تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 616 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

چی کار کنمن میخواستم دانشگاه و طول بدم تا بابام 60 سالش بشه حالا چه بخواهم چه نخواهم باید برم

از همه اینا بگذریم تو آلمان اختیاری ولی به سرباز ها پول حسابی میدن و تو شهر خودشون خدمت میکننند

الان من ترم 4 کاردانی هستم چه طول بدم چه ندم باید برم اگر اینطور باشه زود تر تموم کنم برم سربازی و بیام بهتره بعد کنکور شرکت میکنم یا دانشگاه قبول میشوم یا نمی شوم دیگه

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اگه خبر قطعی بشه باید سایت نظام وظیفه اعلام کنه ، ولی من چیزی ندیدم توش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چی کار کنمن میخواستم دانشگاه و طول بدم تا بابام 60 سالش بشه حالا چه بخواهم چه نخواهم باید برم

از همه اینا بگذریم تو آلمان اختیاری ولی به سرباز ها پول حسابی میدن و تو شهر خودشون خدمت میکننند

الان من ترم 4 کاردانی هستم چه طول بدم چه ندم باید برم اگر اینطور باشه زود تر تموم کنم برم سربازی و بیام بهتره بعد کنکور شرکت میکنم یا دانشگاه قبول میشوم یا نمی شوم دیگه
    سلام . من هم شرايط شما رو دارم و لي مثل اينكه ما كلاً بد شانسيم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان کسی ه ورودی 85 بوده و کارشناسی میخونده و کاردانی موصب گرفته و تو برگه ای که دانشگاه بهش دادن نوشته کاردانی
    !
    همون مدت 6 ماه رو برای ارسال دفترچه فرصت داره؟از پیلیس +1 و خود نظام وظیفه پرسیده گفتن 6 مال
    نظر شما چیه 4 ماه که نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام . یه سوال داشتم . من معافیت کفالت پدر بالای 59 رو تو پلیس +10 ثبت کردم. نظام وظیفه گیر داد که پروندم تکمیل نیست دنبال تکمیل پرونده بودم که اعلام شد معافیت کفالت حذف شد میخواستم بدونم حالا تکلیف من چیه به نظرتون
    ممنون میشم جواب بدید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان کسی ه ورودی 85 بوده و کارشناسی میخونده و کاردانی موصب گرفته و تو برگه ای که دانشگاه بهش دادن نوشته کاردانی
    !
    همون مدت 6 ماه رو برای ارسال دفترچه فرصت داره؟از پیلیس +1 و خود نظام وظیفه پرسیده گفتن 6 مال
    نظر شما چیه 4 ماه که نیست؟
    سلام،

مدت ارسال دفترچه برای فارغ التحصیلان کاردانی ،لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا 6 ماه پس از فارغ التحصیلی هست!

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

سلام . یه سوال داشتم . من معافیت کفالت پدر بالای 59 رو تو پلیس +10 ثبت کردم. نظام وظیفه گیر داد که پروندم تکمیل نیست دنبال تکمیل پرونده بودم که اعلام شد معافیت کفالت حذف شد میخواستم بدونم حالا تکلیف من چیه به نظرتون
    ممنون میشم جواب بدید
    سلام،

معافیت کفالت پدر حذف نشده و تغییر کرده!اما هنوز معلوم نیست از کی اجرا بشه چون هیج جایی اعلام نشده !بعید هم نیست تو سال های آتی دوباره قانون به حالت قبلش برگرده!

7. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

9

سلام،

مدت ارسال دفترچه برای فارغ التحصیلان کاردانی ،لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا 6 ماه پس از فارغ التحصیلی هست!

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

سلام،

معافیت کفالت پدر حذف نشده و تغییر کرده!اما هنوز معلوم نیست از کی اجرا بشه چون هیج جایی اعلام نشده !بعید هم نیست تو سال های آتی دوباره قانون به حالت قبلش برگرده!
    ممنون از جواب . فقط میخواستم بدونم بعد از اینکه تو پلیس +10 ثبت شده اگر قانون اجرایی بشه ممکنه این اقدام من دیگه لغو بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام،

سلام،

ممنون دوست عزیز
    اخه میگن انصرافی و فلان ....و 4 ماه
    ای نه انصراف داده نه چیزی فقط نتونسته ادامه بده بعد 5 سال کاردانی مصوب بهش دادن
    پس دیگه براش مشکلی نیست و بدون نگرانی ؟
    براش 12 شهریور رو دانشگاه برگه داده که تموم کرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام،

سلام . انشاءالله اين قانون مسخرشون اجرا نشه بچه ها چارمون فقط دعاست كه اين قانون اجرا نشه و بس از دستمون كاري ساخته نيست !
    يا حق

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این قانون در صورتی که اجرا بشه باید حدود 75درصد دانش آموزان متوسطه بزرگسال ترک تحصیل کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •