تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 432 از 722 اولاول ... 332382422428429430431432433434435436442482532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,311 به 4,320 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز اومدم یکی از آهنگهای ایشون رو گوش دادم (غیر معمولی) ولی نمیدونم چرا صداش اینقدر دستکاری شده و تنظیم ها هم از قبل خیلی ضعیفتر ! من قبلنا از محسن چاوشی خوشم میومد (با اینکه تنظیماش هم زیاد جالب نبود) ولی نمیدونم شما طرفدارا چه انتظاری از ایشون دارین ؟ آیا توضیحی دارین واسه این کارها ؟
    هر چند که اینجا جای طرفدارها هست ولی بد نیست یه انتقادی هم بشه !
    به نظر من چاوشی سبک خاصی رو پیش گرفت ولی با تکرار بیش از حد لوث کردش و چندان حرفه ای ظاهر نشد ....
    به هر حال اینم نظر ما بود ....
    اون آهنگ غیر معمولی که شما ازش صحبت میکنین رو فکر میکنم قریب به اتفاق "چاووشی گوش کن ها" قبول دارن ضعیف ترین آهنگش بوده. فراز و فرودهای بد جور و کلا یه چیز هچل هفتی شده.
    اما توی همین آلبوم حریص آهنگهای خیلی قشنگی هم هست.
    کافه های شلوغ که یه آهنگ کاملا "سبک چاووشی" هست و همینطور آهنگ "غم و شادی" که یه سبک اسپانیایی و خاصی داره جزو کارهای خیلی خوب هستن و 2، 3 تا آهنگ سبک غمگین دیگه هم داره که قشنگن.

(فقط من یه سوال دارم؛ اگر شما از این آلبوم چاووشی نا امید شدین، میشه بگین تو این چند مدت اخیر به کار کی امیدوار شدین و پسندیدینش؟ میشه معرفی کنین من هم گوش بدم؟
    حالا اینجا هم اگه نمیشه توی پیغام خصوصی بگین.
    جدی جدی یه دنیا ازتون ممنون میشم اگه بگین.)
    Last edited by yoosef_st; 07-10-2011 at 02:21.

2. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

بعد از ژاکت دیگه بطور کل از چاوشی نا امید شدم امروز هم که اومدم آلبوم حریص رو ببینم چیه ولی بسیار نا امید کننده بود حداقل برای من ! تنظیمهای شلوغ پلوغ ، فضای تکراری ، افکت صداش که بیش از پیش شده و خیلی مسائل دیگه
    تنظیم های شلوغ ؟ فضای تکراری ؟

به نظر من تازه چاوشی با حریص معنی تنظیم واقعی رو فهمید !!! تا کی میخواست با اون تنظیم های تاریخ گذشته آهاری و اکبری تو سبک هوس سر کنه ؟ وقتی قبل از حریص ، آلبوم شهاب رمضان اومد کل بازار رو تو دست گرفت !!! فقط به خاطر تنظیم زیبای سیروان !!! وگرنه صدا مثله شهاب رمضان زیاد داریم تو کشور !!!!

واقعا ژاکت تنظیم داشت ؟ به نظر من ضعیف ترین تنظیم ها ماله آلبوم ژاکت بود ! باز به " متاسفم " ... خیلی بهتر بود !

آلبوم Alexandra Stan - Saxobeats رو گوش بدین تا متوجه نزدیکی تنظیم هاش با آلبوم حریص بشین !!!

اصلا این تنظیم ها تازه مد شده تویه سال 2011 ....

افکت صداش که بیش از پیش شده
    کودوم ؟ این افکتی که میگین کجاست ؟ صدارو چجوری میکنه ؟

4. 5 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من تازه چاوشی با حریص معنی تنظیم واقعی رو فهمید !!! تا کی میخواست با اون تنظیم های تاریخ گذشته آهاری و اکبری تو سبک هوس سر کنه ؟ وقتی قبل از حریص ، آلبوم شهاب رمضان اومد کل بازار رو تو دست گرفت !!! فقط به خاطر تنظیم زیبای سیروان !!! وگرنه صدا مثله شهاب رمضان زیاد داریم تو کشور !!!!

واقعا ژاکت تنظیم داشت ؟ به نظر من ضعیف ترین تنظیم ها ماله آلبوم ژاکت بود ! باز به " متاسفم " ... خیلی بهتر بود !

آلبوم Alexandra Stan - Saxobeats رو گوش بدین تا متوجه نزدیکی تنظیم هاش با آلبوم حریص بشین !!!

یعنی شما به تنظیمهای کوشان حداد و شهاب اکبری میگین تنظیم واقعی ؟ پس تنظیم خوب رو هنوز ندیدین !
    نمونش همین کار دیوار بی در رو دیروز اومدم گوش بدم ببینم چیه اینقدر ازش تعریف میکنن! یارو اومده صدای ارگ کلیسا رو به طرز ناهماهنگی توی فضای آهنگ آورده ! مثلاً خواسته نو آوری کنه ! توی آهنگ هم که اینقدر فضای خسته کننده و ناهماهنگ هست ...

به نظر من اینها نه از هماهنگی چیزی میدونن نه از علم تنظیم و هارمونی و کنترپوان چیزی میدونن ! یه نرم افزارو گرفتن با چند تا vst و یه گیتار حالا یه ویلن هم توش میذارن که مثلاً خیلی بلدن ! نه میدونن ریتم چطور باشه نه استفاده از بیس و افکت رو بلدن ! نه میدونن کجا باید گام صدا رو عوض کنن ! نه درکی از تاثیر روانشناختی موسیقی بر شنونده دارن !!!! و ...
    صدای چاوشی یه فضایی میره آهنگ و تنظیم یه جای دیگه ... ریتمها که اصلاً همخونی ندارند !

همین جناب کوشان حداد درس خونده ی صنایع غذاییه !!! معلومه که کسی که علم موسیقی رو نخونده نمی تونه تنظیم مناسبی رو ارائه بده!! از این نمونه های تنظیم کننده توی ایران زیاده!!!! یارو مهندسی شیمی میخونه میاد واسه ما آهنگساز میشه !!!! آخه یکی نیست بگه تو برو مهندسیتو بخون ....

باز هم به تنظیم خود چاوشی که توی آهنگ پروانه ها نسبتاً بهتر از بقیه بود ....

راستی افکت رو که دیگه نمیتونی منکرش بشی کسی که توی این کاره میفهمه .... البته یذره افکت بد نیست ولی دیگه نه اینهمه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unique 2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Vicinity Of Never Hood پلاک : 2626

پيش فرض

محسن جان کجايی که فقط خودت ميتونی جواب منتقدينت رو بدی . . .

طرفدارات اگه بخوان جوابی به منتقدين بدن محکوم به تعصب چشم و گوش بسته ميشن . . .

هر قدمی که به سوی پيشرفت بر ميداری قابل تحمل نيست واسه بعضی ها . . .

باور نمی کنن که صدا صدای خودته . . . نه فيلتری نه افکت خاصی . . .

کی ميرسه روزی که " اولين " کنسرتت و اجرا کنی تا لا اقل از اين تهمت دلخراش و سينه سوز چندين ساله خلاص بشی و بشيم . . .

اساتيد موسيقی هم که ازت تعريف ميکنن باز به چشم هيچ کس نمياد . . .

فک کنم تا چن وقت ديگه تو رو ضعيف ترين و بی استعدادترين خواننده تاريخ موسيقی جهان لقب بدن . . .

هيچ وقت يادم نمیره وقتی آلبوم " يه شاخه نيلوفر " و دادی " با دلايل خيلی خاصی !! " فقط کوبيدن و کوبيدن اين آلبوم رو . . .

وقتی " ژاکت " اومد آلبوم " يه شاخه نيلوفر " رو " با همون دلايل خاص !! " که کوبيده بودن شروع به تعريف و تمجيد ازش کردن . . .

روزی قدر تورو خواهيم دونست که زبونم لال زبونم لال " گريه کنان رو قبرت " يه شاخه نيلوفر " خواهيم گذاشت " . . .

افسوس . . . افسوس . . .

کاش هنوز رو حرفت باشی که گفتی : آنقدر بی درد زندگی نکرده ام که با لگد ناقدی به فغان آيم . . .

7. 5 کاربر از Unique 2626 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

طرفدارات اگه بخوان جوابی به منتقدين بدن محکوم به تعصب چشم و گوش بسته ميشن . . .
    واقعا همینطوره ...
    حق جواب دادن نداریم مجبوریم سکوت کنیم وگرنه فورا مهر تعصب به پیشونیمون میزنن ...

این هم شده تاکتیکی برای منکوب کردن و لال کردن ...

میگه : هر چی من میگم بگید چشم وگرنه متعصبید ...
    Last edited by Alireza_SA; 07-10-2011 at 15:09.

9. 2 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

واقعا همینطوره ...
    حق جواب دادن نداریم مجبوریم سکوت کنیم وگرنه فورا مهر تعصب به پیشونیمون میزنن ...

این هم شده تاکتیکی برای منکوب کردن و لال کردن ...

میگه : هر چی من میگم بگید چشم وگرنه متعصبید ...
    آخه عزیز من چرا کولی بازی در میارین ؟ (یاد بحث درمورد مسائل مذهبی افتادم که نمیشه کوچیکترین نقدی کرد !) حالا چرا میگی حق جواب دادن ندارین ؟ اتفاقاً این تاپیک واسه همین مسائل هست ! اسمش هم هست تاپیک اختصاصی محسن چاوشی نه تاپیک تعریف و تمجید از ایشون !
    اینم بگم شما که توی استودیو نیستین ! بحث افکت فقط چیزیه که خود چاوشی میتونه با اجرای زنده مشخصش کنه ! ایشون نه اجرای زنده ای داشته و نه هیچ کنسرتی و ... شما به من بگین چرا نباید خواننده ای که اینهمه معروفه به احترام طرفدارهاش هم که شده یه اجرای زنده انجام بده ؟ در ضمن بحث من بیشتر روی تنظیم آهنگاش بود ! البته دستکاریهای صوتی که روی صدای اغلب خواننده ها انجام میشه !
    من از شما طرفدارها انتظار دارم حداقل یه توضیحی برای این موارد بدین !

داره خودمونی میشه Ezhdeha999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي به نظر من محسن چاوشي يكي از بهترين خوانندگان ايران است واين صدايي كه محسن چاوشي دارد به نظر من از دلش مي آيد.

12. 5 کاربر از Ezhdeha999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اگه شما قصد مباحثه علمی دارید چرا جواب بچه ها رو نمیدین و بدون نگاه کردن به حرف دیگرون فقط حرف خودتون رو میزنید؟

تا اینجا چند تا سوال از شما شده که به هیچ کدوم پاسخ ندادید ...

(فقط من یه سوال دارم؛ اگر شما از این آلبوم چاووشی نا امید شدین، میشه بگین تو این چند مدت اخیر به کار کی امیدوار شدین و پسندیدینش؟ میشه معرفی کنین من هم گوش بدم؟

شما میگی
    پس تنظیم خوب رو هنوز ندیدین !
    خب معرفی کن ...
    خودم شخصا قول میدم تمام کارایی که معرفی میکنی دانلود کنم و گوش بدم ...
    Last edited by Alireza_SA; 07-10-2011 at 15:16.

14. 3 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خیلی جالبه مدیر این انجمن تا ما حرفی بزنیم یا دفاعی کنیم میاد پستامون پاک میشه ولی اگه کسی حرفی بزنه حتی اگه برای دعوا راه انداختن هم باشه اصلا خیالی نیست حتی نباید جواب بدی بهش
    این استاد موسیقی دان که اسمش رضا باشه تو یه تاپیک دیگه اومد همچین پستی زد :
    اسم مانی رهنما و خشایار اعتمادی نبود ! به نظر من اینها + حمید حامی میتونن توی پاپ حرفی برای گفتن داشته باشن .

پ.ن : بیشتر خواننده هایی که من توی لیست دیدم نه تنظیم های خوبی دارند نه سر رشته ای از موسیقی ! ( البته نه همه )مثلاً همین چاوشی که شما دارین خودتونو واسش پاره میکنین ، اصلاً آهنگهاش حرفه ای نیستن صداش هم که ... نمیدونم معیار شما واسه انتخاب چیه !؟ سلطان پاپ و ... تعجب آوره !
    پسر خوب استاد ! موسیقی دان بتهوون شما نگران موسیقی کشور ما نباش اگه خیلی فکر و دغدغه موسیقی ایرانو داری بسم الله پاشو با علم بالای! موسیقیات چند تا البوم تولید کن بده بیرون ملت بیان طرفدارت شن
    بعدشم شما میتونی بری همین امثال اساتیدی مثه خشایار اعتمادی و مانی رهنما رو گوش بدی کسی زورت نکرده فلانی گوش بدی و از اینکه ملت طرفدار یکی دیگه هستن اینقدر به خودت فشار بیاری اره
    همین جناب کوشان حداد درس خونده ی صنایع غذاییه !!! معلومه که کسی که علم موسیقی رو نخونده نمی تونه تنظیم مناسبی رو ارائه بده!! از این نمونه های تنظیم کننده توی ایران زیاده!!!! یارو مهندسی شیمی میخونه میاد واسه ما آهنگساز میشه !!!! آخه یکی نیست بگه تو برو مهندسیتو بخون ....
    حالا شما ببخشیدش به بزرگواری خودتون اقای مایکل بتهوون همه که مثه شما نمیتونن دکترای تخصصی موسیقی بگیرن که شما بزرگان باید ببخشید

البته من سعی کردم مفید و مختصر جواب بدم بطوریکه باز از طرف یکی از مدیران با اخطار و تذکر و ... مواجه نشم مگر نه جوابای خوشگلی میدادم
    پ.ن : احیانا این پست که مشکلی نداشت پاک شه ؟؟
    Last edited by Greedy; 07-10-2011 at 15:34.

16. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بنا به خواسته ی آقای علیرضا این سوالات رو جواب میدم :

اما اول بذارین جواب این دوستمونو بدم :
    محسن جان کجايی که فقط خودت ميتونی جواب منتقدينت رو بدی . . .

وقتی " ژاکت " اومد آلبوم " يه شاخه نيلوفر " رو " با همون دلايل خاص !! " که کوبيده بودن شروع به تعريف و تمجيد ازش کردن . . .

روزی قدر تورو خواهيم دونست که زبونم لال زبونم لال " گريه کنان رو قبرت " يه شاخه نيلوفر " خواهيم گذاشت " . . .

افسوس . . . افسوس . . .

کاش هنوز رو حرفت باشی که گفتی : آنقدر بی درد زندگی نکرده ام که با لگد ناقدی به فغان آيم . . .
    عزیزم بحث فنی هست نه احساسی !

اون آهنگ غیر معمولی که شما ازش صحبت میکنین رو فکر میکنم قریب به اتفاق "چاووشی گوش کن ها" قبول دارن ضعیف ترین آهنگش بوده. فراز و فرودهای بد جور و کلا یه چیز هچل هفتی شده.
    اما توی همین آلبوم حریص آهنگهای خیلی قشنگی هم هست.
    کافه های شلوغ که یه آهنگ کاملا "سبک چاووشی" هست و همینطور آهنگ "غم و شادی" که یه سبک اسپانیایی و خاصی داره جزو کارهای خیلی خوب هستن و 2، 3 تا آهنگ سبک غمگین دیگه هم داره که قشنگن.

نمونه ی آهنگ غیر معمولی زیاده ! فکر کنم از این آهنگها رو میدن که آلبوم یکجوری فقط پر شه ! آهنگی که روش دقت نشه و همینجوری خونده شه اونم برای کسی که اینهمه طرفدار داره واقعاً توهینی به شعور طرفداراش هست ! در مورد اون سوال هم باید بگم که وقتی شما فقط چهارتا محسن یگانه و ... اینها رو گوش میدین دیگه معلومه به نظر شما کسی کار خوبی ارئه نکرده ! بهتره یه ذره دیدتون رو بازتر کنین ! راستی اصلاً اینکه کسی کار خوبی انجام نداده چه ربطی داره به کسی که اینهمه طرفدار داره باید کار ضعیف ارائه بده ؟

جواب شما رو پیش از این دادم البته ! اگه ژاکت تنظیم نداشت دلیل نمیشه با این کارای ضعیف سطح موسیقی کشور بیاد پایین ! اون آلبومی که گفتین اگه شبیهش باشه پس ایشون دارن از اینها تقلید میکنن !
    تنظیم های ضعیف مد شده تو 2011 ؟ عجب ....
    بقیه توی پست قبلیم گفته شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •