اسپاركل
برند خوبي هم هست
Abit ip35 pro مادبرد گرونيه حدود 165 هست با 90 تومن هم ميشه يه مادبرد خوب خريد البته بهتره ادامه اين بحث بره تو تاپيك مادبرد.
اسپاركل
برند خوبي هم هست
Abit ip35 pro مادبرد گرونيه حدود 165 هست با 90 تومن هم ميشه يه مادبرد خوب خريد البته بهتره ادامه اين بحث بره تو تاپيك مادبرد.
دوباره سلامmicro system جان ظاهرا من یه سوتی
داده بودم پاور من مدل green gp300A plus هست که 450w است ، پس میتونم 9600gso بگیرم ؟
سلام نمی دونم تاپیک رو درست پیدا کردم یا نه اگه اشتباه هست ببخشین.
می خواستم بدونم بهترین کارت کرافیکی موجود در ایران از Nvidia چه مدلی هست و قیمتش چنده ؟
توی لیست قیمتا نوشته بود رفتم یه سرچی کردم توی گوگل و شرکت سازندش که پاور کالر هست دیدم DDRII هست.
؟دوباره سلام micro system جان ظاهرا من یه سوتی داده بودم پاور من مدل green gp300A plus هست که 450w است ، پس میتونم 9600gso بگیرم
نه فكر كنم پاور شما 300 وات ريل هست (ماكس 450 بايد باشه) شما برو اعداد و ارقام روي پاور رو بخون ببين روي خط 12 ولتش چند آمپر ميده حداقل 26 آمپر واسه 9600gso لازمه
9800GX2سلام نمی دونم تاپیک رو درست پیدا کردم یا نه اگه اشتباه هست ببخشین.
می خواستم بدونم بهترین کارت کرافیکی موجود در ایران از Nvidia چه مدلی هست و قیمتش چنده ؟
حدود 630 تومن
اما اين خيلي گرونه و اصلا performance/price مناسبي نداره اما اين الان خيلي خوب هست
ATI HD 4850
حدود 260 تومن
14امپر میده ..![]()
دوستان به نظرترون 8600 Gts چطوره؟؟
یه وقت نری بخری!!اصلآ فکرشم نکنپولی که میخوای بدی 8600GTS میتونی باهاش 9600GSO بگیری تازه حدود 30 تومن هم ارزونتره
![]()
Last edited by reza fontana; 08-07-2008 at 23:11.
چطور داري با اين كار ميكني؟
الان گرافيك و پردازندت چيه؟
پاور من 400watt,max
حدس می زنین بالاترین کارت گرافیکی که ساپورت می کنه چی باشه !؟؟؟
روی خط 12 ولت فقط 12 آمپر می ده !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)