کشیدی خدا خیرت بده جوانمرد ایول.
    در مورد ویا یه جورایی حالا فهمیدم که واس چی رئال به هانتلار گفت نمیخوامت واس اینکه ویا رو زیر چشم کرده بود اره اره حالا شد فکر کنم که سال دیگه داوید ویا تو تیم خودمونه......
    در مورد روبینهو و رونالدو دیگه قسم خوردم چیزی نگم گرچه بازیکنها خوبی هستن ولی از اینکه اینقدر در تصمیم گیری ضعیف النفس باشن حالم بهم میخوره....
    و اینکه خدا کنه از شر باپتیستا خلاص شیم فصل گذشته تنها کار مثبتش گل به بارسلونا بود و تمام کار دیگه ای نکرد.
    ایشالا بیشترسر میزنم تا بعد
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •