تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 432 از 2014 اولاول ... 3323824224284294304314324334344354364424825329321432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خدا کنه مبعلی بیاد
    شلید اینجوری تیم ملی هم بره

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي برپايي اردوي 15 روزه
    كاروان پرسپوليس هفته آينده راهي اسپانيا مي‌شود
    خبرگزاري فارس: اعضاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران سه‌شنبه هفته آينده راهي اسپانيا مي‌شوند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، در پي درخواست افشين قطبي براي برپايي اردوي تداركاتي خارج از كشور، مقدمات سفر تيم پرسپوليس به اسپانيا فراهم شده است.
    به گفته مسئولان باشگاه،‌ كاروان اين تيم روز سه‌شنبه هفته آينده (25 تير مصادف با 15 جولاي) تهران را به مقصد اسپانيا ترك خواهد كرد و به مدت 15 روز اردويي تداركاتي در لامانگا تشكيل خواهد داد.
    پرسپوليس در اين اردو سه ديدار دوستانه با تيم‌هاي اسپانيايي برگزار خواهد كرد.
    اين تيم 29 جولاي مصادف با سه‌شنبه 8 مرداد به تهران باز خواهد گشت.

داره خودمونی میشه p + P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

انتقاد هواداران پرسپوليس از عدم حضور كريمي در تيم ملي

هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران در حاشيه تمرين امروز اين تيم از عدم حضور علي كريمي در تيم ملي و احتمال انتقال حسين كعبي به سايپا انتقاد كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين تمرين كه از ساعت 17 در ورزشگاه كارگران برگزار شد، بازيكنان به گرم كردن‌، آقا وسط و بازي تحت فشار فوتبال با دروازه هاي كوچك در يك نيمه زمين پرداختند.
    در پايان بازيكنان اصلي بعد از سرد كردن، تمرين خود را به پايان رساندند و بازيكنان آزمايشي نيز به بازي تحت فشار زيرنظر افشين پيرواني پرداختند.
    * 32 بازيكن كه اغلب آنها نفرات آزمايشي بودند در تمرين پرسپوليس حضور داشتند و از بازيكنان سرشناس جديد خبري نبود.
    * احمدرضا عابدزاده نيم ساعت زودتر از ساير بازيكنان همراه با عليرضا حقيقي و 2 دروازه‌بان آزمايشي تمرينات فشرده اي را انجام داد و بارها مورد تشويق هواداران قرار گرفت.
    * مسعود زارعي و ابراهيم توره به دليل مصدوميت به صورت اختصاصي تمرينات خود را زيرنظر زرينه پزشك تيم پيگيري كردند.
    * حدود 200 هوادار تمرين را از نزديك نظاره كردند.
    * مهدي واعظي، كريم باقري، پرويز كماسي، محسن خليلي، ‌نبي‌ا... باقري‌ها، محمود خوردبين، عليرضا نيكبخت واحدي و فرهاد خيرخواه غايب بودند. 10 دقيقه مانده به پايان تمرين باقري‌ها، خيرخواه و حسين بادامكي با لباس شخصي در محل تمرين حضور پيدا كردند.
    * عليرضا محمد در هنگام انجام فوتبال تحت فشار برخوردي با مجتبي شيري داشت كه مدافع فصل گذشته استقلال اهواز ناراحتي خود را از اين برخورد اعلام كرد.
    * حسين بادامكي پس از حضور در تمرين به مدت 10 دقيقه با احمدرضا عابدزاده و افشين پيرواني به گفت و گو پرداخت.
    * هواداران پرسپوليس از عدم حضور علي كريمي در تيم ملي و پيوستن حسين كعبي به سايپا شديدا ناراحتي خود را اعلام كردند.
    * تمرين ساعت 19 با صحبت‌هاي افشين پيرواني به پايان رسيد.
    * پرسپوليسي‌ها ساعت 9:30 فردا در زمين‌ گلف مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات خود را پيگيري خواهند كرد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

عابدزاده:قطبی تمام وجودش را در اختیار پرسپولیس گذاشته است .

مربی دروازبانان تیم پرسپولیس تهران گفت:قطبی تمام وجودش را در اختیار پرسپولیس گذاشته است و این عمده ترین دلیل موفقیت وی خواهد بود.

احمدرضا عابدزاده در گفتگو یی افزود: از این که در کنار مربی همچون قطبی کار می کنم بسیار خوشحالم و مطمئن هستم در کنار هم پرسپولیس قدرتمندی را خواهیم ساخت.
    وی با انتتقاد از مطبوعات گفت:متاسفانه روزنامه ها مطالبی را چاپ می کنند که خیلی از آنها واقعیت ندارد و باید اعتراف کنم که اگر آنها خواهان پیشرفت فوتبال و خوشحالی هواداران و مردم هستند باید واقعیات را بنویسند و دست از حاشیه سازی بردارند.
    عابدزاده در خصوص وضعیت تمرینات دروازبانان پرسپولیس گفت:متاسفانه مهدی واعظی مصدوم است و نمی تواند تمرینات را به خوبی انجام دهد.حسن رودباریان هم که مورد پسند قطبی نیست و او را نمی خواهد و ما فعلا تمرینات را با حقیقی انجام می دهیم.
    وی با تاکید بر اینکه دروازبانان پرسپولیس باید از پس هر تمرینی بر بیایند خاطر نشان ساخت:به شخصه معتقدم که دروازبانان باید در تمرینات به حدی آماده باشند که در روز های سخت به راحتی ایستادگی کنند و هر دروازبانی که می خواهد فشار نیاورد برود و در آژانس کار کند تا سختی نبیند!!!
    عابدزاده با تاکید بر اینکه پرسپولیس باید به فکر چند دروازبان باشد ،گفت: بعد از عدم حضور رودباریان در پرسپولیس به مسئولان باشگاه گفته ام که باید چند دروازبان را به کار بگیرند تا من بهترین آنها را بعد از انجام تست های مختلف به کا ر بگیرم.
    وی با اشاره به این که با حضور رودباریان در پرسپولیس مشکلی نداشته تصریح کرد:من مشکلی با حضور رودباریان نداشته و ندارم و فقط نظر قطبی بوده که نباشد و ما هم باید تابع تصمیمات وی به عنوان سرمربی باشیم.
    وی در خصوص شایعات جداییش از پرسپولیس گفت:همین مسائل است که من را نسبت به روزنامه ها ناراحت می کند و فکر نمی کنم پخش چنین شایعاتی درست باشد چرا که من در تهران تمام مسائل مربوط به درمانم را انجام داده ام و قصد خارج شدن از کشور را ندارم .
    عابد زاده در پایان با اشاره به دروازبانان تیم ملی گفت:من در اختیار پرسپولیس هستم و دلیلی ندارد که در این مورد نظری بدهم ولی فقط در مورد دعوت واعظی بگویم که وی از ناحیه پشت پا مصدوم است و نمی دانم به چه دلیلی دعوت شده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

افشين قطبي در گفت وگو با سايت باشگاه پرسپوليس گفت :هر مربي و بازيکن داخلي و خارجي مطابق تجربيات، سوابق و کارنامه خود در سطح بالاتري قرار مي‎گيرد، قيمت بازيکنان و مربيان در گرو تجربيات و بکار گيري آن در شرايط حساس است.

وي که با عقد قراردادي دو ساله سکان هدايت مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس را بر عهده گرفت در اين خصوص افزود:‌ هم تشکر مي‎کنم بابت اين همه محبت و قدرداني مي‎کنم از تمام کساني که براي شاد کردن دل مردم زحمت مي‎کشند.
    وي در پاسخ به اين سووال که "چرا رفتيد و چه شد که بازگشتيد؟" اظهارداشت: قبل از اين نيز گفته بودم که به دلايل متعدد که يکي از آنها عدم وجود امکانات و تجيهزات تيم پر افتخار پرسپوليس جهت کسب مقام قهرماني در جام باشگاههاي آسيا بود، نتوانستم قول قهرماني بدهم.
    قطبي ادامه داد: اينک فکر مي کنم اين امکانات مهيا است و بازگشت زود هنگام من نيز دلايل زيادي داشت که يکي از آنها بر مي‎گردد به محبت بيکران هواداران محبوب اين تيم که گاهي مرا تا آستانه غرور ايراني و از خود گذشتگي مي‎کشاند.
    سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد:‌ تقاضاي هواداران محبوب پرسپوليس هر کدام بشکلي مرا تحت تاثير قرار مي‎داد اما در يکي از آن موارد، پيرمردي بود که طي مسيري دائماً گريه مي‎کرد و از من مي‎خواست که در تيم محبوب او «پرسپوليس» بمانم.
    وي در خصوص موضوع تماس رئيس سازمان تربيت بدني با وي نيز گفت:‌ "محمد علي آبادي" رئيس سازمان تربيت بدني و رئيس مجمع پرسپوليس طي تماسي در خصوص کسب قهرماني هفتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر و شاد کردن دل ميليونها هوادار از من تقدير و تشکر کرد.
    قطبي با اشاره به اين که در فوتبال حرفه اي هر مديري تنها وظيفه خود را انجام مي دهد، خاطر نشان کرد: "داريوش مصطفوي " فردي با تجربه و فوتبالي بوده و در امر مديريت هم پيش از اين در سمت رياست فدراسيون فوتبال ايران نيز کارنامه قابل قبولي دارد و اميدوارم با اين گروه جديد و حمايتهاي سازمان تربيت بدني بتوانيم جام قهرماني آسيا را براي هواداران بدست آوريم و از سويي مي‎خواهم قول قهرماني در جام باشگاههاي آسيا را بدهم.
    وي بيان داشت: با صحبت هايي که با اعضاي هيات مديره داشتم، فکر مي‎کنم پشتوانه محکمي در حمايت از باشگاه وجود دارد و خوشحالم که در خدمت آنها هستم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اين که "در مورد انتخاب کادر فني چه نظري داريد؟" افزود: پس از حضور در ايران وقتي در محل تمرين سرخپوشان حاضر شدم، عملکرد خوب و مطلوب پرويز کماسي و احمدرضا عابدزاده نظر مرا به خود جلب کرد و از انتخاب آنها و همچنين تفکر افشين پيرواني رضايت کامل دارم.
    وي تاکيد کرد: من با شک و ترديد از ايران رفتم، وقتي تصميم به رفتن گرفتم که ديدم شرايط براي اين تيم ريشه‎دار با اين هواداران خونگرم براي قهرماني در آسيا اصلا مهيا نيست و از طرفي احساس مي‎کردم کار من در ايران تمام نشده و اين موضوع هم يکي از دلايل بازگشت زود هنگام من بود.
    به گفته وي،‌ با صحبتهايي که با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشتم و همچنين حمايتهاي ويژه‎اي که‎ سازمان تربيت بدني در اختيار باشگاه قرار داده است تا حدودي شرايط براي ادامه کار تا کسب قهرماني در آسيا مهيا شده و جا دارد من از همينجا از رئيس سازمان تربيت بدني تشکر و قدر داني کنم.
    قطبي در پاسح به اين سووال که "ايا مشکلات شخصي شما براي اقامت در ايران حل شده؟" گفت: لازم نمي‎دانم در اين خصوص صحبت کنم ولي اين موضوع حل شده و مشکل خاصي وجود ندارد.
    سرمربي تيم پرسپوليس در خصوص جذب مربي برزيلي براي اين تيم تصريح کرد: براي تکميل کادر فني تيم پرسپوليس من پيشنهاد يک مربي برزيلي را در کنار همکاران ايراني خود به باشگاه دادم و مشکلي در اين مورد نيست و به زودي اين مربي به جمع ما اضافه مي‎شود.
    وي بيان داشت: به عنوان يکي از اعضاي کميته انضباطي در باشگاه نيز مشغول به فعاليت شده ام.
    وي در پاسخ به اين سووال که "شما اعضاي کادر فني را چگونه طبقه‎بندي مي‎کنيد؟" افزود:‌کادر فني تيم پرسپوليس يک کار گروهي را انجام مي‎دهند و هيچگونه تفاوتي بين آنها نيست و در فوتبال حرفه‎اي نمي‎توان مربيان را شماره بندي کرد زيرا ما به صورت يک گروه واحد با مشورت کامل تصميم مي‎گيريم اما تصميم نهايي بر عهده سرمربي است.
    وي خاطرنشان کرد: هم اکنون فضاي خيلي خوب و مثبتي را احساس مي‎کنم و ازتمامي اعضاي کادر فني و همچنين مسئولان باشگاه و هيأت مديره راضي هستم و از آنها مي‎خواهم مرا در اين امر پر مسئوليت ياري دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با اين خريدها مدعي نخست قهرماني هستيم

خبرگزاري فوتبال ايران - بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس باعث شد تا شايعات زيادي درخصوص همكاري اين مربي با عليرضا واحدي نيكبخت مطرح شود.

اين دو فصل گذشته چندين بار با يكديگر اختلاف پيدا كردند و حالا مي‌گويند كه قطبي حاضر نيست تا نيكبخت فصل آينده در پرسپوليس باشد. البته شماره 10 سرخ‌ها در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال، همه اين شايعات را تكذيب مي‌كند.
    نيكبخت ابتدا در مورد جلسه‌اي كه با افشين قطبي داشت مي‌گويد: «به درخواست مصطفوي مديرعامل باشگاه در جلسه هيأت‌مديره شركت كردم كه قطبي هم حضور نداشت. ما با هم حرف زديم و سوء تفاهمات برطرف شد و هيچ مشكلي هم وجود ندارد ولي نمي‌دانم چرا بعضي‌ها شيطنت مي‌كنند.»
    شماره 10 پرسپوليس در مورد حرف‌هايي كه از قول قطبي در روزنامه درج شده است مي‌گويد: «قطبي نگفته كه من را نمي‌خواهد و مطمئن هستم كه اين حرف‌ها از زبان او خارج نشده است. ما هيچ اختلاف يا مشكلي با هم نداريم و مطمئن باشيد زرنگ‌تر از آن هستم كه برايم حاشيه درست بكنند.»
    نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني قراردادت را ثبت مي‌كني مي‌گويد: «فعلاً در مسافرت هستم و پس از بازگشت به تهران قراردادم را به طور رسمي ثبت مي‌كنم. درضمن مصدوم هستم و در مورد حضور نيافتن در تمرينات با كادر فني هماهنگ كرده‌ام.»
    وي با اشاره به وضعيت پرسپوليس و جذب بازيكنان جديد مي‌گويد: «خوشبختانه مسئولان تيم در يارگيري خيلي خوب عمل كردند و ما چون در سه جام درگير هستيم احتياج به بازيكنان توانمند و سرشناس داريم. پرسپوليس خريد هاي خوبي داشته و با مجموعه بازيكناني كه داريم امسال هم مدعي اول قهرماني است. اميدوارم باز هم هوادران را خوشحال كنيم.»
    نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه نظرت در مورد خريدهاي استقلال چيست، فقط به اين جمله كوتاه بسنده مي‌كند: «نظري در مورد استقلال ندارم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خبرگزاري پرسپوليس :

خليلي :‌ مي‌خواهم آقاي گل ليگ قهرمانان شوم

محسن خليلي از وقتي كه قراردادش را تمديد كرده هر روز پاسخ گوي سؤالات زيادي بوده.

او كه تا همين چند هفته پيش شايعه حضورش در آلمان و ليگ‌هاي عربي به گوش مي‌رسيد حالا براي يك فصل ديگر بايد انتظارات خيلي‌ها را برآورده كند. به‌خصوص اينكه پرسپوليس امسال بايد در ليگ قهرمانان آسيا هم بازي كند.

با اين حال خود خليلي مي‌گويد: «تمام شرايط را بررسي كردم و با بزرگان زيادي در اين خصوص مشورت كردم. معتقدم يكي از بهترين تصميم‌هاي زندگي‌ام را گرفتم البته نمي‌خواهم بازار گرمي كنم اما همه از پيشنهادهاي خوب مالي اماراتي‌ها باخبرند و من هم دچار ضرر مالي شدم اما از لحاظ فوتبالي به آينده خود كمك كردم.»
    خليلي به خوبي شرايط حساس امسال پرسپوليس را درك مي‌كند. او ضمن اشاره به حضور مجدد افشين قطبي ادامه مي‌دهد: «يكي از بهترين خبرها براي هواداران بازگشت قطبي به پرسپوليس بود. با وجود او و بازيكنان فعلي مي‌توان قول قهرماني در آسيا را داد. فصل قبل بعضي‌ها قصد داشتند به ارتباط من و قطبي لطمه وارد كنند اما سعي كردم از تمام لحظات به خوبي استفاده كنم و از تجربه بالاي قطبي براي موفقيتم استفاده كنم.
    خليلي حضور همزمان در۳ ليگ را سخت توصيف مي‌كند. به عقيده او ليگ قهرمانان آسيا هر چقدر هم كه مهم باشد آنها نبايد از گرفتن دو جام داخلي غافل شوند؛ «شايد ليگ قهرمانان آسيا براي ما جدي باشد اما هرگز نبايد از۲ جام داخلي ديگر به سادگي بگذريم. بدون شك موفقيت در ۳ جام بايد هدف اصلي ما باشد. هواداران خيلي وقت است كه در حسرت جام ليگ قهرمانان هستند. به‌نظرم اين اتفاق با حضور قطبي و تلاش بازيكنان ممكن است. با اين وجود مي‌توان قول قهرماني در آسيا را داد.»
    چند روز پيش وقتي ابراهيم توره قراردادش را با پرسپوليس امضا كرد شايعه شد كه خليلي از اين اتفاق ناراحت است! البته نه به خاطر رقابت با توره، خليلي به اين معترض بود كه اگر دستمزد او از بازيكن سنگالي كمتر باشد پرسپوليس را ترك خواهد كرد! « به بازي ابراهيم توره و عمادرضا علاقه‌مندم و از حضورشان در تيم استقبال مي‌كنم. رقابت، سطح فوتبال يك بازيكن را بالا مي‌برد. من هم با توجه به اينكه توره و عماد رضا از بهترين خارجي‌هاي ليگ هستند و شخصا فوتبال آنها را دوست دارم از حضورشان استقبال مي‌كنم. اميدوارم هواداران شاهد خط حمله‌اي آتشين در فصل آتي باشند. اما اين حرف را كه گفتم اگر توره بيشتر از من پول بگيرد را در حالت شوخي زدم. دستمزد من مشخص است و مطمئن باشيد مشكلي از اين بابت پيش نمي‌آيد. دوست دارم با توره و عماد رضا رقابت كنم.»
    قبل از اينكه آقاي گل ليگ برتر قرار دادش را تمديد كند شايعات زيادي شنيده مي‌شد كه محسن به‌دليل اختلاف با نيكبخت واحدي حاضر به تمديد قرارداد نيست. اختلافات آنها در فصل گذشته برهيچ كس پوشيده نبود. با اين حال خليلي مي‌گويد: «شايد در بعضي از بازي‌ها با يكديگر كمي بلند صحبت كرده باشيم اما با يكديگر مشكلي نداشته و نداريم. معتقدم خيلي‌ها دوست داشتند ارتباط ما خدشه‌دار شود اما به هدف خود نرسيدند. اميدوارم امسال نيز در كنار هم از عوامل قهرماني تيم باشيم. به‌نظرم اگر از نيكبخت هم بپرسيد همين عقيده را دارد» از شروع تمرينات پرسپوليس تقريبا دو هفته مي‌گذرد اما هنوز محسن خليلي در تمرينات شركت نمي‌كند! اين اتفاق فقط به‌دليل مصدوميت جزئي او است.
    خودش مي‌گويد: «در حال حاضر تمرينات اختصاصي زير نظر پزشك معالجم را همراه با فيزيوتراپي انجام مي‌دهم و از ۲ هفته ديگر تمرين روي چمن را شروع مي‌كنم.» آقاي گل ليگ ايران اما اين بار هدف ديگري دارد. او عزم خودش را جزم كرده تا ضمن قهرماني با پرسپوليس در ليگ قهرمانان عنوان آقاي گلي اين رقابت‌ها را از آن خودش كند؛ «بعد از تمديد قرارداد با پرسپوليس هدف بزرگي مثل كسب عنوان آقاي گلي در ليگ قهرمانان آسيا و حضور در تيم‌هاي مطرح اروپايي را دارم.
    دوست دارم اشاره‌اي به زمان حضورم در سايپا كنم. در سايپا روزهاي بسيار خوبي داشتم اما حضورم در تيم ملي كمرنگ بود و با توجه به انگيزه‌اي كه داشتم، خيلي زودتر مي‌توانستم در كنار بزرگان تيم ملي توپ بزنم. شايد حضور در تيم ملي در روزهاي اول كمي سخت باشد اما خوشبختانه در حال حاضر تجربه خوبي دارم و سعي مي‌كنم براي حل مشكل گلزني تيم، مهره‌اي مؤثر باشم.» خليلي صحبت‌هايش را در مورد تيم ملي با نشان دادن علاقه به دايي تمام مي‌كند. او در پايان مي‌گويد: «به علي دايي علاقه دارم چون يكي از بزرگان فوتبال ايران و سرمربي من در سايپا بوده است اما هرگز از حسن نيت او سوءاستفاده نكرده و سعي مي‌كنم در شرايطي كه او به من اعتماد مي‌كند، بهترين عملكرد را داشته باشم. دوست دارم در جام جهاني به ميدان بروم و براي تيم ملي كشورم گل بزنم. اين خواسته دور از دسترس نيست و با تفكرات كادر فني و اردوهاي تيم ملي در آينده امكان پذير است.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آشوبي: دوست دارم به پرسپوليس برگردم

هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس براي بازگشت دوباره‌اش به اين تيم ابراز تمايل كرد.

فرزاد آشوبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شايعه بازگشتش به پرسپوليس و عقد قرارداد غير رسمي با مس كرمان، اظهار داشت: در زمينه مسائل قانوني قرارداد نمي‌توانم اظهار نظر كنم زيرا اطلاعات دقيقي در مورد جزئيات تامين نامه اي ندارم. نمي‌خواهم مكان ثبت قراردادم را با مس كرمان رسانه اي كنم و درباره آن صحبتي نمي‌كنم.
    وي راجع به تمايل افشين قطبي براي بازگشت دوباره‌اش به پرسپوليس، خاطر نشان ساخت: قطبي در اين زمينه با من صحبت كرد؛ اما بايد اعتراف كنم از صميم قلبم پرسپوليس را دوست دارم. براي بازگشت تمايل دارم.
    آشوبي تاكيد كرد: تيم مس كرمان را به دليل حضور پرويز مظلومي به عنوان سرمربي انتخاب كردم. اگر قرار باشد برگردم، با تصميم مستقيم وي به تهران بر مي‌گردم. نظر مظلومي برايم اهميت زيادي دارم و پس از مذاكره مسئولان دو باشگاه، منتظر راي نهايي سرمربي مي‌مانم.
    آشوبي درباره شرايط جديد پرسپوليس گفت: تيم در زمينه نقل و انتقلات عملكرد خيلي خوبي داشته است. بزرگ ترين موفقيت مسئولان اين باشگاه بازگرداندن قطبي است.
    وي ادامه داد: هرگز تمايلي به جدايي از پرسپوليس نداشتم. حضور اين تيم در ليگ برتر با ليگ قهرمانان آسيا برايم مهم نيست؛ بلكه نام پرسپوليس بيش از هر چيز برايم اهميت دارد. __________________

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •